GUIDE NYHEDER

Sidste chance: Her er 10 gode julegaveideer

julegaveideer

Outdoor-Camping giver dig her 10 oplagte julegaveideer til ham, hende og til børnene. Foto: Pixabay

Julen nærmer sig, og i disse Corona-tider er der ikke meget julehygge-shopping udenfor. Derfor giver Outdoor-Camping dig her 10 julegaveideer til ham, hende og til børnene, som du kan købe online.

ANNONCE

Alle links til produkter i artiklen er såkaldte affiliatelinks. Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links. På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

Juleaften nærmer sig med hastige skridt, men hvad med gaverne? Corona-restriktioner og lukketider gør livet besværligt i disse tider. Derfor har Outdoor-Camping fundet 10 gode julegaveideer til ham, hende og til børnene, som du kan købe online.

Her finder du julegaveideer som gavekort til oplevelser til personlige børnebøger, hvor du selv kan indsætte dit barns navn i historien. Termoflaske og lommelygte er andre stensikre vindere, som kan bruges på alle årstider, men som passer perfekt i julesokken eller under træet.

10 gode julegaveideer til udelivet

Gavekort til udelivs-oplevelser: Valgfri pris

Mindeværdige oplevelser fylder mere og mere i gavesækken rundt omkring i danskernes julestuer, og det er der en helt særlig grund til: Gode minder er den bedste gave, nogen kan få.

Hos Get Outdoor kan du bruge gavekortet til alle deres ture og kurser, og der er noget for næsten alle. Tag et kig på siden og find den aktivitet, du helst vil dele med en ven eller din familie.

Prøv eksempelvis et MTB-kursus i Hannerup Skov, SUP-tur ved Trelde Næs, Kajaktur i Naturpark Lillebælt, Hejlsminde Strand Camping eller ved Østerstrand, eller kom på en tredages outdoor-tur med familien.

Du kan købe gavekortet til Get Outdoor med valgfrit beløb her.

 • julegaveideer
 • julegaveideer
 • julegaveideer
 • julegaveideer
 • julegaveideer
 • julegaveideer

Om Gavekort til Get Outdoor

Pris: Valgfrit

Levering:
Gavekortet modtages på mail senest 24 timer efter bestilling.

Køb gavekortet til Get Outdoor her.

Personliggjort børnebog: [Navn] på tur i skoven til 239 kr.

En personlig bog er en oplagt og kreativ gaveide til de mindste børn. [Navn] på tur i skoven er en personliggjort børnebog, hvor barnet, den er til, selv har hovedrollen.

Om [Navn] på tur i skoven

Forfatter: Anna Dybdal

Illustrator: Ewa Delgado

Aldersgruppe:
0 til 4 år

Antal sider:
24

Svanemærket

Leveringstid:
3-4 hverdage

Vejledende pris: 239 kr.

Køb [Navn] på tur i skoven her.

Ved bestilling angives barnets navn, køn, hår- og hudfarve og hvem barnet er på tur med. På den måde er bogen en helt unik historie, som barnet kan leve sig ind i.

Selve historien handler om at tage i skoven og møde alle skovens dyr og deres søde unger. Er der noget mere skønt for et barn end at tilbringe en dag i skoven fuld af oplevelser med en voksen, barnet holder af?

Bogen er en lærerig bog om at tage i skoven med sit barn, barnebarn eller andre børn, der kan lære om naturen. Der er ét barn og én voksen med som hovedpersoner i historien. Resten af familien kan tilføjes som biroller, hvis du ønsker det.

Som et ekstra plus inddrages barnet aktivt under oplæsningen ved eksempelvis at skulle tælle, synge, tude som en ugle eller hjælpe egernet med at finde sine nødder. [Navn] på tur i skoven kan købes her.

Navn-paa-tur-i-skoven
Foto: Min bedste bog
Navn-paa-tur-i-skoven
Foto: Min bedste bog

Lun lagenpose til soveposen: Reactor Extreme til 469 kr

Lagenposen fra Sea to Summit giver god varme og en meget høj grad af åndbarhed. Lagenposen kan øge temperaturen i soveposen med helt op til 15˚C og er perfekt til telt- eller shelterturen. Specielt i forårsmånederne og i efteråret kommer lagenposen til sin ret, hvor sæsonen nemt kan forlænges, uden at du bliver kold af at ligge ude om natten.

Sea to Summit-posen er fremstillet af det bløde og strækbare tekstil Thermolite® og er sammenvævet af særlige hulfibre. Det gør komforten rigtig god og godt at bruge som hyggetæppe eller som dække på køligere sommeraftener, på busture, i flyet og mange andre steder.

Foto: Sea to Summit

Lagenposen er skåret i mumiefacon, så den passer i soveposen. Fodenden er derudover skåret anatomisk, så der er god plads til fødderne. For at undgå kold luft i posen er der sammensnøring omkring ansigtet, hvor kanten er i kontrastfarve, så det er nemt at finde ned i posen.

Thermolite® Reactor Extreme Liner er oplagt i kombination med Mos down shoes som julegave. Du kan købe Thermolite® Reactor Extreme Liner her.

Om Thermolite® Reactor Extreme Liner

Temperaturtillæg : 15 °C

Bredde, skulder : 90 cm

Længde : 210 cm

Vægt: 399 g

Vejledende pris: 469 kr.

Køb Thermolite® Reactor Extreme Liner her.

Varme Mos down shoes-futter til soveposen – 199 kr

Mos Down Shoes fra Nordisk er en utrolig lækker og lun, dunfyldt varmeforstærker til fusserne i soveposen, som indesko, der er skøn at trække på efter en lang dag på ski eller bare til almindelig hyggebrug i teltet eller derhjemme.

Om Mos down shoes

Vægt: 660 gram

Overdel: Ripstop Polyester

Sål: RubberTech™

Foring: Polyester Microfiber

Vejledende pris: 199 kr.

Køb Mos down shoes her.

Mos down shoes har en blød og lækker foring af fiberpels og en hælkappe, som kan klappes ned. Det giver skoen en god slipper-funktion til hjemlig hygge – og gør den samtidig let og hurtig at stikke i. Alternativt trækkes skoen på som en sok, hvor den elastiske kant omkring anklen sikrer, at den bliver siddende på foden.

 • julegaveideer

Overdelen med de dunforede kanaler er fremstillet af et blødt og smidigt ripstop-polyester, og den tætvævede og stødabsorberende ydersål er lavet med gummiprints, der øger sålens slidstyrke. Den særlige kantforstærkning sikrer, at du ikke river hul på skoen, hvis du skulle støde foden ind i et skarpt hjørne eller kant.

Mos down shoes er ideel som julegave i kombination med Thermolite® Reactor Extreme Liner. Du kan købe Mos down shoes her.

Bogen om bålmad til 202 kr.

Det vigtigste på turen i naturen er dig og den ro, som sænker sig over dig, når du f.eks. sidder og ser ind i flammerne af et bål. Bogen om bålmad giver dig mulighed for netop at sidde og nyde flammerne. Den er måske din første kogebog, hvor maden er det næst vigtigste og samtidig det allerbedste ved turen.

Bogen om bålmad giver dig forslag til bålretter i forskellig sværhedsgrad. Her finder du klassiske opskrifter som chili con carne og ristede kastanjer, men også mere udfordrende retter som kræver koncentration og overskud.

På den måde får du både mulighed for at prale med dine kulinariske færdigheder og frihed til at kunne sætte dig ved bålet og se på flammerne, mens roen sænker sig over dig.

Som en ekstra lille bonus for nybegynderne, lærer Bogen om bålmad dig også at bygge og tænde bål og giver dig et indblik i ildens ni liv, samt alt hvad du har brug for at lære for at tæmme ilden.

Bogen om bålmad er ideel som julegave i kombination med Basic Nature’s vinglas med gevind. Bogen om bålmad kan købes her.

Foto: Muusmann Forlag

Om Bogen om bålmad

Forfattere:
Nicolai Tram og Eva Helbæk Tram

Forlag: Muusmann Forlag

Udgivet: 10. juli 2019

Indbinding: Hardback

Antal sider: 312

Vejledende pris: 202 kr.

Køb Bogen om bålmad her.

Børnebog: Da Carl næsten sov i telt til 134,95 kr.

’Da Carl næsten sov i telt’ er en kærlig og hjertevarm billedbog om elefantungen Carl, der skal sove i telt med sin gode veninde, Fanny. Og Carl glæder sig. Men da mørket sænker sig over land og by, begynder det alligevel at blive lidt for uhyggeligt for Carl, og han får hjemve. Men selvfølgelig ender historien godt med en masse eventyr, som de to modige elefantunger begiver sig ud på.

Om Da Carl næsten sov i telt

Forfattere: Hanne Bartholin & Ida Jessen

Forlag: Høst og søn

Udgivet: 20. juni 2014

Indbinding: Hardback

Målgruppe: 3 år +

Vejledende pris: 134,95 kr.

Køb ’Da Carl næsten sov i telt’ her.

Bogen er både rørende, poetisk og lærerig, og den egner sig rigtig godt til godnatlæsning både derhjemme og på telt- og shelterturen. Samtidig fungerer ’Da Carl næsten sov i telt’ rigtig godt som forberedelse til turene for de lettere spændte og smånervøse børn, som ikke rigtig ved, hvad sådan en telt- eller sheltertur kan bringe af oplevelser.

’Da Carl næsten sov i telt’ er skrevet og illustreret af duoen Ida Jessen og Hanne Bartholin, og fungerer rigtig godt til dialogisk læsning med børnene. På den måde kan børnene selv sætte ord på de tanker, som de måske har omkring deres kommende overnatning i naturen.

Foto: Høst og søn

Du kan købe ’Da Carl næsten sov i telt’ her.

Basic Nature’s vinglas med gevind til 57 kr.

Bobler eller vin giver en skøn luksusfølelse ude i skoven. Med vinglasset her fra Basic Nature får du den perfekte mulighed for at kombinere luksuslivet med det sanselige udeliv.

Glasset er en rigtig smart løsning for alle, der holder af rygsækferie, cykelferie eller lignende, og som samtidig er livsnydere. Og hvorfor skulle der ikke kunne blive plads til et lille velfortjent glas vin efter dagens anstrengelser på gåben eller på cykelturen?

 • julegaveideer

Vinglasset er fremstillet i brudsikkert polycarbonat. Foden kan skrues af glasset, og de to dele kan pakkes sammen, så foden opbevares inde i glasset. På den måde kan du nemt disponere den begrænsede bagageplads på en fornuftig måde og samtidig holde vægten nede.

Du kan købe Basic Nature’s vinglas her. Kombiner eventuelt Basic Nature’s vinglas som julegave med Stanley Legendary Classic Bottle 1.0.

Om Basic Nature’s vinglas med gevind

Materiale: 100 procent polycarbonat

Indhold: 20 cl

Vægt: 86 gram

Vejledende pris: 57 kr.

køb Basic Nature’s vinglas her.

Omnia ovn til gasblus til 335 kr.

Omnia ovn ligner mest af alt en lidt stor randform med låg. Ikke desto mindre er det en transportabel ovn, som giver dig mulighed for at bage og lave ovnmad, selv om du kun har et gasblus, et gaskomfur eller kogeplader til rådighed.

Om Omnia ovn til gasblus

Mål: diameter 250 mm.

Formens højde: 70 mm.

Samlet højde inkl. knoppen på låget: 140 mm.

Rumindhold: 2,0 liter

Vægt: ca. 0,5 kg.

Vejledende pris: 335 kr

Køb Omnia ovn til gasblus her.

 • julegaveideer

Omnia ovn til gasblus kan købes her.

Ovnen er en super praktisk løsning til alt fra camperen, shelter- eller teltturen, hvor du bruger gasblus eller lignende. Medmindre du har induktion, er Omnia-ovnen endda også rigtig god derhjemme i dit eget køkken, når du skal lune dit frosne morgenbrød i weekenden eller andre kulinariske tryllerier.

Stort set alt kan bages og tilberedes i Omnia-ovnen, forudsat selvfølgelig, at der er plads i den ellers rummelige og relativt store ovn. Omnia ovn til gasblus er en perfekt gaveidé sammen med Basic Nature’s vinglas.

Stanley Legendary Classic Bottle 1.0 L termoflaske – 319 kr.

Stanleys termokander er blevet ikoniske. De bruges af alle og til alle mulige formål, lige fra almindeligt hverdagsbrug til de krævende ture i det fri, og det er ikke uden grund: Legendary Classic Bottle, 1.0 L har nemlig vundet Forbrugerrådets Bedst i test for termokander. Det skyldes ikke mindst den mere end 100-årige erfaring, Stanley har med at producere termokander.

Flasken er ikke den letteste på markedet, men til gengæld er den bomstærk og robust. Termoflasken bruger vacuum mellem to stålvægge, som giver rigtig gode isolerende egenskaber. Det er en konstruktion, som Stanley selv udviklede helt tilbage i 1913, og som bruges af alle de førende producenter på markedet i dag.

 • julegaveideer

Legendary Classic Bottle, 1.0 L holder væsken i termokanden veltempereret i op til 24 timer. For at opnå det bedste resultat, bør du fylde flasken med kogende vand og lad den stå nogle minutter, inden kaffen eller teen hældes på – eller afkølet, hvis det er kolde drikke, der medbringes.

Stanleys Legendary Classic Bottle, 1.0 L er perfekt som julegave i kombination med Basic Nature’s vinglas med gevind. Du kan købe Stanleys Legendary Classic Bottle, 1.0 L termoflaske her.

Om Stanley Legendary Classic Bottle 1.0

Materialer:
Stainless Steel 18/8
100 procent BPA-Free

Dimensioner : Ø: 9,7 / H: 36 cm

Flaskens volumen : 1,0 liter

Lågets volumen: 0,4 liter

Vægt: 850 g

Vejledende pris: 319 kr.

Stanley Legendary Classic Bottle 1.0 kan købes her.

Nightflash G700: God og pålidelig lommelygte til 249 kr.

Nightflash G700 er den mest solgte på Nightflash.dk og med god grund. Med 700 lumen lyser Nightflash G700 langt stærkere end normale lommelygter, og med zoomfunktionen kan man oplyse et mindre element meget tydeligt – selv på lang afstand. Lommelygten er samtidig vandtæt og robust bygget i aluminium af højeste kvalitet. På grund af LED belysningen, kan G700 klare de fleste stød.

Om Nightflash G700

Kraftig lommelygte med 700 Lumen

5 lysindstillinger, zoom-funktion og blink med SOS-nødsignal

Vandtæt og stødsikker

Gratis bæltehylster til lygten medfølger

Køb Nightflash G700 her.

Lommelygten har 5 forskellige lysfunktioner, som man nemt kan skifte mellem ved tryk på tænd/sluk-knappen. Det er derfor muligt at justere lysmængden til kraftig, medium og lav, og til nødstilfælde kan G700 også lave blændende blink og SOS-nødsignal.

 • lommelygter
 • lommelygter

Nightflash G700 er kompakt, let og praktisk at have med på turen i rygsækken eller i bilen, som en ekstra tryghed en mørk aften.

Nightflash G700 er ideel på de mørkere aftener sammen med Thermolite® Reactor Extreme Liner og Mos down shoes. Nightflash G700 koster normalt 249 kr. og kan købes her.

Similar Posts

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere