HAVEN NYHEDER UDSTYR

Vild med vildmarksbad: Luksus til livet udenfor

vildmarksbad vildmarksbade

Et vildmarksbad giver den vildeste luksus med kæresten og vennerne og passer perfekt ind i de fleste haver og terrasser. Her finder du fire rigtig gode vildmarksbade. Foto: Davidsens Tømmerhandel A/S

Vildmarksbade er kommet for at blive, og årsagerne er mange: Det er hyggeligt og afslappende, og samtidig koster et vildmarksbad langt mindre end en pool og kan bruges hele året.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

Vildmarksbade er dukket op inden for de seneste årtier som et rigtig godt og ofte meget bedre alternativ til swimmingpools i haver. Dels fylder et vildmarksbad væsentligt mindre end en pool, de er nemmere at holde rene, og vigtigst: De er væsentligt billigere både at anskaffe og vedligeholde.

Af de grunde er vildmarksbades popularitet eksploderet i de senere år, og folk med selv små haver installerer dem raskt væk. Men derudover er der de sociale elementer, der spiller ind: Det er superhyggeligt at sidde med veninderne eller vennerne med et glas vin eller en øl sammen og lade snakken gå i et vildmarksbad.

Det sociale element spiller en stor rolle, når du køber et vildmarksbad. Det er romantisk, og det er afslappende, og selv om vinteren er det fedt at kunne sidde i det lune bad og nyde årstidens dufte og luft omslutte sig, mens hverdags stress og jag fordamper som dug for solen.

Et vildmarksbad af naturlige materialer i træ bliver derudover i langt højere grad en integreret og naturlig del af haven end eksempelvis en pool. I modsætning til en pool, er der heller ikke den samme risiko for, børn falder i. Ulykker mindskes altså også betragteligt med vildmarksbade

Her får du derfor nogle af de bedste vildmarksbade på markedet.

Brændefyret vildmarksbad til 6 personer: Spar penge med et samlesæt

vildmarksbad vildmarksbade
Med et samlesæt sparer du mange penge på dit vildmarksbad. Foto: Davidsens Tømmerhandel A/S

Vildmarksbadet her har en flot naturlig farve, der passer godt ind i de fleste udendørs områder. Badet er et brændefyret samle-selv vildmarksbad i træ med indbygget ovn til opvarmning af vandet. Det kan med fordel placeres i haven, på terrassen eller ved sommerhuset, hvor du kan nyde et bad udendørs selv i vintermånederne.

Om saml selv vildmarksbad

Vejledende pris: 9.999 kroner

Siddepladser: 6 personer

Materiale: Træ

Diameter: 170 centimeter

Volumen: Cirka 2000 liter

Vægt: 200 kg.

Brændsel: Brændefyret

Leveres med: Ovn, bænke, beskyttelsegitter mod ovnen, stige, neutral olie samt udførlig samlevejledning

Køb vildmarksbadet her.

Cover til vildmarksbadet købes separat her.

Der medfølger ovn, som effektivt opvarmer vandet til en behagelig temperatur, samt en 2-trins trappe der gør det nemt at komme i og op af vandet. Derudover medfølger der olie til løbende vedligeholdelse og behandling af træet.

Dette vildmarksbad leveres med ovn, bænke, beskyttelsegitter mod ovnen og stige, neutral olie samt udførlig samlevejledning. Vær opmærksom på at dette vildmarksbad leveres adskilt og skal samles. Vilmarksbadet har en vejledende pris på 9.999 kroner og kan købes her.

Cover til vildmarksbadet købes separat og har en vejledende pris på 599. Cover til vildmarksbad købes her.

Værd at vide om vildmarksbad

Træ er et naturprodukt og giver sig efter vejr og vind. I fugtige perioder kan træet udvide sig, og om sommeren kan vildmarksbade trække sig sammen. Et vildmarksbad i ren træ kan derfor være en smule utæt, indtil træet har sat sig.

Hvis spændebåndene ikke sidder korrekt, kan der opstå utætheder på vildmarksbadet. Undersøg derfor spændebåndenes placering og juster hvis det er nødvendigt .

Når du køber vildmarksbad

– Ovn og rør skylles igennem inden brug, da der kan sidde restaffald fra produktionen

– Kar, rør eller ovn må IKKE fryse til.

– Der må først tændes op i ovnen, når vandet i karret står MINIMUM fem centimeter over øverste rørføring.

– Ovn og rør skal være helt afkølede, inden vandet tømmes ud.

– Kar, rør eller ovn må IKKE stå med vand i i frostvejr, da der er risiko for frostsprængning.

Efter optænding ruster skorstenen. Dette er dog kun flyverust og ødelægger derfor ikke skorstenen. Det ændrer blot udsende på skorstenen, som efter kort tid vil stå flot rødbrun.

6-7 personers brændefyret vildmarksbad: Sortbajset luksus

Dette vildmarksbad har en flot sort bajset farve, der passer godt ind i de fleste udendørs områder. Badet kan med fordel placeres i haven, på terrassen eller ved sommerhuset, hvor du kan nyde og forlænge sommeren.

Badet er brændefyret og 90 procent samlet i træ med udvendig ovn til opvarmning af vandet. Der medfølger 30 kw ovn der effektivt opvarmer vandet til en behagelig temperatur. Derudover medfølger der cover, som også hjælper med at opvarme vandet i vildmarksbadet, så det kolde vejr ikke suger varmen ud af badet.

Vildmarksbadet står på højkant på en palle ved levering og kommer med ovn, skorsten, grå plastik indsats, cover, stige samt udførlig samlevejledning. Den sortbajsede 2-trins trappe op til vildmarksbadet, gør det nemt for alle at komme i og op af vandet.

Det sortbajsede luksusbad har en vejledende pris på 19.999 kroner og kan købes her.

Om det sortbajsede luksusbad

Vejledende pris: 19.999 kroner

Siddepladser: 6-7 personer

Materiale: Sortbajset træ

Diameter: 180 meter

Volumen: Cirka 1100 liter

Vægt: Cirka 240 kg.

Brændsel: Brændefyret

Leveres med: Ovn, skorsten, grå plastik indsats, cover, stige samt udførlig samlevejledning.

Køb vildmarksbadet her.

Swim-Fun vildmarksbad til 6-7 personer: Flot bad med virkelig god pris

Swim & Fun vildmarksbad i træ kan bruges året rundt. Vildmarksbadet har en diameter på 187 centimeter med en brændeovn på 25 kW. Det rummelige vildmarksbad fra Swim & Fun har plads til 6-7 personer ad gangen.

Vildmarksbadet er fremstillet i kvalitetstræ og brændeovnen er i rustfri stål. Overfladen er tjærebehandlet, hvilket gør den flot, modstandsdygtig og let at rengøre. Du skal benytte træ når der tændes op i brændeovnen.

Swim & Fun vildmarksbad har en virkelig god pris, som ligger på 12.995 kroner. Prisen er vejledende.

Cover til Swim & Fun vildmarksbad købes separat og har en vejledende pris på 1.195 kroner. Cover til vildmarksbad kan købes her.

Om Swim & Fun vildmarksbad

Vejledende pris: 12.995 kroner

Siddepladser: 6-7 personer

Diameter: 187 centimeter

Volumen: 800 liter

Vægt: 230 kg.

Ekstern varme: 25 kW brændeovn

Brændsel: Træ

Køb Swim & Fun vildmarksbad her.

Cover til vildmarksbadet købes separat her.

Delux vildmarksbad til 6-8 personer: Stort og lækkert luksusbad

Her får du en virkelig lækkert brændefyret luksus vildmarksbad i træ til 6-8 personer med udvendig ovn til opvarmning af vandet. Vildmarksbad delux bliver leveret 90 procent samlet. Det er derfor hurtigt klar til mange hyggelige stunder med kæresten, vennerne eller veninderne.

Vildmarksbadet leveres med: ovn, skorsten, fiberglas indhold, PVC-cover og 2-trins trappe. Vær opmærksom på at skorstenen efter optænding ruster. Dette er dog kun flyverust og ødelægger derfor ikke skorstenen. Det ændrer blot udsende på skorstenen, som efter kort tid får en flot rødbrun farve, som står flot til badets mørkbajsede træ.

Delux Vildmarksbadet har en vejledende pris på 21.999 kroner og kan købes her.

Om Delux Vildmarksbad

Vejledende pris: 21.999 kroner

Siddepladser: 6-8 personer

Diameter: 2,8 meter

Volumen: 1500 liter

Vægt: 250 kg.

Opvarmningstid: 6-7 timer

Brændsel: Træ

Køb Delux Vildmarksbad her.

Similar Posts

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere