NYHEDER EFTERÅR FORÅR HAVEN PRODUKTANBEFALINGER SOMMER VINTER

Vildmarksbad bedst i test: Her er det bedste vildmarksbad

vildmarksbad bedst i test

Et vildmarksbad giver den vildeste luksus med kæresten og vennerne og passer perfekt ind i de fleste haver og terrasser. Find vildmarksbad bedst i test her. Foto: Idalund Design

Et vildmarksbad skaber frirum og kan bruges hele året. Samtidig er vildmarksbade langt billigere end en pool. Find vildmarksbad bedst i test her.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

Vildmarksbad er dukket op inden for de seneste årtier som et rigtig godt og ofte meget bedre alternativ til swimmingpools i haver. Dels fylder et vildmarksbad væsentligt mindre end en pool, de er nemmere at holde rene, og vigtigst: De er væsentligt billigere både at anskaffe og vedligeholde.

Af de grunde er vildmarksbades popularitet eksploderet i de senere år, og folk med selv små haver installerer dem raskt væk. Men derudover er der de sociale elementer, der spiller ind: Det er superhyggeligt at sidde med veninderne eller vennerne med et glas vin eller en øl sammen og lade snakken gå i et vildmarksbad.

Det sociale element spiller en stor rolle, når du køber et vildmarksbad. Det er romantisk, og det er afslappende, og selv om vinteren er det fedt at kunne sidde i det lune bad og nyde årstidens dufte og luft omslutte sig, mens hverdags stress og jag fordamper som dug for solen.

Et vildmarksbad af naturlige materialer i træ bliver derudover i langt højere grad en integreret og naturlig del af haven end eksempelvis en pool. I modsætning til en pool, er der heller ikke den samme risiko for, børn falder i. Ulykker mindskes altså også betragteligt med vildmarksbade

Her får du derfor nogle af de bedste vildmarksbade på markedet.

Vildmarksbad bedst i test:
Her finder du det bedste vildmarksbad

30 kW-vildmarksbad med indvendig ovn: Hurtigere opvarmning og godt til vinter

vildmarksbad med indvendig ovn
Vildmarksbadet her kan placeres frit i haven eller bygges ind terrassen og kommer med en 30KW indvendig ovn. Foto: Idalund Design

Dette fritstående vildmarksbad er nemt at samle og kan placeres hvor som helst i din have eller på din terrasse. Den robuste plastikindsats, som fås i blå eller grå, gør at den kan placeres direkte på jord eller terrassen.

Badet kommer med en indvendig 30kW-ovn i rustfri syrefast stål og med 30-, 70- og 100-paneler, et termolåg, trappe samt understøtning til sæderne.

Om vildmarksbadet

30 KW vildmarksbad med direkte virkende indvendig ovn.

Plads til 6 personer.

Billigt i brug med med hurtig opvarmning af vandet.

Godt til brug i vinterhalvåret.

Kommer i farverne grå og blå.

Er nemt at samle og dansk manual medfølger.

Kommer med 30, 70 og 100-panler.

Vejledende pris: 20.900 kroner.

Køb vildmarksbadet her.

Der er en anelse mindre plads i dette vildmarksbad end i det med den udvendige ovn. Til gengæld skiller dette vildmarksbad her sig ud ved den direkte virkende ovn, som gør, at alt strålevarmen går direkte i vandet med meget lidt varmespild. Det gør det billigere at varme op og bedre til brug om vinteren end andre vildmarksbade, hvis du ønsker at nyde den frostklare luft uden at fryse i det 38 grader varme vand.

Prismæssigt ligger Vildmarksbadet her i den helt rigtige ende og har en vejledende pris på 20.900 kroner afhængig af typen. Køb vildmarksbadet her.

Værd at vide om vildmarksbad

Træ er et naturprodukt og giver sig efter vejr og vind. I fugtige perioder kan træet udvide sig, og om sommeren kan vildmarksbade trække sig sammen. Et vildmarksbad i ren træ kan derfor være en smule utæt, indtil træet har sat sig.

Hvis spændebåndene ikke sidder korrekt, kan der opstå utætheder på vildmarksbadet. Undersøg derfor spændebåndenes placering og juster hvis det er nødvendigt .

Når du køber vildmarksbad

– Ovn og rør skylles igennem inden brug, da der kan sidde restaffald fra produktionen

– Kar, rør eller ovn må IKKE fryse til.

– Der må først tændes op i ovnen, når vandet i karret står MINIMUM fem centimeter over øverste rørføring.

– Ovn og rør skal være helt afkølede, inden vandet tømmes ud.

– Kar, rør eller ovn må IKKE stå med vand i i frostvejr, da der er risiko for frostsprængning.

Efter optænding ruster skorstenen. Dette er dog kun flyverust og ødelægger derfor ikke skorstenen. Det ændrer blot udsende på skorstenen, som efter kort tid vil stå flot rødbrun.

30 kW-vildmarksbad med udvendig ovn: Bedre benplads

Vildmarksbad med udvendig ovn
Vildmarksbadet her kan placeres frit i haven eller bygges ind terrassen og kommer med en 30KW udvendig ovn. Foto: Idalund Design

Vildmarksbadet her er nemt at samle og kan placeres hvor som helst i din have eller på din terrasse. Den robuste plastikindsats, som fås i blå eller grå, gør at den kan placeres direkte på jord eller på terrassen.

Badet kan endda bygges ind i terrassen eller graves ned i græsplænen. Det kommer med en udvendig 30kW-ovn i rustfri syrefast stål og med 30-, 70- og 100-paneler, et termolåg, trappe samt understøtning til sæderne.

Det, der adskiller dette vildmarksbad fra det med den indvendige ovn er, at der er en anelse mere plads i vildmarksbadet her end i det med den indvendige ovn. Begge bade er af lige høj kvalitet, men forskellen er direkte varme vs. bedre plads.

Prismæssigt ligger Vildmarksbadet her også i den helt rigtige ende og har en vejledende pris på 20.900 kroner afhængig af typen. Køb vildmarksbadet her.

Om vildmarksbadet

30 KW vildmarksbad med udvendig ovn.

Den udvendige ovn giver lidt bedre plads til 7-8 personer.

Kommer i farverne grå og blå.

Er nem at samle og dansk manual medfølger.

Kommer med 30, 70 og 100-panler.

Vejledende pris: 20.900 kroner.

Køb vildmarksbadet her.

Vildmarksbad bedst i test: Inverter-varmepumpe og wi-fi

Vildmarksbad med varmepumpe
Vildmarksbadet her kan placeres frit i haven eller bygges ind terrassen og kommer med en 9, 5 KW varmepumpe og wi-fi. Foto: Idalund Design

Vildmarksbad bedst i test: Dette vildmarksbadet kan både stå frit og bygges ind i terrasser med 9,5 kW-varmepumpe. Badet kommer med termolåg, trappe og understøtning til sæderne. De mange muligheder for at placere vildmarksbadet frit i haven eller på terrassen understøtter badets designmæssige fortrin. Her kan du nemlig vælge mellem blå eller grå indsats.

Derudover kommer badet her med en wi-fi-teknologi, der gør dig i stand til at varme badet med mobile enheder, så det kan være varmt til dig, når du kommer hjem fra vildmarken eller en lang dag på arbejde.

Som en sidste fed feature, kommer vildmarksbadet her med inverter-varmepumpe. En traditionel varmepumpe stopper driften, når den ønskede temperatur er opnået, og starter igen, når temperaturen falder 1-2 grader. En inverter-varmepumpe har derimod en dynamisk kompressor, som konstant regulerer temperaturen.

Vildmarksbadet er nemt selv at samle og kommer med 30, 70 og 100-panler og har en vejledende pris på 27.900 kroner afhængig af typen. Køb vildmarksbadet her.

Om vildmarksbadet

Vildmarksbad bedst i test

9,5 KW vildmarksbad med plads til 7-8 personer

Kommer i farverne grå og blå

Plastik indsatsen er selvbærende i ryg

Komplet sandfilterpumpe sæt følger med

Kræver ingen vedligeholdelse

9,5 KW varmepumpe

Er nem at samle og dansk manual medfølger

Kommer med 30, 70 og 100-panler

Vejledende pris: 27.900 kroner

Køb vildmarksbadet her.

Find flere vildmarksbade her

Similar Posts