GUIDE NYHEDER

Friluftsmessen Ferie for Alle aflyses i 2021

Ferie for alle

Pressefoto: Lars Møller, Ferie for Alle

Regeringen forlængede mandag alle gældende corona-restriktioner, herunder tvangslukningen af messeaktivitet, frem til 28. februar 2021. Det betyder, at Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, med udeliv og aktive ferieformer i det fri, aflyses.

Mandag 7. december forlængede regeringen de gældende corona-restriktioner, herunder tvangslukningen af messeaktivitet, og dermed bliver det ikke muligt at gennemføre messer frem til 28. februar. Det betyder, at Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, aflyses.

Ferie for Alle skulle have fundet sted 26.-28. februar 2021, og har et helt område med udeliv og aktive ferieformer i det fri.

”Vi ville naturligvis allerhelst gennemføre hver eneste af vores messer. Det forhindres af smitten. Til gengæld gør mandagens udmelding det muligt for os at se længere frem i vores planlægning, end det hidtil har været muligt. Det hilser vi meget velkomment, fordi det gør os i stand til at bringe visheden videre til kunder og samarbejdspartnere, siger Georg Sørensen, der er administrerende direktør i Messecenter Herning i en pressemeddelelse”.

”Aflysningen sker med fuld opbakning fra messekomitéen og de involverede brancher ud fra en vurdering af, at udsigterne er lange til at kunne samle udstillere fra hele verden ét sted sammen med mange tusinde gæster. Vi ser nu i stedet frem til, at udstillere, samarbejdspartnere og besøgende kan mødes på Ferie for Alle i 2022”, siger han videre.

Om Ferie for Alle

Ferie for Alle har et helt område med udeliv og aktive ferieformer i det fri

1.190 udstillere fra 40 lande og regioner

63.362 besøgende

14 messehaller

Rejsedrømmene fortsætter online

Gennem flere årtier har rejselystne danskere valfartet til feriemessen Ferie for Alle. Selvom det ikke bliver muligt at mødes i MCH Messecenter Herning, planlægger projektteamet en online mulighed, hvor besøgende fortsat kan hente ferieinspiration og søge gode tilbud:

”Vi ønsker at samle udstillerne online i uge 8 og få danskernes feriedrømme til at spire, indtil vi igen kan være flere samlet i 2022. Idéen er at bevare kontakten mellem udstillere og besøgende online i en tid, hvor det ikke er muligt at samle mange mennesker”, siger projektchef Anders Ladefoged Mortensen, der er ansvarlig for messen.

Ferie for Alle vender tilbage til MCH Messecenter Herning 25.-27. februar 2022.

Similar Posts

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere