Go Dream

oplevelser Go dream

Til vand

Prøvedyk I Havet - Action - GO DREAM Pris: 999,00  

For 1 person - Prøvedryk i havet med professionel instruktør - At dykke er som at se en helt ny og forunderlig verden åbne sig for øjnene af dig. Oplev den utrolige fornemmelse, når du dykker for første gang og trækker vejret under havets overflade. Det f Læs mere »

Introduktion Til Kitesurfing - Action - GO DREAM Pris: 699,00  

For 1 person - Kursus med introduktion til kitesurfing for 1 person - Prøv et kursus i kitesurfing ? den vilde sport, hvor du bliver trukket på et board efter en stor drage. Du kan med kitesurfing sejle op til 100 km/t, hoppe over 10 meter op i luften og Læs mere »

Privatkursus I Kitesurfing - Action - GO DREAM Pris: 3.250,00  

- Prøv kitesurfing med Kitekollektivet hvor du for alvor får lov til at prøve kræfter med vinden imens du flyver hen over vandet i høj fart. - - Privat Kursus er til dig, der gerne vil smage på kitesurfing. Dette kursus får dig godt fra start og giver dig Læs mere »

Tandem Kitesurfing - Action - GO DREAM Pris: 699,00  

For 1 person - 2 timers tandem kitesurfing med lån af alt udstyr - Drømmer du om at prøve den populære sport kitesurfing, der byder på vind, vand og masser af adrenalin? Så start med tandem kitesurfing, hvor du sammen med en instruktør kommer med ud på bo Læs mere »

Makkerkursus I Kitesurfing - Action - GO DREAM Pris: 3.750,00  

- Prøv kitesurfing med Kitekollektivet hvor du og din makker for alvor får lov til at prøve kræfter med vinden imens du flyver hen over vandet i høj fart. - Kursus er rigtig godt kursus til dig, der gerne vil smage på kitesurfing. Med professionelle og pa Læs mere »

Kitesurfing Genopfriskning - Action - GO DREAM Pris: 1.950,00  

- Prøv kitesurfing med Kitekollektivet hvor du og din makker for alvor får lov til at prøve kræfter med vinden imens du flyver hen over vandet i høj fart. - Genopfriskning kursus hos Kitekollektivet er noget for dig, som har været igennem et normalt kursu Læs mere »

Kajak I Det Sydfynske Øhav - Action - GO DREAM Pris: 645,00  

For 2 personer - 3 timers leje af kajak samt udstyr og introduktion - Få en fantastisk oplevelse til vands i kajak. Tag en tur i kajak fra Danmarks uofficielle kajakhovedstad Svendborg, en helt speciel kajakdestination. Oplev det smukke sydfynske øhav, de Læs mere »

Startup Fast I Sup-surfing - Action - GO DREAM Pris: 599,00  

For 1 person - Stand Up Paddleboard kursus for de helt nye begyndere - Et kursus i SUP-surfing ? kort for Stand Up Paddle-surfing. Kort fortalt går det ud på at man står op på surfbrættet og padler sig frem.Dette kursus for de helt nye som gerne vil igang Læs mere »

Kursus I Sup-surfing Hos Cold Hawaii Surf - Action - GO DREAM Pris: 449,00  

For 1 person - 2 timers kursus i SUP-surfing - SUP-sporten, som står for Stand Up Paddle, er blevet en meget populær aktivitet, som man ser en del af i Danmark. Besøg Cold Hawaii Surf Camp og lær stand up paddling, enten på fladt vand eller i bølger. Cold Læs mere »

Kursus I Sup-surfing - Action - GO DREAM Pris: 399,00  

For 1 person - Kursus i SUP-surfing inklusiv instruktør og udstyr - Et kursus i SUP-surfing ? kort for Stand Up Paddle-surfing. Kort fortalt går det ud på at man står op på surfbrættet og padler sig frem. SUP-surf var populært i 1960?erne, og har fået en Læs mere »

Kursus I Sup-surfing Hos Cold Hawaii Surf - Action - GO DREAM Pris: 449,00  

For 1 person - 2 timers kursus i SUP-surfing - SUP-sporten, som står for Stand Up Paddle, er blevet en meget populær aktivitet, som man ser en del af i Danmark. Besøg Cold Hawaii Surf Camp og lær stand up paddling, enten på fladt vand eller i bølger. Cold Læs mere »

Lej Et Sup-board - Copenhagen Surf School - Action - GO DREAM Pris: 290,00  

For 1 person2 timers leje af SUP-board - Vil du gerne prøve kræfter med Stand Up Paddle Board også kaldet SUP? Så har du nu chancen hos Copenhagen Surf School.Lej et SUP-board og sejl rundt langs kysten. Du kan sejle en tur langs kysten, men der er også m Læs mere »

Supsurfpolo - Action - GO DREAM Pris: 2.990,00  

For 10 personer - Dag med SUP-surfing polo for dig og vennerne - Få en sjov og udfordrende oplevelse sammen med venner, kollegaer eller familie med en gang SUPsurf Polo. Spillet kombinerer boldspil med SUP-surfing (Stand Up Paddle) og minder lidt om kajak Læs mere »

Sup Team Race - Action - GO DREAM Pris: 3.995,00  

For en gruppe - Konkurrer i et SUP-race mod dine bedste venner - Er du klar til at samle tropperne og lave et konkurrencevindende team? Så er SUP Race lige noget for dig. SUP Race kombinerer alt det fede fra Stand Up Paddle og samler dit hold på et stort Læs mere »

Windsurfing - Action - GO DREAM Pris: 595,00  

For 1 person - 3 timers kursus i windsurfing for 1 person - Ta' på kursus i windsurfing med Copenhagen Surf School, og prøv den action packed sport, hvor du med vindens kræft nærmest flyver henover vandet i høj fart. Med professionelle og passionerede Læs mere »

Sælsafari I Falsterbobukten - Kultur og Fritid - GO DREAM Pris: 799,00  

For 1 person - Sælsafari i kajak for 1 person - Kom helt tæt på den prægtige og særegne svenske natur og oplev det fantastiske dyreliv fra kajak. Fra havet får du en enestående mulighed for at se ind i Måkläppens skønne naturreservat, der ellers er et fre Læs mere »

Funballz - Op Til 20 Personer - Action - GO DREAM Pris: 2.300,00  

For en gruppe - Funballz i 1 time for op til 20 personer - Invitér dine venner eller kollegaer ud at gå en tur på vandet, og prøv en oplevelse, der er lige så sjov at være med til som at se på. Funballz (også kaldet waterballz) er gennemsigtige bolde af s Læs mere »

Funballz - Lær At Gå På Vandet - Action - GO DREAM Pris: 399,00  

For 2 personer - Prøv at gå på vandet i de sjove funballz - Har du altid drømt om at gå på vandet? I disse sjove, gennemsigtige plastikbolde er det nu ikke længere umuligt. Udfordre din kæreste, ægtefælle, en god ven eller en kollega med en gåtur på vande Læs mere »

På land

Oplev Dejlige Møn Til Fods - Rejse og Ophold - GO DREAM Pris: 2.099,00  

For 2 personer - 2 overnatninger på Tiendergaarden inkl. Morgenmad og madpakker - Tag på vandreferie på Møn, og oplev den skønne natur i lige nøjagtigt dét tempo, der passer jer. Nyd naturen, nyd hinanden, nyd at få rørt kroppen. På dag 1 ankommer I til T Læs mere »

Oplev Natten På Møn - Rejse og Ophold - GO DREAM Pris: 1.299,00  

For 2 personer - 1 overnatning i dobbeltværelse på Møn for 2 personer - Oplev mælkevejen og alle himlens stjerner!Vi har alle hørt om mælkevejen, men meget få af os har rent faktisk set den. Med en dark sky overnatning på Møn kan du nu opleve nattehimlen Læs mere »

Måneskinstur - For 2 Personer - Rejse og Ophold - GO DREAM Pris: 1.299,00  

For 1 person - Fredelig måneskinstur i suite/appartment på Møn - På fredelige Møn langt fra alfarvej ligger en lille suite, der passer perfekt til to, som bare vil have en stund helt for sig selv og gå en måneskinstur om aftenen. Den dejlige lille apartem Læs mere »

3 Dages Ophold Og Vandreture - Rejse og Ophold - GO DREAM Pris: 2.599,00  

For 2 personer - 2 overnatninger i dobbeltværelse, udvidet morgenmad og frokostpakke - Der er et yndigt land... Nogle gange skal man lige mindes om, at Danmark faktisk er et rigtig dejligt sted, med en helt igennem fantastisk natur. B&B Holme-Olstrup gør Læs mere »

3-dages Ophold På Møn - Rejse og Ophold - GO DREAM Pris: 3.600,00  

For en gruppe - 2 overnatninger i sommerhus på Møn - Det at feriere i udlandet er blevet ganske udbredt, men man må ikke glemme at vi bor i et utroligt smukt land med mange steder og områder der helt sikkert er et besøg værdigt. Møn er bestemt ikke en und Læs mere »

Natur, Ro Og Cykelture For 2 - Rejse og Ophold - GO DREAM Pris: 1.299,00  

For 2 personer - 1 overnatning for 2 personer inklusiv morgenmad på dejlige Møn - Tag en tur ud på landet, hvor alt ånder fred og ro. Oplev Møns smukke natur på cykel og overnat i dejligt dobbeltværelse på en lille perle af en slægtsgård langt fra alfarve Læs mere »

Intro Til Mountainbike For 2 - Action - GO DREAM Pris: 999,00  

For 2 person - En 2 timers guidet tur i Danmarks Outdoor hovedstad - Tag på guidet tur i Danmarks outdoor hovedstad: Silkeborg! På turen vil jeres guide introducere jer til mountainbike, hvorefter han guider jer rundt i en af Silkeborgs mange skove. Her v Læs mere »

Mountainbike Teknikkursus For 2 - Action - GO DREAM Pris: 999,00  

For 2 person - En 2 timers guidet tur i Danmarks Outdoor hovedstad - Tag på guidet mountainbike tur i Silkeborg eller Århus. Turens indhold afhænger af, hvad I gerne vil: vælg mellem kurser som: Hop & Drop, begynderkursus, op- og nedkørsel m.m. Kurset skr Læs mere »

Mountainbike Weekend - Action - GO DREAM Pris: 1.495,00  

For 1 person - Mountenbike weekend i Harzen med forplejning og wellness - Harzen er kendt for sine fantastiske, smukke cykelruter, der er egnede til både landevejscykling, motorcykler og MTB-kørere. Du bor på Hotel Njord, som er idyllisk placeret lige ved Læs mere »

Bike, Beer & Burger For 2 - Action - GO DREAM Pris: 1.199,00  

For 2 person - En 2 timers guidet tur i Danmarks Outdoor hovedstad på lukket hold med egen guide med burgermenu efterfølgende - Oplev en guidet mountainbike tur i Silkeborg, som er et af de absolut sjoveste mountainbike områder i Danmark, og bliv efterføl Læs mere »

Ridning I Dyrehaven - Action - GO DREAM Pris: 250,00  

For 1 person - Guidet tur på hesteryg i Dyrehaven - Tag med på ridetur ad snoede stier og oplev smuk skov og natur fra hesteryg. En erfaren rytter og guide tager dig med på en skøn tur med masser af frisk luft. Her kan du alt efter årstiden opleve at ride Læs mere »

Polospiller For En Dag - Action - GO DREAM Pris: 750,00  

For 1 personPolospiller for en dag - Oplev kongernes sport i fantastiske rammer med Copenhagen Polo Club. Polo er en sjov og adrenalinfyldt sport, som også er god til teambuilding. Med en introlektion får du en sikker og sjov introduktion til denne histor Læs mere »

Gennemfør Dit Første 5km Løb - Action - GO DREAM Pris: 4.000,00  

For 1 person - Personligt forløb med vejledning, personlig målsætning og løbeplan - Har du gang på gang besluttet dig for at leve sundere, begynde at løbe og ændre dine vaner, men lagt planerne på hylden igen? Det kan være svært at finde tid, holde motiva Læs mere »

Bumperz - Action - GO DREAM Pris: 2.500,00  

For op til 25 personer - Put de store gennemsigtige bumperz på kroppen og lad fantasien tage over. - Prøv en helt utraditionel og bogstaveligt talt kugleskør oplevelse med dine venner, kolleger eller familiemedlemmer. Bumperz er kæmpestore, gennemsigtige Læs mere »

Bowcombat - Action - GO DREAM Pris: 2.990,00  

For 10 personer - Sjov da med vennerne, kan spilles i grupper mellem 5-10 personer - Få en sjov og underholdende dag med vennerne eller styrk fællesskabet med kollegaerne med spillet Bowcombat - også kendt som Archery Attack eller Archery Tag. Spillet kom Læs mere »

Spøgelsesvandring I København - Barn - Action - GO DREAM Pris: 60,00  

Gå til www.ghosttour.dk for at booke din oplevelse - Er du til spændende og virkelige historier?Så er denne spøgelsestur med Ghosttours i Københavns gamle gader lige noget for dig. Her kommer du helt tæt på byens ånd og ånder.Det viser sig, at det vrimler Læs mere »

Spøgelsesvandring I København - Voksen - Action - GO DREAM Pris: 120,00  

For 1 person - Guidet spøgelsesvandring i København for 1 voksen - Er du til spændende og virkelige historier? Så er denne spøgelsestur med Ghosttours i Københavns gamle gader lige noget for dig. Her kommer du helt tæt på byens ånd og ånder. Det viser sig Læs mere »

Natmandstur- Vandretur I København - Barn - Kultur og Fritid - GO DREAM Pris: 60,00  

For 1 person - Guidet natmandstur i Københavns gader for 1 barn - Gå i natmændenes fodspor rundt i Københavns gader og opdag en side af danmarkshistorien, som i mange år har være glemt. På denne guidede tur med Ghosttour i Københavns gader, vil du opleve Læs mere »

Natmandstur- Vandretur I København - Voksen - Kultur og Fritid - GO DREAM Pris: 120,00  

For 1 person - Guidet natmandstur i Københavns gader for 1 voksen - Gå i natmændenes fodspor rundt i Københavns gader og opdag en side af danmarkshistorien, som i mange år har være glemt. På denne guidede tur med Ghosttour i Københavns gader, vil du oplev Læs mere »

Menneskeskæbner - Barn - Kultur og Fritid - GO DREAM Pris: 60,00  

- Tag med på en byvandring, hvor vi indvier jer i folkets egne fortællinger fra det indre København. I staldlygtens skær hører I både vandrehistorier, fortællinger og anekdoter tilknyttet vores gamle hovedstad. Oplev den indre by og opdag gader og bygning Læs mere »

Menneskeskæbner - Voksen - Kultur og Fritid - GO DREAM Pris: 120,00  

- Tag med på en byvandring, hvor vi indvier jer i folkets egne fortællinger fra det indre København. I staldlygtens skær hører I både vandrehistorier, fortællinger og anekdoter tilknyttet vores gamle hovedstad. Oplev den indre by og opdag gader og bygning Læs mere »

Byvandring I Det Gamle København - Kultur og Fritid - GO DREAM Pris: 2.750,00  

For en gruppe - Guidet tur med historier og fortællinger om København - En hyggelig, forfriskende tur rundt i det gamle København, fuld af gode historier. I kommer gennem de gamle stræder, og ind i hemmelige hjørner af Indre By i selskab med en stedkendt Læs mere »

Besøg På Dansk Vingård - Kultur og Fritid - GO DREAM Pris: 600,00  

For 2 personer - Rundvisning på vingårdens vin- og æbleplantage - Kom med på Vesterhavegaarden ved Karrebæksminde og oplev dansk vinproduktion på tætteste hold. Vingården ligger i fantastiske naturskønne omgivelser, tæt ved Smålandshavet, mellem skov, str Læs mere »

Besøg På Vingården Lindely - Mad og Gastronomi - GO DREAM Pris: 399,00  

For 2 personer - 2 timers guidet rundtur på vingård - Med denne oplevelse kan du tage en du holder af i hånden, og få svar på et af livets helt store spørgsmål - Hvordan laver man vin? Hvordan putter de druerne ned i flaskerne? Hvordan smager dansk vin eg Læs mere »

Golfdag Med En Pga Pro - Action - GO DREAM Pris: 1.495,00  

For 1 person - En golfdag med en PGA pro golfinstruktør - Lær alt om den eksklusive og fascinerende sport. En golfdag med en PGA pro golfinstruktør er den ultimative golfgave, uanset om man er nybegynder eller øvet. Få professionel instruktion, mærk fremg Læs mere »

Golf - 3 Måneders Fri Holdtræning - Action - GO DREAM Pris: 999,00  

- En unik mulighed for at få kontinuerligt professionel træning af landets bedste trænerteam. I denne oplevelse vil du lære alle dele af golfspillet på 15 forskellige holdtyper. Holdene er delt op i niveauer så du der noget for både helt nyt og øvede golf Læs mere »

Ultimativ Golftræning Med Pga Pro - Action - GO DREAM Pris: 2.925,00  

For 1 person - En hel dag med personlig golftræning - Ultimativ golftræning med PGA Pro. Dette er den ultimative dag for alle, der ønsker et optimalt udgangspunkt for golfspillet. Du får 8 timers træning og undervisning med en PGA Pro / golfcoach, der gen Læs mere »

Golf - En Dag Med Europatour Vinder Jeppe Huldahl - Action - GO DREAM Pris: 2.999,00  

- Med dette gavekort får du en enestående mulighed for lære fra en af de absolut bedste golfspillere i Danmark. - - Dagen starter med en kort opvarmning på træningsanlægget efterfulgt af 18 huller med Jeppe, hvor du kan få hjælp til lige netop det du har Læs mere »

Golf Ved Grenaa - Action - GO DREAM Pris: 200,00  

For 2 personer - 1 hel dags Pay & Play på Jyllands næsetip - Placeret tæt ved en af Danmarks bedste og flotteste sandstrande på Jyllands næsetip finder du en fantastisk golfbane. Med kystlinje mod både nord, øst og syd byder de velkommen til en lang - og Læs mere »

Golf - Minikursus - Action - GO DREAM Pris: 399,00  

For 1 person - Minikursus i golf samt personlig evaluering og træningplan - Lær om den eksklusive og fascinerende sport. Få professionel instruktion, mærk fremgangen og nyd den smukke natur. I denne oplevelse kan du vælge imellem 3 forskellige oplevelsesp Læs mere »

Drive In Golf - Action - GO DREAM Pris: 200,00  

For 1 person - Fri udstyr, fri bolde, fri golf og amerikansk minigolf - Vil du gerne nyde en dag i skønne grønne omgivelser mens du kobler af fra en stressende hverdag? Så skulle du besøge Linnebjerg Golf i Ølstykke. Anlægget åbnede d. 1. juli 2006 og har Læs mere »

To Til Golf - Action - GO DREAM Pris: 349,00  

For 2 personer - Golfdag for begyndere - Driving range samt adgang til 6 huller - Har du tit overvejet at spille golf? Tag fruen, manden eller en ven med og få en god dag med introduktion til golfsportens glæder. Sammen får I en let gennemgang af de grund Læs mere »

Golf Ved Himmelbjerget - Action - GO DREAM Pris: 400,00  

For 1 person - 1 dags golf ved himmelbjerget - Sving køllen, mærk følelsen af at ramme bolden perfekt og nyd de smukke omgivelser tæt på Himmelbjerget. Banen er et af landets nyeste golfanlæg bestående af en 9-hullers pay & play bane og en 18-hullers par Læs mere »

I luften

Kærlighed I Luften - Action - GO DREAM Pris: 13.995,00  

For 2 personer - En privat tur i en luftballon med efterfølgende champagne & snack - En enestående romantisk oplevelse med din udkårne ? nyd den smukke udsigt (og landskabet) på jeres helt egen VIP ballonflyvning. I modsætning til almindelige passagerflyv Læs mere »

Flyv I Luftballon - 2 Personer - Action - GO DREAM Pris: 4.390,00  

For 2 personer - En tur i Luftballon for 2 personer - At flyve i en varmluftballon er en anderledes og uforglemmelig oplevelse. Det er fascinerende, sjovt og noget helt andet end at flyve i et fly eller helikopter. Din tur i luftballonen foregår i op til Læs mere »

Flyv I Luftballon - 3 Personer - Action - GO DREAM Pris: 6.585,00  

For 3 personer - En tur i Luftballon for 3 personer - At flyve i en varmluftballon er en anderledes og uforglemmelig oplevelse. Det er fascinerende, sjovt og noget helt andet end at flyve i et fly eller helikopter. Din tur i luftballonen foregår i op til Læs mere »

Eventyrsklatring For Hele Familien - Action - GO DREAM Pris: 650,00  

For 2 personer - Eventyrlig klatring i parken for 2 personer - Har du nogensinde kigget på hvor graciøst og akrobatisk egernene klatrer i træerne? Nu har du mulighed for selv at prøve at klatre blandt trætoppene, balancere på reb og svinge dig i torve. Om Læs mere »

High Roping I B&W - Action - GO DREAM Pris: 399,00  

For 1 person - Fri afbenyttelse af hele High-roping banen for 1 person - Urban Ranger Camp giver dig nu mulighed for at udfordre din indre vovehals med en ny kongeforlystelse af international kaliber. I de legendariske B&W-haller på Refshaleøen kan du prø Læs mere »

Spring Faldskærm - Action - GO DREAM Pris: 2.200,00  

For 1 person - Spring faldskærm i Herning, Viborg, Århus, Kolding, Odense, Vamdrup eller Viborg. - Prøv et faldskærmsspring fra Odense Lufthavn, Herning Lufthavn, Aarhus lufthavn ved Tirstrup, Vamdrup eller Viborg Flyveplads. At springe faldskærm er en fa Læs mere »

Paragliding - Action - GO DREAM Pris: 950,00  

For 1 person - Grundkursus i paragliding for 1 person - Flyv frit som fuglen og mærk vinden i dit ansigt. Se fantastiske Österlen i Sydsverige fra oven og bliv fascineret af at svæve hen over den smukke svenske natur. Alt sammen under sikre forhold sammen Læs mere »

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.
Tandemspring - Odense - Action - GO DREAM Pris: 2.595,00  

For 1 personTandemspring i Odense - Hvordan skaber man den ultimative oplevelse for krop og sjæl? Svaret er enkelt - et tandemspring i faldskærm.Du skal op i en flyvemaskine sammen med en pilot og rutinerede faldskærmsinstruktører. Sæt dig godt tilrette o Læs mere »

Tandemspring M. Video - Odense - Action - GO DREAM Pris: 3.345,00  

For 1 personTandemspring i Odense - Hvordan skaber man den ultimative oplevelse for krop og sjæl? Svaret er enkelt - et tandemspring i faldskærm.Du skal op i en flyvemaskine sammen med en pilot og rutinerede faldskærmsinstruktører. Sæt dig godt tilrette o Læs mere »

Rejser

Frankrig

Golfferie I Frankrig - Rejse og Ophold - GO DREAM Pris: 3.775,00  

For 1 person - Golfferie i Frankrig - Tag på golfrejse til Frankrig og få en sund, berigende og naturskøn oplevelse, når du får lov til at svinge køllen på de smukke golfbaner i Lorraine i Frankrig i løbet af en weekend. Slottet Hattonchâtel Château er et Læs mere »

Letland

Bungy Jump Fra Skilift - Action - GO DREAM Pris: 725,00  

For 1 person - Bungee jump fra ski-lift over floden Gauja i Letland - Tag dine venner, kolleger eller samarbejdspartnere med ud til et spring for ægte vovehalse! Dette bungy jump foregår fra en skilift, der forbinder to sider af en kløft, som er skabt af Læs mere »

Sverige

Europas Længste Zipline - Action - GO DREAM Pris: 1.299,00  

For 1 person - Zipline på Europas længste zioline i smålandsskoven - Uden for smålandsskoven, i nærheden af Klavreström, finder man en oplevelse som ganske få kender til, der er lidt ud over det sædvanlige. Her ligger Sweden Zipline, Europas længste Zipli Læs mere »

Sverige

Jagten På Nordlyset - Kultur og Fritid - GO DREAM Pris: 1.935,00  

For 2 personer - En 15-20 km lang slædetur, på jagt efter nordlyset - Forestil dig at sidde på en træslæde klædt med bløde og varme rensdyrskind, mens du nyder turen over sneen. En guide styrer slæden og 10-14 hunde trækker dig gennem det laplandske vinte Læs mere »

Sverige

Tag På Polareventyr - Rejse og Ophold - GO DREAM Pris: 9.560,00  

For 2 personer - Kør din egen hundeslæde og tilbring natten i en opvarmet tipi - Oplev de to bedste ting i livet: Kør din egen hundeslæde gennem skoven og tilbring natten i et opvarmet tipi. Efter en hel dag på slæden kommer vi frem til vores camp, og nu Læs mere »

Sverige

Overnat I Den Svenske Vildmark - Rejse og Ophold - GO DREAM Pris: 1.499,00  

For 4 personer - 2 overnatninger i en hytte for 4 personer - Bo i den svenske vildmark midt i Smålands skovlandskab. Nyd den fantastiske uberørte natur, hvor tiden står stille, og alt ånder fred og idyl. Et sted, hvor I kan fiske, slappe af, og tage en pa Læs mere »

Sverige

Foskajak For Begyndere - Action - GO DREAM Pris: 1.250,00  

For 1 person - Begynderkursus i forkajak - Lær at overvinde naturens kræfter og få et adrenalinkick i den fantastiske svenske natur! Foskajak er en af de mest populære og ultimative adventure-sportsgrene. På dette begynderkursus bliver du sat ind i de gru Læs mere »

Sverige

Skærgårdskajak - 2 Personer 2 Dage - Action - GO DREAM Pris: 3.950,00  

For 2 personer - 2-dags kajaktur i Sverige inkl. aLT udstyr - Tag sammen ud på en smuk og uforglemmelig 2-dages kajaktur i den svenske skærgård og oplev den storslåede natur fra vandsiden. Turen er for 2 personer, og I får alt udstyr med til nogle fantast Læs mere »

Sverige

Ridetur Ved Kebnekaiserfjeldet - Action - GO DREAM Pris: 4.860,00  

For 2 personer - 2 dage på hest ved Kebnekaisefjeldet med 1 overnatning - Er du frisk på en miniferie eller måske et indslag i en længerevarende ferie i det nordlige Sverige? Vi mødes om morgenstunden i den lille by Puoltsa, med cirka 70 beboere. Her klar Læs mere »

Sverige

Prøv At Køre Hundeslæde - Action - GO DREAM Pris: 1.499,00  

For 1 person - Undervisning i hundeslædekørsel inkl. Varmt tøj - Forbered dig på at blive fortryllet, når du træder ind i vores verden. Du kan mærke kraften og kærligheden fra hundene, mens du nyder synet af den fantastiske natur. Turen starter med en lek Læs mere »

Sverige

Guldfeber I Sverige - Kultur og Fritid - GO DREAM Pris: 1.470,00  

For 4 personer - 2 dages eventyr i shelter for 2 voksne og 2 børn - Tag familien eller vennerne med til Ädelfors i Småland og oplev en spændende skattejagt I sent vil glemme. Her besøger I Guldströms guldvaskning hvor I kommer til at lære hvordan man hånd Læs mere »

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere