Log ind
farve: 121
Størrelse: 4000 mm

Studio About

FLEX MOUNT, 4 M, LARGE

1.499 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Flex Mount Large er en innovativ og dekorativ form for lyskilde, som monteres til væggen eller loftet. Vores Flex Mount Large er blød og bevægelig, og du kan dermed skabe din egen imponerende lysinstallation. Lampen er 4 meter lang, med en diameter p 28 mm og er lavet af et fleksibelt LED-lysstofrør. Lampen er med til at skabe et æstetisk og kunstnerisk blikfang. Flex Mount Large har en varm hvidlig farve, som giver en behagelig glød i rummet. Den er designet af Mikkel Lang Mikkelsen fra Studio About.

FLEKSIBEL LAMPE MED BEHAGELIG OG EFFEKTIV GLØD
Lampen er funktionel og fleksibel, og den kan bruges p mange forskellige måder. Den varme, hvidlige farver gør, at Flex Mount Large passer ind i et hvert moderne hjem. Med lampens lange og bevægelige design kan du forme, bøje og hænge lampen som du vil. Med sit minimalistiske design og varme lys er lampen den perfekte fusion mellem det stilrene, det funktionelle og det æstetiske. Lysinstallationen repræsenterer den optimale belysning for dem, der søger en moderne og æstetisk indretning. Det er en innovativ lampe og samtidig et kunstværk, der fortsat leverer en effektiv glød.

LAV DIN PERSONLIGE OG KREATIVE LYSINSTALLATION
Lampen kan monteres og bruges alle steder i hjemmet, alt fra stuen til kontoret. Monter Flex Mount Large ved hjælp af de medfølgende ophæng, og lad lampen danne en organiske og naturlig form. Kun fantasien sætter grænser. Du kan ved hjælp af Flex Mount Large skabe dit eget unikke kunstværk, da den inviterer til kreativitet og kunstnerisk udfoldelse. Flex Mount Large kan hjælpe dig med at give din bolig et moderne og særegent præg.

Når du køber vores Flex Mount Large medfølger dette:
Et LED-lysstofrør på 4 meter
2 x loftsmonteringsarmatur udløbsmoduler og dertil skruer.
Ledning 4 meter
Stikket kan tages af og lampen kan derfor monteres direkte i loftet

LAMPE I HØJ KVALITET
LED-lysrør er bedre for miljøet da de har en lang levetid og indeholder ikke kviksølv. LED-lys er derudover ogs anerkendt for at gengive farver i en høj kvalitet og bruges derfor ofte på museer, butikker og udstillinger. Med Flex Mount Large kan du derfor tilføje luksus og kvalitet til dit eget hjem.

MATERIALE OG BRÆNDETID
Flex Mount Large er et LED-lysstofrør i silikone. Dette gør lampen fleksibel og bøjelig. Dog er lampen ikke egnet til at blive knækket eller stramt bundet.Lampen har en brændetid p ca. 20.000 timer og er CE-mærket. Omkredsen på lampekilden 28 mm.

SPECIFIKATIONER:
FARVE: WARM WHITE
LÆNGDE: 4 METER
LEDNING: 4 METER
DIAMETER: 28 MM
VÆGT: 2661 GRAM
LUMEN: 6400
LUMEN
KELVIN: 3000
KCE-MÆRKET

Lampen kommer i en praktisk kasse og kan derfor nemt pakkes og sendes.

STUDIO ABOUT er et dansk designstudio. Alle produkter er designet af arkitekt Mikkel Lang Mikkelsen.
FLEX MOUNT, 4 M, LARGE
Studio About
FLEX MOUNT, 4 M, LARGE
1.499 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...