CAMPER GUIDE NYHEDER

Autocamper-afgift: Her er reglerne for autocamper-indretning

autocamper afgift autocamper indretning

Denne artikel er flyttet til Outdoor-Camper Udstyr under titlen ‘Autocamper-indretning: Regler for autocamper-afgift‘. Læs hele artiklen her.

Ombygning til autocamper eller campervan er fristende. Når det er gjort, er der mange penge at spare i autocamper-afgift, men reglerne for camper- og autocamper-indretning kan være forvirrende. Her får du overblikket.

Outdoor-camper-banner-udstyr-turkis-bil-lille

Når du anskaffer dig en autocamper eller en campingbil, skal du betale autocamper-afgift. Det samme gælder, når du laver en ombygning til autocamper på din bus, varevogn eller en personbil.

Hvis du bygger din varevogn eller bil om, så den er ”utvivlsomt indrettet til ophold og beboelse”, kan du spare mange penge ved at få registreringsafgiften på køretøjet sat ned.

Der er en række meget vigtige regler, du skal være opmærksom på, inden du gør det. Det gælder blandt andet krav til autocamper-indretning. Reglerne til autocamper-indretning gælder for alle typer af campingbiler, også MPV- og SUV’ere, der er bygget om til campingbiler.

LÆS HELE ARTIKLEN PÅ OUTDOOR-CAMPER UDSTYR HER

outdoor-camper-udstyr-banner-2-gul-bil

Similar Posts

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere