NYHEDER

Det sker i 2021: Nye spændende tiltag på Outdoor-Camping

Efter mindre end et halvt års levetid fik Outdoor-Camping mere end 10.000 besøgende i december. De tal lover godt for fremtiden, som byder på flere spændende tiltag i 2021.

I januar fylder Outdoor-Camping et halvt år. Det er derfor med stor stolthed, at folkene bag kan sige, at vi allerede i december rundede 10.000 besøgende på sitet. Det giver os et gennemsnit på mere end 8.000 læsere hver måned i den korte tid, som Outdoor-Camping har eksisteret. Og det tal er stigende.

De tal giver optimisme for det kommende år, hvor Outdoor-Camping barsler med en række nye og spændende formater, som vi glæder os meget til at præsentere. Det gælder for alle vores nye tiltag som Debat, vores kommende nyhedsbrev og for Outdoor-Camping Podcast, som vi testede med stor succes allerede sidste år.

Allerførst vil vi dog benytte lejligheden fra Outdoor-Camping’s side til at takke alle, som har besøgt Outdoor-Camping i 2020. I har været med til at give drømmen om et helt nyt medie med inspicerende indhold om udeliv og camping i det fri vinger.

Vi balancerer på en knivsæg, når vi siger, at vi gerne vil favne både de helt grønne og de garvede, men også de kommende udelivsentusiaster, som aldrig har været på telt- eller sheltertur før.

Hos Outdoor-Camping tror vi på missionen, og vi kan se på besøgstallet for 2020, at I allerede har taget rigtig godt imod Outdoor-Camping. Vi takker derfor dybt alle vores læsere for jeres engagement i det forgangne år.

Outdoor-Camping Podcast: På Spotify og Apple Podcast

Som det helt store i 2021 præsenterer Outdoor-Camping sin helt egen podcast. Outdoor-Camping Podcast, som den allerede er blevet døbt, blev testet med stor succes i 2020. Her strøg artiklen med podcasten om Anja Robanke, direkte ind som den hidtil mest læste artikel i 2020.

Outdoor-Camping Podcast udkommer efter planen fast for første gang i juli 2021, og vil i første omgang udkomme én gang om måneden. Podcasten vil kunne høres på både Apple Podcast og på Spotify, hvor I selvfølgelig kan følge eller abonnere på os, alt afhængig af hvilket af de to medier I bruger.

Outdoor-Camping Podcast vil også blive sendt ud med Outdoor-Camping’s nyhedsbrev, som udkommer for første gang fra marts 2021.

Nyhedsbrevet: Temaer med inspiration til din næste tur

Artiklen fortsætter under tilmeldingsformen.

Tilmeld dig Outdoor-Camping’s nyhedsbrev her

Subscribe

* indicates required

Fra marts 2021 udsender Outdoor-Camping temabaserede nyhedsbreve hver første torsdag i måneden. Her får du spændende artikler med inspiration til ophold i naturen, samt guides og produktanbefalinger.

Fra sommeren 2021 får du derudover den nyeste episode af Outdoor-Camping Podcast direkte i dit nyhedsbrev. Her vil du møde spændende fortællinger og møde inspirerende mennesker, som tager dig med ud i naturen og giver dig lyst til nye eventyr i det fri.

Derudover udkommer Outdoor-Camping’s ugentlige nyhedsbrev hver fredag med alle de spændende nyheder, som er udkommet i ugens løb. På den måde kan du altid holde dig opdateret med, hvad der er sket i ugens løb på Outdoor-Camping.

Du kan tilmelde dig Outdoor-Campings nyhedsbreve her eller ved at udfylde formularen og trykke ‘subscribe’ direkte her i artiklen.

Debat: Få din holdning ud til tusinder

På Outdoor-Camping glæder vi os til at præsentere ’Debat’ som et helt nyt format. Her har alle med en mening om ophold i naturen mulighed for at komme til orde og få luft for deres holdninger.

Med mere end gennemsnitlig 8.000 besøgende på Outdoor-Camping hver måned, når læsernes holdninger langt. I december havde Outdoor-Camping endda skatteminister, Morten Bødskov, til at udtale sig om stigende afgifter, og det bliver bestemt ikke sidste gang, Outdoor-Camping retter henvendelse til en minister.

De debatindlæg, som har politisk relevans, og som har formatet til det, vil Outdoor-Camping bringe videre til de ansvarlige politikere. Outdoor-Camping stiller sig med andre ord i vores læseres tjeneste, og lover at kæmpe jeres sag, der hvor de flugter med Outdoor-Campings eget værdigrundlag.

Det er derfor med stor begejstring og optimisme, at Outdoor-Camping i år går ind i sin første hele sæson. Vi glæder os til at møde vores læsere og lyttere i øjenhøjde, og vi glæder os til 2021!

Similar Posts

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere