BIL & CAMPER CAMPER NYHEDER UDSTYR

Ny webbutik for vanlife’re: Camper Udstyr

Outdoor-camper-udstyr-turkis-bil

Outdoor-Camping udvider med Danmarks mest specialiserede camper-univers: Camper Udstyr. Her finder du guides og produkter til opbygning af campervans, autocampere, minicampere.

Danmarks mest specialiserede camper-butik er netop åbnet den 1. april 2022. Camper Udstyr er navnet på webshoppen, som er en del af Outdoor-Camping.

På Camper Udstyr kan nysgerrige, øvede og uøvede gå på opdagelse i et hav af produkter til alt inden for vanlife. Det gælder alt fra campervans til autocampere, minicampere i alle afskygninger, som ønsker at nyde friheden ved vanlife.

Det fortæller Kim Basse, som er manden bag Camper, og som også har startet Camper Udstyr.

”Med Outdoor-Camping har vi fået en bred kontaktflade i hele landet, og der findes mange camping relaterede butikker. Men det, vi har opdaget, er, at der manglede et sted for vanlife’re, som ønsker at bygge, ombygge eller bygge til på deres camper”, siger Kim Basse og fortsætter:

”Det sted har de nu fået med Camper Udstyr. Camper Udstyr er Danmarks mest specialiserede camper-butik som med tiden kommer til at indeholde, alt hvad hjertet kan begære af udstyr til ombygning, tilbygning, udbygning af alt fra vans, overlandere og campere af enhver art”.

Outdoor-camper-banner-udstyr-turkis-bil-lille

Om Outdoor-Camper Udstyr

Danmarks mest specialiserede camper-butik.

Outdoor-Camper Udstyr ejes og drives af Outdoor-Camping.

Outdoor-Camper Udstyr ingen produkter på hylderne, men benytter såkaldte affiliate-links.

Med affiliate-links henviser Outdoor-Camper Udstyr til de bedste forhandlere i landet.

Når du køber produkter via Outdoor-Camper Udstyr’s affiliate-links får Outdoor-Camper Udstyr og dermed Outdoor-Camping kommission via salgene.

På den måde er du med til at sikre driften samt uafhængigheden på Outdoor-Camping som medie.

Outdoor-Camper Udstyr åbnede den 1. april 2022.

Besøg Camper Udstyr her.

Skal sikre Outdoor-
Camping’s uafhængighed

Camper Udstyr’s koncept adskiller sig umiddelbart fra andre webbutikker, ved at Camper Udstyr ikke selv har nogen varer på hylderne. I stedet henviser Camper Udstyr til de bedste webbutikker i landet med de specifikke produkter på hylderne.

Konceptet er ikke helt nyt for Outdoor-Camping. Her har man nemlig helt fra begyndelsen benyttet sig af denne strategi med det engelsk navn affiliate marketing.

”Konceptet betyder, at når du køber produkter via Camper Udstyr’s affliliate-links, så får Outdoor-Camping kommission af de salg. Det betyder dels, at du er med til at sikre Outdoor-Camping’s uafhængighed som medie, hvis du køber din produkter via Camper Udstyr, siger Kim Basse og fortsætter:

”Derudover støtter du også danske virksomheder, når du køber produkter igennem Camper Udstyr. På den måde er du med til at sikre en ansvarlig e-handel, ved at bevare danske arbejdspladser i Danmark”.

Camper Udstyr: Et camper-univers under opbygning

Camper Udstyr er fortsat under opbygning. Blandt andet kommer der hele tiden flere varer til, som danske vanlifere kan gå på opdagelse i.

Derudover kommer Camper Udstyr til at indeholde guides og gode råd til opbygning og overnatning, ombygning af campere samt love og regler og meget andet.

”Camper Udstyr er ikke kun Danmarks nye, rene og eneste camper-shop med udstyr til campervans, autocampere, minicampere og overlandere. Camper Udstyr bliver et helt univers af guides, gode råd og inspiration”, siger Kim Basse og fortsætter:

”Det tager lang tid at bygge sådan et univers, men tiden arbejder for os. Det gør den, fordi Outdoor-Camping allerede nu ligger inde med nogle ekstremt populære guides, som med tiden flytter over på Camper Udstyr. Derudover håber vi snart at kunne lukke en aftale med en spændende producent af bæredygtigt outdoor-tøj”, siger Kim Basse.

”På den måde kommer der også et tydeligere link mellem ”outdoor” på den ene side og ”camper” på den anden, som viser, at de to ting i virkeligheden er meget nært beslægtede. Så hold dig opdateret på Outdoor-Camping.dk/camper-udstyr.

Similar Posts

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere