I LUFTEN OPLEVELSER

Faldskærmsudspring: Spring faldskærm fra 1.000 meters højde

Faldskærm faldskærmsudspring spring faldskærm

Spring faldskærm og få en vild oplevelse fra 1.000 meters højde. Faldskærmsspring har en vejledende pris på 2.300 kroner og kan købes her. Foto: GoDream

ANNONCE: Spring faldskærm fra 1.000 meters højde og få en vanvittig oplevelse uden sammenligning. Book dit faldskærmsudspring her.

Faldskærm faldskærmsudspring spring faldskærm 2

Spring faldskærm og få den vildeste oplevelse med vennerne, familien eller alene. Faldskærmsudspring er både en ekstremsport og en naturoplevelse, og er derfor et fantastisk adrenalinkick.

Under flyet er en line fastmonteret, som automatisk åbner din faldskærm. Sikkerheden er derfor i top, også når du springer faldskærm for første gang.

I 1.000 meters højde giver du slip og springer selv ud af flyet. Derefter styrer du selv skærmen, mens du nyder den uforglemmelige udsigt på vej ned til en sikker landing på jorden.

Faldskærmsudspring har en vejledende pris på 2.300 kroner pr. person og udbydes i samarbejde med GoDream. Køb dit faldskærmsudspring her.

Faldskærmsudspring som gave: Spring faldskærm med vennerne

Faldskærmsudspring er perfekt som et gavekort til en god ven, kæresten, din mand eller kone, som kan se frem til en oplevelse for livet.

Faldskærm faldskærmsudspring spring faldskærm 2

Faldskærmsudspring

Spring faldskærm fra Vamdrup ved Kolding

Arrangør Kolding faldskærmsklub

Vejledende pris: 2.300 kroner pr. person

Køb dit faldskærmsudspring her.

Som førstegangsspringer kan du vælge et solospring inklusiv et kursus i faldskærmsudspring. Når du vælger solospring, bliver du efter et begynderkursus fløjet 1.000 meter op i luften med en pakket faldskærm på ryggen.

Kolding faldskærmsklub lover dig en helt fantastisk oplevelse med masser af adrenalin.

Køb et faldskærmskærmsudspring til dig selv, dine venner eller familie her.

Similar Posts

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere