NYHEDER GUIDE

Vandre-app: Her er de 5 bedste vandre app’s til Danmark

bedste vandre app danmark vandre app

Søger du en vandre app til dine ture rundt i Danmark, så får du overblikket her over de fem bedste på markedet. Privatfoto: Rebecca Sørensen

Her finder du de 5 bedste vandre-app’s med GPS, indtegnede ruter, som kan måle kilometer eller tælle skridt på turene i Danmark.

Medmindre du er virkelig old school og er til kort og kompas, vil de fleste formentligt anbefale en vandre-app. Men hvad skal man vælge, når markedet vælter i alverdens forskellige vandre-app?

Forvirringen kan være total, når der skal vælges en vandre-app med eller uden indtegnede ruter, GPS, skridttæller, afstands- og højdemåler. Heldigvis er der håb forude. Outdoor-Camping har her samlet de 5 bedste bud på en vandre-app, som samtidig er de mest populære og derfor også mest brugte på markedet.

En vandre-app har oftest en gratis prøvetid. Outdoor-Camping anbefaler derfor, at du henter et par stykker ad gangen, og tester hvilken én der passer bedst til dig.

Outdoor-Camping anbefaler: her er de bedste vandresko:
GRATIS FRAGT
Merrell Alverstone 2 GTX Mens, Black / Black
Merrell Alverstone Vandresko Vandresko med Vandtæt og Åndbar GoreTex Membran. Sålen er opbygget med en ydersål der giver et godt greb i underlaget, både på bløde og mudrede underlag, eller hårde sten og klipper. Går du hårde underlag, vil du også ople
Pris fra 1.300
GRATIS FRAGT
Merrell Moab 3 Mens, Olive
Moab 3, Herre Vandresko Moab 3 er en super lækker vandresko fra Merrell. Der er tale om en moderne udgave af en vaskeægte klassiker, idet Moab skoene har været populære blandt vandrere i over 15 år. Overdelen på vandreskoene er lavet af svinelæder og
Pris fra 1.200
Find flere vandresko her

Bedste vandre-app i Danmark med ruter, GPS og meget andet: Se de 5 bedste her

Outdooractive: Vandre-app med GPS

bedste vandre app Outdooractive
Billede: Outdooractive

I Outdooractive kan man et stykke hen ad vejen fint nøjes med de kort, der er gratis. Største ulempe er at den er lidt svær at bruge de første par gange, så nogle risikerer at give op. Men giv den noget tid og nogle forsøg.

Outdooractive giver desuden mulighed for at købe lokale digitale kort, hvis du kommer ud på steder, hvor de fysiske kort ikke altid er så præcise. Her kan du også downloade kort til offline brug.

Download Outdooractive til Android og iOS her.

Om Outdooractive

Pris: Gratis at downloade, men med betalingsfeatures.

Optage, dele, gemme og analysere ture: Ja.

Offline kort: Ja, kan downloades

Topografiske kort: Ja

Søge og finde nye ruter i app: Ja

Eksportere kort som eks. gpx: Ja, via webside

Kræver registrering: Ja

Markere og gemme punkter: Ja

Importere ruter fra eks. gpx: Ja

Lave egne ruter: Ja, på webside og i app

Tilgængelig på: Android, iOS

Data som app’en behandler: Varighed, længde, hastighed, gns. hastighed, højde m.m.

Download Outdooractive til Android og iOS her.

Tilbud på vandretøj:

Similar Posts