I NATUREN NYHEDER

Påske på vikingemanér: Oplev vikingerne på Trelleborg

Trelleborg

Vikingeborgen Trelleborg er bygget af Harald Blåtand i år 980. Ringborgen ligger vest for Slagelse og er i dag et levende museum med undervisning, aktiviteter og events som eksempelvis sommerens vikingefestival. Foto: Trelleborg

Vikingeborgen Trelleborg byder hele familien velkommen til en sjov og aktiv påskeferie på ægte vikingemanér på Vikingeborgen Trelleborg ved Slagelse. Rundvisninger er gratis for børn.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

Nu kan du opleve påsken på ægte vikingemanér. Aktiviteterne på vikingeborgen Trelleborg er åbne for gæster i enhver alder alle dage fra klokken 11 til 15.

Trelleborg tilbyder aktiviteter, som giver indblik i vikingernes liv på Harald Blåtands borg i vikingetiden. Her kan du opleve krigertræning, tvekamp med drabelige sværd, vælt-en-viking og andre autentiske vikingelege er gratis for alle.

Det fortæller Christine Frank Larsen, der er museumschef og leder af Trelleborg: ”I vikingelandsbyen kan du gå på opdagelse i vikingernes krigerliv, male dit eget miniskjold, dekorere påskeæg med vikingefarver eller fremstille dit helt eget vikingelam af uld til påskebordet. Prøv også kræfter med vikingernes langbue på bueskydningsbanen eller bag sit eget fladbrød

Bunker skattejagt med Outnature

NORDJYLLAND

Vejledende pris: KUN 225 kr.

Her får du 2-3 timers spændende skattejagt med kulturformidling og udforskning af bunkere fra 2. Verdenskrig med erfaren ekspeditionsleder fra Outnature.

Læs mere »

Go Fly klatrepark på Gavnø Slot

SJÆLLAND

Vejledende pris: KUN 140 kr.

Prøv klatring i den smukke natur på Gavnø ved Næstved.

Læs mere »

Glamping hos Marsk Camp

SØNDERJYLLAND

Vejledende pris: KUN 1.395 kr.

Kom på glamping-ophold i den berømte Nationalpark Vadehavet, som er en del af UNESCOs verdensarvsliste. En helt ny oplevelsesmulighed

Læs mere »

Om påsken på Trelleborg

Der er gratis entre for børn og voksne på museet og borgområdet.

Aktivitetsarmbånd til de sjove vikingeaktiviteter koster 100 kroner.

Der er rundvisning dagligt fra klokken 13 til 14.

Rundvisninger er gratis for børn, men koster 50 kroner for voksne.

Derudover kan du høre om Den Danske Økse.

Foredraget giver indsigt i Daneøksen samt stridsøksens popularitet i vikingetiden.

Foredraget er søndag den 17. april kl. 10.30 – 11.30 i langhuset.

Læs mere om Trelleborg her.

Oplev vikingekrigere på Trelleborg

Som noget helt specielt besøger kampgruppen Securis Danica Trelleborg i påsken for at afholde en vaskeægte krigerweekend. Her viser kampgruppen livet som kriger på en vikingeborg, og du kan opleve vikingekrigere kæmpe Eastern Style kamp, når der kæmpes med fuld kontakt og komplet udstyr.

Lørdag den 16. april klokken 14.00 til 15.00 er der gratis foredrag ved buebanen om vikingernes skarpe våben. Her kommer man helt tæt på vikingernes forskellige våbentyper, og oplever, hvordan de blev brugt i praksis.

”Foredragene er ikke for sarte sjæle – du kan nemlig opleve test cutting på et grisehoved, og opleve hvor farlige og effektive vikingernes våben var. I museumsudstillingen på Trelleborg kan I finde et ægte eksemplar af Daneøksen”, fortæller Christine Frank Larsen.

Similar Posts

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere