NYHEDER BIL & CAMPER FORÅR PRODUKTANBEFALINGER SOMMER TELT- & SHELTERTUR

Solcelle-oplader til rygsæk og rejse: 9 gode solcelle-paneler

solcelle-oplader solcelle panel

Solcelle-oplader og solcelle-paneler er en nem og grøn måde at få strøm til at fra smartphones til tablets, computere og kølebokse. Her finder du otte gode solceller til din næste vandre-, telt-, shelter-, camper- eller campingtur. Foto: Choetech

En solcelle-oplader eller et solcelle-panel er ideelt til alt fra camping, camper og vandring. Her får du 9 gode solceller fordelt på tre kategorier efter ydeevne.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

Solcelle-paneler og solcelle-opladere er ekstremt nyttige til alt fra vandreture, camping, klatring og meget andet i naturen. Ofte kan de være forskellen, der gør, at uheld ikke udvikler sig og bliver kritiske, da man hele tiden kan holde liv i telefonen og andre elektriske apparater og dermed tilkalde hjælp, hvis det bliver nødvendigt.

Så galt går det heldigvis sjældent, og ofte er elektricitet bare en dejlig ting at have med på campingturen, i camperen eller i rygsækken. Og med en solcelle-oplader eller et solcelle-panel kan man stadig kan følge med i nyhedsstrømmen, få underholdning og holde kontakt med omverdenen.

Ofte fås transportable solcelle-opladere eller et solcelle-paneler med karabinhager eller andre anordninger. På den måde kan man montere dem på rygsækken, mens man hiker eller hænge dem på teltet, camperen, træer eller andet inden for rækkevidde. Endelig er der den ekstra bonus ved solcelle-paneler og solcelle-opladere, at de leverer grøn energi.

Solcelle-oplader og solcelle-paneler: Hvad skal jeg se efter

Solcelle-paneler og -opladeres effekt måles i Volt (V) og Watt (W).

En elektrisk spænding måles i Volt. Antallet af Volt siger noget om den kraft, elektronerne trykkes gennem ledningen med. Elektroner er partikler med elektrisk ladning, som får apparater som solcelle-opladere og solcelle-paneler til at virke.

Apparatets effekt måles derimod i Watt, og siger noget om hvor megen energi et elektrisk apparat bruger pr. sekund. Antallet af Watt får man ved at gange antallet af Volt med Ampere (A).

For at finde den mest effektive solcelle-oplader eller solcelle-panel skal man altså gå efter det højeste antal Volt og Watt. Outdoor-Camping har set lidt nærmere på solcelle-opladere og solcelle-paneler. Her får du derfor otte rigtig gode transportable solceller inddelt i tre grupper:

1-99 Watt solcelle-opladere og -paneler
Mellem effektivitet: 100-199 Watt solcelle-paneler
Toppen af poppen: +200 Watt solcelle-paneler

Find tilbehør til mobile solceller her

1-99 Watt solcelle-opladere og -paneler

I kategorien 1-99 Watt solcelle-opladere finder du de mest prisvenlige solcelle-paneler. Disse opladere har kraft nok til at kunne lade de fleste smartphones, tablets og powerbanks.

1-99 Watt solcelle-opladere hører dog til blandt de solcelle-paneler med lavest ydeevne. Det betyder, at disse solcelle-paneler oplader dine apparater langsommere end de paneler i gruppen med 100-199 Watt solcelle-paneler.

Med de tre 1-99 Watt solcelle-opladere, vi har valgt i gruppen her, når du dog langt for pengene.

GRATIS FRAGT
Lippa 15W Solcellepanel m. 2 x USB-A Output
Lippa transportabel solcellepanel oplader Udnyt solens energi med et solcellepanel. Oplad nemt dine mobil, tablet, kamera og meget andet med Lippa 15W sollcellepanel. Den er udstyret med 2 USB-A porte (op til 15W - 12W hver) så du kan oplade 2 enheder sa
Pris fra 399
GRATIS FRAGT
Choetech 2-port 19W Solcellepanel, Sort
Smart oplader med solcellepanelOplad dine enheder såsom mobil, tablet, kamera og meget andet med denne funktionelle solcellepanel oplader.Perfekt til at tage med på vandreture, strandture, camping og teltture, festivaller og meget andet.Solcellerne er fol
Pris fra 599

Mellem effektivitet: 100-199 Watt solcelle-paneler

I gruppen af 100-199 Watt solcelle-opladere går vi niveauet op i både pris og ydeevne. Med disse solcelle-paneler kan du oplade din smartphone, tablet og powerbank betydelig hurtigere end med de mindre 100-199 Watt solcelle-opladere.

En 100-199 Watt solcelle-oplader kan typiske også oplade større elektriske apparater, men det kræver til gengæld også fuld blus på solen, og ladetiden bliver også længere.

Helt overordnet når du dog et væsentligt skridt længere med disse tre 100-199 Watt solcelle-paneler, vi har udvalgt her, end med de mindre opladere ovenfor.

GRATIS FRAGT
Bluetti By PowerOak 120W Solcellepanel
Bluetti Solcellepanel med op til 120WBLUETTI PV120 solcellepanel er den perfekte måde at komme i gang med solenergi på. Dette 120 watt-panel er ideelt til strømforsyning af små apparater i situationer uden for nettet som f.eks. autocampere, trailere, både
Pris fra 2.099
GRATIS FRAGT
Ecoflow Solar Panel 110W
EcoFlow Solcellepanel til River og Delta power stationer EcoFlow solcellepanel er udviklet til at oplade EcoFlow power stationer - herunder EcoFlow River serien og EcoFlow Delta. Det er perfekt til at oplade din EcoFlow River eller Delta når du er på tu
Pris fra 2.149
GRATIS FRAGT
Ecoflow Solar Panel 160W
EcoFlow Solcellepanel til River og Delta power stationerEcoFlow solcellepanel er udviklet til at oplade EcoFlow power stationer - herunder EcoFlow River serien og EcoFlow Delta.Det er perfekt til at oplade din EcoFlow River eller Delta når du er på tur -
Pris fra 2.699

Toppen af poppen: +200 Watt solcelle-paneler

Som rubrikken antyder, så er gruppen af solcelle-opladere her i den absolutte elite. Det betyder, at du kan bruge dem til at oplade mere og andet end bare smartphones, tablets og powerbanks, men også større elektroniske apparater.

Derudover giver de to solcelle-paneler, vi har udvalgt her, mulighed for at koble flere solcelle-opladere sammen. Det betyder, at du med disse paneler kan få grøn energi til at oplade alt fra computere til kølertasker og meget andet.

Endelig kan begge solcelle-opladere her tåle vand, hvilket gør dem ideelle til alt fra vandreture, camping, klatring og meget andet i naturen. Kort sagt: Her får du toppen af poppen.

GRATIS FRAGT
Lippa Solcellepanel 220W
Kraftigt og effektivt 220W solcellepanel  Tag skiftet til vedvarende energi med Lippa Solar Panel 220W og spar tid, penge og energi! Dette solcellepanel er designet til at give dig maksimal ydelse, så du kan holde forbindelsen på dine udendørs ture. De
Pris fra 2.999
GRATIS FRAGT
Bluetti By PowerOak 350W Solcellepanel
Bluetti Solcellepanel med op til 350WBLUETTI PV350 solcellepanel er den perfekte måde at komme i gang med solenergi på. Dette 350 watt-panel er ideelt til strømforsyning af små apparater i situationer uden for nettet som f.eks. autocampere, trailere, både
Pris fra 5.199
GRATIS FRAGT
EcoFlow Solar Panel 400W
EcoFlow Solcellepanel til power stationer EcoFlow solcellepanel er udviklet til at oplade EcoFlow Delta power stationer. Det er kompatibelt med hele Delta Serien. Bemærk at dette solcellepanel anbefales til Delta-serien. Det giver optimal opladning og de
Pris fra 7.299

Similar Posts