CAMPER Ikke-kategoriseret NYHEDER OPLEVELSER TIL LANDS

Autocamper Show i uge 45: Danmarks første rene camper-messe

autocamper show messe campervan udstilling

Autocamper Show er den første rene autocamper- og campervan-messe på dansk jord. Messen holdes første gang den 12. til den 14. november, 2021. Billede: Autocamper Show

Autocampere og campervans er populære som aldrig før. Derfor får Danmark nu sin første rene autocamper og campervan-messe i Messe C i Fredericia i uge 45, 2021.

Interessen for autocampere og campervans er stærkt stigende. Derfor er branchen for første gang nogensinde gået ”solo” herhjemme og skaber deres helt egen messe den 12. til den 14. november i 2021.

For bare få år siden blev der solgt cirka 200 autocampere om året i Danmark. Det tal ligger nu på over 800, og alene i 2019 steg salget med knap 30 procent. Det viser tal fra den danske autocamperbranche.

Det er derfor nogle forventningsfulde arrangører, som ser frem til Autocamper Show 2021 i Messe C i Fredericia til efteråret.

“Det har været en kanon sæson. Og der har aldrig været så stor interesse for autocampere og campervans i Danmark som nu. Der er kommet mange nye autocampister til, og interessen for autocampere og campervans er stærkt stigende. Derfor glæder vi os særligt meget til Autocamper Show 2021”, siger Charlotte Buus, der er projektleder for Autocamper Show og fortsætter:

”Udstillerne glæder sig også rigtig meget til at møde både nye og gamle kunder.  Det er i efteråret, de nye modeller præsenteres, og de tager noget tid at bestille hjem til kunderne. Autocamper Show 2021 er derfor det oplagte sted at komme ud og se og bestille de nye biler, som kommer på markedet i 2022”.

Om Autocamper Show

Tid: Den 12. til den 14. november i 2021.

Sted: Messe C i Fredericia.

Mere end 120 spritnye autocampere og campervans på messen.

Udstillingsområdet fylder 16.000 m², svarende til tre fodboldbaner.

Priser:
Dagsbillet kr. 100,00 (online + gebyr kr. 5,00)

Partout kr. 250.00 (online + gebyr kr. 5,00)

Børn u. 14 gratis adgang iflg. voksne

Ledsager til handicappede har gratis adgang til messen ved fremvisning af ledsagerkort.

Køb billetter her.

Billetter kan også købes i døren til arrangementet.

Læs mere på Autocamper Showets hjemmeside her.

Ahorn Danmark: Nye på Autocamper Show i Messe C

En af årsagerne til at salget boomer er, at det er blevet markant billigere at købe små autocampere og campervans. Derudover blev afgiften sænket for et par år siden. Og endelig har effektiviseringer givet lavere omkostninger hos producenterne.

Det betyder, at en familie på fire i dag kan få en virkelig god campervan eller autocamper fra kun cirka 450.000 kroner.

På Autocamper Show i Messe C i Fredericia får du mulighed for at se flere end 120 af de nyeste autocampere og campervans på markedet. Én af udstillerne på listen er Ahorn Danmark, som samtidig er eneimportør af Ahorn Camp i Danmark.

”Til sommer har Ahorn været to år på det danske marked. Det har været en spændende rejse, vi har være på. Samtidig har kunderne taget rigtig godt imod os og har vist stor interesse for bilerne”, siger Rasmus Bach Andreasen, der er indehaver af Ahorn Danmark og fortsætter:

”Vi tilbyder både leje og salg af campere i alle størrelser, lige fra de mindre vans med tre sovepladser til større autocampere med helt op til syv sovepladser. Vi glæder os rigtig meget til Autocamper Show den 12. til den 14. november 2021. Her får danskerne nemlig for første gang nogensinde mulighed for at se Ahorn på en ren dansk autocampermesse.”

Hele tre fodboldbaner fylder Autocamper Show i Messe C

Autocamper Show skulle oprindeligt have åbnet første gang i 2020. Men som med så meget andet fik corona-pandemien også stukket en kæp i hjulet på messen her.

Ikke desto mindre gjorde corona-pandemien, at danskerne i endnu højere grad har fået øjnene op for naturen. Det har haft en positiv afsmittende på interessen for autocampere og campervans.

Når Autocamper Show for første gang slår dørene op den 12. til den 14. november 2021 i Messe C i Fredericia, er det derfor med et udstillingsområde på intet mindre end 16.000 m². Det svarer til tre hele fodboldbaner fyldt med de nyeste vans og autocampere, fortæller Charlotte Buus fra MESSE C.

”Sidste år måtte vi som så mange andre i landet udskyde vores arrangement til i år. Heldigvis er der rigtig gode takter med hensyn til bekæmpelse af corona-pandemien, og genåbningen ser ud til at gå rigtig godt. Så vi er helt overbeviste om, at Autocamper Show 2021 bliver gennemført som planlagt den 12. til den 14. november”, siger hun og fortsætter:

”Heldigvis har mange udstillere overført deres reservation fra sidste år, og nogle ønsker endda flere m². Dette sammenholdt med at der er kommet mange nye autocampister til, gør at vi har store forventninger til messen. Derfor glæder vi os utrolig meget til Autocamper Show 2021.”

Similar Posts

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere