Bon-fire bålstativ

Til madlavning over bål

Medlemspris 899,00

Medlemsrabat kr. 500,00

Pris ikke-medlem 1.399,00kr. 

På lager

Levering 1-2 hverdage

Gratis returnering

  • Indenfor 30 dage

Bon-fire bålplads

Lav mad over åben ild og ha' en hyggelig stund med familien. Dette basis sæt til Bon-fire bålplads er lige noget for dig. Nu kan du give familie og venner en god oplevelse, da Bon-fire er udeliv på en ny måde.

En nem måde at få mad på, hvor som helst og når som helst. Sættet er et spændende alternativ til den traditionelle grill, som ikke lige lader sig flytte rundt - med andre ord er dette sommerens nye dille. 

  • Sættet indeholder delt treben med samlenøgle og grillrist
  • Forniklede kæder til ophæng, 50 cm lange
  • Mål på grillrist: diameter 60 cm

Med Bon-fire køkkenet kan du tilberede lækker mad, på en ny og spændende måde, uanset om du er hjemme på terrassen, ved sommerhuset/stranden eller i skoven. Hvad er en børnefødselsdag uden varm chokolade, lune boller, pandekager, popcorn og marshmallows? Det skal selvfølgelig være tilberedt på Bon-fire.

Et bålkøkken fra Bon-fire forener hyggen ved et bål med alt det bedste fra en grill. Der er ingen besværlig teknik, men til gengæld stor fleksibilitet. Du har mulighed for at lave al slags mad på en ny og spændende måde, hjemme i haven, i sommerlandet, ja, hvor som helst og når som helst på året. Det betyder, at man ikke kun behøver at nøjes med grillmad og snobrød.

Se mere i vores inspirationsguide til Bon-fire.

Bemærk venligst
Bon-fire gryden skal købes separat.

Specifikationer

Mærke Bon-fire
Kategori Bon-fire bålpladser & havepejse
Type Båltilbehør
Farve Sort
Materiale Stål
Varenr. 5708085110021
4,5 53

Alle anmeldelser stammer fra inviterede og verificerede købere af produktet.

Indtast gyldig e-mail

loading

Der er sket en fejl! Prøv igen senere.

Coop Danmark A/S må sende mig e-mails med markedsføring om produktsortimentet, kampagner, konkurrencer, inspiration, CSR-tiltag og
events fra Coop.dk, samt medlems- og partnerfordele. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage. Se Coops privatlivspolitik.

Til toppen