OPLEVELSER OVERNATNING TIL LANDS

Cykeltur i Møns natur for 2 med overnatning og morgenmad

Cykeltur møn

Giv et dejligt gavekort til den, der fortjener skøn fred, ro og gode, hyggelige stunder: Vågn op i smukke omgivelser i en skøn gammel slægtsgård på Møn og få en en lækker picnickurv med til en cykeltur ud i naturen. Foto: GoDream

ANNONCE: Oplev den smukke natur på cykeltur på Møn og overnat i dejligt dobbeltværelse på en lille perle af en slægtsgård langt fra alfarvej. Book din tur her.

Kom på cykeltur for to på landet på smukke Møn, hvor alt ånder fred og ro. Midt i en dejlig natur, tæt på Møns Klint og en lang række andre seværdigheder, ligger en gammel slægtsgård, der i dag tilbyder overnatninger til alle, der har lyst til et pusterum og skønne naturoplevelser.

Her får I et dejligt dobbeltværelse enten i den nyrenoverede østfløj eller i det smukke gamle stuehus. Herfra er der adgang til te-køkken og opholdsstue.

Når I ankommer, står to cykler klar, og I får udleveret et kort med gode cykelruter og seværdigheder på Møn. Cykelkort over området udleveres til låns ved ankomst.

Tag for eksempel en cykeltur til stranden kun 2,5 kilometer væk eller en tur ind til Klintholm Havn, til Møns Klint, til Nyore – en ø hvor tiden er gået i stå – eller tag på opdagelse i den flotte natur.

Herligheden har en værdi af 999 kroner og udbydes i samarbejde med GoDream. Køb din cykeltur for to med overnatning på en smuk gammel slægtsgård på Møn her.

Cykeltur for 2 med
morgenmad og overnatning

Vejledende pris: 999 kroner

For 2 personer

Inklusive:
1 overnatning for 2 personer

Morgenmad / picnickurv

Cykler til cykelture

På dejlige Møn

Køb cykeltur for 2 med morgenmad og overnatning.

I kan også vælge at cykle til Liselund, hvor I finder Danmarks mest romantiske park, der også er inspirationssted for nogle af de største danske digtere gennem tiderne.

Hver morgen får I udleveret en picnic-kurv med morgenmad, som I eksempelvis kan spise på en af terrasserne eller i den smukke gamle have, der omgiver gården.

I kan også tage kurven med på cyklen og selv finde den perfekte plet at spise på. Måske i skoven, på en eng, ved stranden eller i en grøftekant, I lige kommer forbi?

Køb en cykeltur for to med overnatning på en smuk gammel slægtsgård på Møn her.

Similar Posts

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere