Prøv Træklatring – Begynder

Kr. 595,00

Få et indblik i hvad træklatring er og hvordan man kommer i gang. Turen er for dig der gerne vil prøve at klatre i træer. Det er en sjov aktivitet hvor de fleste kan være med. 

Du kan prøve dette “introkursus” kun for oplevelsen skyld eller hvis du gerne vil få en forsmag for, hvordan udsigten er fra trækronerne.  

⇓ Se mere information om dette kursus længere nede på siden ⇓

(Datoer i løbet af sæson 2024 tilgår også løbende. Kan bookes til grupper.
Skriv gerne til kontakt@getoutdoor.dk eller på +45 504 503 55 hvis du er interesseret.)

Beskrivelse

Program

Instruktøren vil starte med at tage godt imod dig ved ankomsts, herefter bliver du sat godt ind i udstyret inden du kommer op og klatre i træet. Når du ikke klatre, så vil du have ansvaret som sikringsmand. Der vil være fokus på sikkerheden og korrekt sikrings teknik under hele turen.

Turen handler om at give dig en smag for hvad træklatring er og efter turen, vil du have flere muligheder for at kunne fordybe dig i træklatring. Vil du gerne selv ud at klatre, så skal du have et længere kursus for at blive klædt ordentligt på. 

Banerne vil være sat op inden du kommer, sådan at vi hurtigt kan komme i gang. Dagen slutter når vi har være igennem programmet og det kan variere ift. deltager antallet dog max 2 – 3 timer

Udstyr

Inkluderet

Klatresele

Klatrerreb

Karabiner og andet special udstyr

Du skal selv medbringe

Tøj og sko til vejret

Madpakke / Snacks

Vandflaske

Evt. solcreme, hat, solbriller

Praktisk

Hvem er træklatring beregnet til?
Alle der gerne vil prøve at klatre i træer.

Tøj:
Tøj til vejret og nogle gode solide støvler eller sportssko

Mødested:
P-pladsen

Faciliteter:
Toiletter til både drenge og piger.

Udstyr:
Du skal ikke tænke på at medbringe noget udstyr, alt ovenstående udstyr vil blive stillet til din rådighed. Har du selv noget af ovenstående, så skal du være velkommen til at medbringe dette. Alt mit udstyr er CE godkendt og næsten helt nyt. Vi har noget der passer stort set alle, du må meget gerne skrive i kommentarfeltet hvilken størrelse du bruger s,m,l,xl,xxl

Forudsætninger:
Min. alder 10 år – med en voksen.

Min 4 tilmeldte deltagere.

Parkering:
Gode parkerings muligheder, tæt på start området.

Varighed:
2 – 3 timer

Læring

Fyld rygsækken med læring og viden. Når du er på tur med Get Outdoor, vil der altid være en uddannet friluftsekspert, der møder dig på dit niveau. Undervisningen er i øjenhøjde, og der er garanti for fede oplevelser, der rykker og udfordrer dig.

Oplevelser

Vi skaber unikke outdoor-eventyr til lands, til vands og i højden. Vores fornemste opgave er at give dig en på opleveren med succesfulde ture i naturskønne områder, og programmerne er lagt derefter. Det er oplevelser, du aldrig glemmer.

Sjov

Læring og latter går hånd i hånd. På vores hold er der plads til sjov. Udover motionen er det nemlig et sted for afkobling. Selvom vi tager rollen som friluftsekspert seriøst, er vi uformelle i undervisningen. For når alt kommer til alt, har vi kun det sjov, vi selv laver.

Uden tvivl anbefalingsværdigt – både instruktør, service og udstyr. En fantastisk oplevelse du aldrig vil glemme.

Maja Breson Jensen

Kontakt Get Outdoor

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Skriv, ring eller send en brevdue. Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Giv et gavekort til fede oplevelser i naturen

Hvis du gerne vil bestille en tur som et gavekort, skal du bare skrive “gavekort” i notatfeltet på betalingssiden og et navn på modtageren. Vi laver et gavekort på en tur med navn og en forklaring på hvordan det indløses, og sender til din mail. Du kan også købe et beløb-gavekort f.eks. 300 kr eller 500 kr. Du finder gavekortet nederst på siden under “gavekort” eller lige her.
Læs mere om gavekort

Kommentar til ordre

Vælg dato og tidspunkt

Gavekort

Du kunne også være interesseret i...