Outdoor kursus 1 dag

Kr. 865,00

1 dag | Intensivt kursus hvor du lærer basale færdigheder i outdoor.

Du møder en friluftsekspert som hjælper dig med de mange spørgsmål der kan være, inden man begiver sig ud på en vandretur.

Nye datoer for 2023 kommer snart!

Beskrivelse

Program

Vi starter med en fælles velkomst, hvor vi vil lære hinanden bedre at kende, hvorefter vi vil springe direkte ud i den første lektion, som er kort og kompas.
Frokosten vil vi i fællesskab stå for og den skal laves på bål, så vi skal have hugget brænde samt finde gode optændingsmaterialer.

Måden undervisningen kommer til at være på, er meget praktisk, så du kan godt regne med at få beskidte hænder. Du kommer til at hugge brænde og tænde bål.

Jo mere du ligger i det, desto mere får du med hjem af viden og erfaring. Når dagen runder af vil vi lave en evaluering, hvor vi gennemgår de emner som vi har været igennem.

I løbet af dagen vil du lære at holde dig varm, mæt og tør sådan at du kan lære at holde energien i top.

For at man kan planlægge sin egen tur, er det vigtigt, at man kender reglerne for brug af naturen… – Ja, der er regler i naturen, men bare rolig vi gennemgår dem alle, sådan at du ikke skal tænke alt for meget over disse. Det er både regler her hjemme og i udlandet.

Kender du det med at pakke alt for meget i rygsækken? Og ikke få det brugt på turen? Hvis ja, så kan du godt glæde dig til at lære mere om hvilket udstyr, der er godt og bruge, samt hvordan du kan klæde dig på til en tur med en rygsæk, som ikke vejer.

Inkluderet

Frokost

Brænde og båludstyr

Kort og Kompas

Forskellige telte og brændere

Du skal selv medbringe

Tøj til vejret

Tag gerne dit eget udstyr med

Noget at skrive med og på, medbring gerne tlf. til notater og billeder

Praktisk

Kurset er beregnet til:
Alle der gerne vil lære om ruteplanlægning og om lovene i skoven med en friluftsvejleder.

Tøj:
Tøj til vejret, undersøg gerne vejrprognosen op til turen.

Mødested:
Naturcenteret Trelde Næs kom gerne i god tid.

Faciliteter:
Omklædning og toilet til både drenge og piger.

Udstyr:
Du skal ikke tænke på at medbringe noget udstyr, alt nedenstående udstyr vil blive stillet til din rådighed. Har du selv noget af nedenstående, så skal du være velkommen til at medbringe dette. sådan at du kan lære mere omkring mulighederne.

Forudsætninger:
Min. alder 14 år – med en voksen.

Varighed:
Kurset starter kl. 09:30 og slutter kl. 17:00.

Parkering:
Gode parkerings muligheder, tæt på området.

Læring

Fyld rygsækken med læring og viden. Når du er på tur med Get Outdoor, vil der altid være en uddannet friluftsekspert, der møder dig på dit niveau. Undervisningen er i øjenhøjde, og der er garanti for fede oplevelser, der rykker og udfordrer dig.

Oplevelser

Vi skaber unikke outdoor-eventyr til lands, til vands og i højden. Vores fornemste opgave er at give dig en på opleveren med succesfulde ture i naturskønne områder, og programmerne er lagt derefter. Det er oplevelser, du aldrig glemmer.

Sjov

Læring og latter går hånd i hånd. På vores hold er der plads til sjov. Udover motionen er det nemlig et sted for afkobling. Selvom vi tager rollen som friluftsekspert seriøst, er vi uformelle i undervisningen. For når alt kommer til alt, har vi kun det sjov, vi selv laver.

Uden tvivl anbefalingsværdigt – både instruktør, service og udstyr. En fantastisk oplevelse du aldrig vil glemme.

Maja Breson Jensen

Kontakt Get Outdoor

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Skriv, ring eller send en brevdue. Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Giv et gavekort til fede oplevelser i naturen

Hvis du gerne vil bestille en tur som et gavekort, skal du bare skrive “gavekort” i notatfeltet på betalingssiden og et navn på modtageren. Vi laver et gavekort på en tur med navn og en forklaring på hvordan det indløses, og sender til din mail. Du kan også købe et beløb-gavekort f.eks. 300 kr eller 500 kr. Du finder gavekortet nederst på siden under “gavekort” eller lige her.
Læs mere om gavekort

Kommentar til ordre

Vælg dato

Gavekort

Du kunne også være interesseret i...