Log ind
farve: 174
Størrelse: 5000 mm

Studio About

FLEX TUBE, 5 M, BRIGHT PINK

699 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Lad dine kreative visioner folde sig ud med STUDIO ABOUTs fantastiske 5 meter lange lampe, der lyser i en betagende pink nuance. Denne lampe er ikke blot en lyskilde, den er et sandt kunstværk, der vil fortrylle dit hjem. Med dens formbare natur kan du skabe kunstneriske former og forvandle ethvert rum til en levende oase af lys og farve.

Denne LED-lampe er 5 meter lang i farven pink og er designet af arkitekt Mikkel Lang Mikkelsen.

TOUCH OF PINK
Lad din fantasi løbe vildt, som du bøjer og former lampen efter dine ønsker. Skab smidige buer, elegante snoede mønstre eller dristige kurver, der indfanger opmærksomheden. Denne lampe er din kreative legeplads, hvor kun grænsen er din egen kreativitet. Nyd den subtile og alligevel dristige pink glød, der spreder sig og forvandler rummet med en varme, der omfavner sanserne. Uanset om du ønsker at skabe en romantisk atmosfære, tilføje et strejf af neon eller bare give dit hjem et unikt præg, så vil FLEX TUBE være for evigt formbar efter dit ønske og behov.

SANSELIG OG BEVÆGELIG LAMPE
Lampen har et minimalistisk design, men transformeres med sin bøjelige form til en innovativ designerlampe og unikt kunstværk. Den inviterer netop til kunstnerisk udfoldelse og til at eksperimentere og lege med dens bevægelighed. Mulighederne er mange, da den bde kan bruges som væglampe, bordlampe eller loftlampe. Du kan skabe et personligt og unikt mønster på væggen med de medfølgende ophæng: lad lampen smyge sig i sine naturlige bøjninger for et organisk udtryk. Den kan også bruges som spisebordslampe ved at hænge et rør vandret i loftet og vikle lampen rundt, så den draperer om røret i bølgende bevægelser. Du kan folde den rundt om sig selv og lægge den på en hylde, en stol eller på bordet som et flot center-piece. Lampen er derfor både funktionel, praktisk og dekorativ, da den både giver lys og bevægelse til hjemmet.

Når du køber vores Flex Tube medfølger dette:
Et LED-lysstofrør på 5 meter i farven pink
Ophæng til at sætte på væggen
En 4 meter lang ledning med stik til at sætte i stikkontakten

LAMPE I HØJ KVALITET
LED-lysrør er bedre for miljøet, da de har en lang levetid og indeholder ikke kviksølv. LED-lys er derudover ogs anerkendt for at gengive farver i en høj kvalitet og bruges derfor ofte på museer, i butikker og udstillinger. Med Flex Tube kan du derfor tilføje luksus og kvalitet til dit eget hjem.

MATERIALE OG BRÆNDETID
Flex Tube er et LED-lysstofrør i silikone. Dette gør at lampen kan bøjes og formes til det mønster, man ønsker. Dog er lampen ikke egnet til at blive knækket eller stramt bundet. Lampen har en brændetid på ca. 20.000 timer og er CE-mærket. LED-lampen er vandafvisende og kan derfor bruges udenfor, hvor den placeres i ly for tung nedbør. Omkredsen på lampekilden er 16 mm og er derfor let og nem at forme. Den slanke lyskilde giver derfor en fin og elegant belysning.

SPECIFIKATIONER
FARVE: Pink
LÆNGDE LAMPE: 5 METER
LEDNING: 4 METER
DIAMETER: 16 MM
VÆGT: 1,600 KG
CE-MÆRKET

Lampen kommer i en praktisk og diskret kasse og kan derfor nemt pakkes og sendes.

STUDIO ABOUT er et dansk designstudio. Alle produkter er designet af arkitekt Mikkel Lang Mikkelsen
FLEX TUBE, 5 M, BRIGHT PINK
Studio About
FLEX TUBE, 5 M, BRIGHT PINK
699 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...