Træklatring begynderkursus

Kr. 1.895,00

Træklatring begynderkurset er for dig der ønsker at klatre sikkert i træer og få en større kendskab til de forskellige knob, udstyret og træarter i Danmark. Kurset vil berøre 6 hovedområder, som kommer til at give dig kompetencerne til at klatre i træer på forsvarlig vis.

Beskrivelse

Program

Træklatring begynderkurset omhandler de 6 hovedområder, som kommer til at agere som fundamentet. De 6 hovedområder omhandler bl.a. anvendelse af korrekte knob og stik, reb og det nødvendige udstyr.

Du vil lære om:

  • Toprebsklatring – Klatring i et forankret træ.
  • Føring – Korrekt kommunikation og mellemsikringer.
  • Abseil – Rappelling i roligt og sikkert tempo.

Under kurset vil du blive introduceret til forskellige træarter, sikkerheden og korrekt sikringsteknikker vil være i hoved fokus under hele kurset. Du vil bl.a.  også lære om de forskellige adgangsregler der er ved færdsel i offentlige og private skove.

Kurset vil have 16 lektioner fordelt på 2 dages varighed af 16 timer i alt.

De 6 hovedområder kurset kommer til at have fokus på er:

  • Knob & Stik, Reb & Udstyr
  • Toprebning
  • Føring
  • Abseil
  • Træartskendskab
  • Adgangsregler

Læs mere om træklatring på Dansk Træklatrings Forening

Udstyr

Inkluderet

Klatresele

Klatrerreb

Karabiner og andet special udstyr

Kompetent instruktør der møder dig i øjenhøjde

Du skal selv medbringe

Tøj og sko til vejret

Madpakke / Snacks

Vandflaske

Evt. eget udstyr

Praktisk

Hvem er træklatring beregnet til?
Træklatre kursus for begynder er alle der ønsker at begynde klatring i træer på forsvarligvis. Vi møder dig i øjenhøjde, så har du aldrig haft erfaring med træklatring før, så får du de nødvendige kompetencer hos os, så du kan komme mere ud i naturen.

Tøj:
Tøj til vejret og nogle gode solide støvler eller sportssko

Mødested:
Oplevelsescenteret, Tuevej 16 7000 Fredericia

Faciliteter:
Gode parkeringsmuligheder & Toiletforhold

Udstyr:
Du skal ikke tænke på at medbringe noget udstyr, alt ovenstående udstyr vil blive stillet til din rådighed. Alt vores udstyr er CE godkendt.

Ejer du selv udstyr, så medbring gerne det for at få større kendskab til dit eget grej. Mangler du evt. en karabin eller et klatrerreb, så gør os opmærksomme, så finder vi en løsning.

Forudsætninger:
Min. alder 16 år – med en voksen

Deltagerer:
Der skal være et antal på min. 4 deltagerer før afholdelse af kurset.

Parkering:
Gode parkerings muligheder

Varighed:
16 timer – Fordelt på 2 dage

Læring

Fyld rygsækken med læring og viden. Når du er på tur med Get Outdoor, vil der altid være en uddannet friluftsekspert, der møder dig på dit niveau. Undervisningen er i øjenhøjde, og der er garanti for fede oplevelser, der rykker og udfordrer dig.

Oplevelser

Vi skaber unikke outdoor-eventyr til lands, til vands og i højden. Vores fornemste opgave er at give dig en på opleveren med succesfulde ture i naturskønne områder, og programmerne er lagt derefter. Det er oplevelser, du aldrig glemmer.

Sjov

Læring og latter går hånd i hånd. På vores hold er der plads til sjov. Udover motionen er det nemlig et sted for afkobling. Selvom vi tager rollen som friluftsekspert seriøst, er vi uformelle i undervisningen. For når alt kommer til alt, har vi kun det sjov, vi selv laver.

Kontakt Get Outdoor

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Skriv, ring eller send en brevdue. Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Giv et gavekort til fede oplevelser i naturen

Hvis du gerne vil bestille en tur som et gavekort, skal du bare skrive “gavekort” i notatfeltet på betalingssiden og et navn på modtageren. Vi laver et gavekort på en tur med navn og en forklaring på hvordan det indløses, og sender til din mail. Du kan også købe et beløb-gavekort f.eks. 300 kr eller 500 kr. Du finder gavekortet nederst på siden under “gavekort” eller lige her.
Læs mere om gavekort

Kommentar til ordre

Vælg dato og tidspunkt

03.- 04. feb 2024, Gavekort

Du kunne også være interesseret i...