PRODUKTANBEFALINGER BØGER NYHEDER

Ny bog: Friluftsrollingers favoritter i de danske nationalparker

Friluftsrollingers favoritter i de danske nationalparker (3)

Julie Pio Kragelund har tidligere skrevet bogen Frfiluftsrollinger, hvor hun giver gode råd til friluftsliv med småbørn. Nu er hun klar med flere gode råd til udflugter med de mindste i Friluftsrollingers favoritter i de danske nationalparker. Foto: Muusmann Forlag

Forfatteren til den glimrende bog Friluftsrollinger, Julie Pio Kragelund, er klar med en ny bog til småbørnsforældre: Friluftsrollingers favoritter i de danske nationalparker.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

Nationalparkerne i Danmark har ikoniske vandreruter, betagende cykelruter, nogle af landets smukkeste kystlinjer og et rigt dyreliv.

Men på små korte ben, i klapvogn eller med en lille basse i bærestol kan det være en udfordring at planlægge gode ture.

Forfatterne bag den nye bog Friluftsrollingers favoritter i de danske nationalparker hjælper forældre med at skabe skønne oplevelser i småbørnehøjde i nationalparkerne Thy, Mols, Vadehavet, Skjoldungernes Land på Midtsjælland og Kongernes Nordsjælland.

Friluftsrollingers favoritter: Ud på tur, aldrig sur

Friluftsrollingers favoritter
i de danske nationalparker

Friluftsrollingers favoritter i de danske nationalparker (4)

Foto: Muusmann Forlag

Friluftsrollingers favoritter i de danske nationalparker er en opfølger til bogen Friluftsrollinger.

Vejledende pris: 299,95 kroner.

Forlag: Muusmann Forlag.

Antal sider: 265.

Udgivelse: Oktober 2021.

Køb Friluftsrollingers favoritter i de danske nationalparker her.

Friluftsrollingers favoritter i de danske nationalparker giver konkrete råd til, hvad man kan lave med små børn i Danmarks fem dejlige nationalparker.

Bogen er spækket med inspiration og vejledning til forskellige aktiviteter som vandring, orienteringsløb, cykling, mountainbike, surf, vandhulseventyr, naturleg og overnatning i det fri.

Der gives også konkrete råd til hvilke aktiviteter, der passer til børns alder – for hvad kan man egentlig med de små marcipangrise på 0-1 år? Og hvad med tumlingerne på 1-3 år? Og hvad passer godt til de store rollinger på 4-6 år?

Naturpas til børnene i de danske nationalparker

Friluftsrollingers favoritter i de danske nationalparker er skrevet, så alle kan hygge sig på dagsudflugter eller ture med overnatning. Det er let at sammensætte dem til en ferieuge i sommerhus eller bare bruge dem til en dagstur med ungerne.

Som noget helt nyt, følger der også to naturpas med bogen. Børn elsker opgaver, eventyr og leg, og naturpasset er fyldt med netop det. Passet er børnenes helt personlige bog med opgaver og bedrifter.

Om forfatterne

Julie Pio Kragelund

Friluftsrollingers favoritter i de danske nationalparker (1)
Julie Pio Kragelund er hovedforfatter på Friluftsrollingers favoritter i de danske nationalparker. Foto: Muusmann Forlag

Julie Pio Kragelund har dyrket friluftsliv siden barnsben og er en aktiv friluftsmor sammen med sin mand, familiens tre drenge fra 2012, 2015 og 2017 og deres labradorhund.

Julie er uddannet dyrlæge og fagjournalist, og er ansat i Forsvaret.

Hun driver hjemmesiden friluftsrollinger og har tidligere udgivet en bog af samme navn.

Sophie Hastrup Christensen

Friluftsrollingers favoritter i de danske nationalparker (2)
Sophie Hastrup Christensen er medforfatter på Friluftsrollingers favoritter i de danske nationalparker. Foto: Muusmann Forlag

Sophie Hastrup Christensen arbejder til daglig i Dyrenes Beskyttelse.

I sin fritid udforsker hun naturen fra mountainbike, surfboard eller gåben sammen med sin mand, tre børn fra 2013, 2016 og 2019 og deres bomuldshund.

Sophie medvirkede til kapit­lerne om surfing og Danmarks Nationalparker i bogen Friluftsrollinger.

Similar Posts