NYHEDER TELT & SHELTER

Kvinder frygter offentlige sheltere: Hvad gemmer sig i mørket?

Utrygheden ved at overnatte i offentlige sheltere diskuteres flittigt af især kvinder på Facebook. Foto: Darkmoon Art fra Pixabay

I flere facebookgrupper diskuteres frygten for at overnatte i offentlige sheltere flittigt især blandt kvinder. Men også mænd kan udsættes for uønsket kontakt.

”Er det fjollet?”, spørger en kvinde på Facebook. I et opslag har hun netop luftet sin frygt for at overnatte udenfor med sine børn:

”Jeg har en bekymring, som egentlig slet ikke omhandler det, der normalt er oppe at vende her: Jer med små børn, tænker I nogensinde på, hvem I kunne finde på at møde ude i skoven? Altså, jeg har forhåbentlig bare set for mange krimier, men jeg tror alligevel, jeg ville have svært ved at lægge mig til at sove og føle mig tryg”, skriver Maria Sellin i facebookgruppen ‘Fritidsliv med børnene‘.

Men noget kunne tyde på, at der er flere, der deler samme frygt. I hvert fald, får hun hurtigt svar fra andre kvinder, som har det på samme måde:

”Ej.. endelig et opslag som kunne være fra mig selv. Det er en af grundene til, at vi endnu ikke har gjort det (mig og min datter). Vi gør det snart.. Men ikke alene”, står der blandt andet i kommentarsporet til opslaget.

Mænd udsætter anden mand for uønsket seksuel kontakt

I august blev en 48-årig mand tilbudt sex af tilfældige fremmede, da han lå og sov i en shelter i Nordjylland. Tilbuddene kom hele to gange og skete uafhængigt af hinanden.

Første gang skete, da en mand på scooter kom forbi shelteret og tilbød Gerrit Eijzenga sex. Gerrit Eijzenga takkede pænt nej, men efter at have lagt sig til ro for natten i sin sovepose, var den gal igen:

“Jeg var næsten faldet i søvn, men pludselig står der en mand med hvidt hår og hvid T-shirt lige uden for mit shelter. Jeg kunne se ham i måneskinnet og lugte, at han brugte en meget kraftig aftershave. Han stirrede på mig, og jeg blev skræmt. Jeg råbte til ham, at han skulle gå, men han svarede, at det var et offentligt sted, og at jeg skulle holde min kæft”, siger Gerrit Eijzenga ifølge Nordjyske.

Ifølge avisen advarede manden med det hvide hår Gerrit Eijzenga om, at der ved midnat ville komme flere ‘naturelskere’ forbi.

Shelteret, der ligger i Nørresundby, er kendt blandt de lokale, fordi det bruges flittigt af mænd, der mødes med andre mænd, for at dyrke sex i det fri.

Similar Posts