TELT & SHELTER FORÅR HAVEN NYHEDER PRODUKTANBEFALINGER PRODUKTTEST SOMMER

Byg selv shelter i haven: Her er de 4 bedste shelter-byggesæt

shelter byg selv shelter til haven byg selv shelter byggesæt i lærketræ m-lukkefront og låge 8 personer forside

Med et byg selv shelter i haven bliver det nemt at være spontan, når du vil ud under stjernerne. Med et shelter-byggesæt sparer du samtidig mange penge på unødige håndværkertimer, og ofte kommer de fleste shelter-byggesæt i næsten færdige moduler, der gør dem ekstremt nemme at samle. Foto: Davidsens Tømmerhandel

Et byg selv shelter gør det billigt og giver plads til spontane overnatninger i haven uanset vejret. Her får du de bedste shelter-byggesæt.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

Overnatning i sheltere bliver mere og mere populær, og med god grund: Der er intet skønnere end at vågne op til lyden af fuglefløjt og duften af frisk morgendug i græsset.

Desværre kan det være svært i en travl hverdag at få pakket og gjort klar til turen ud i naturen. Ofte er de bedste sheltere også hurtigt booket i sommerhalvåret. Et byg selv shelter i haven øger chancerne for at komme ud under stjernerne markant.

En anden rigtig god grund til at få sig et byg selv shelter i haven er trygheden især for børn ved at kunne ligge i kendte omgivelser. Her kan familiens yngste medlemmer nemlig også nemt ligge alene en nat, hvis de har mod på det, inden de tager det store spring ud i naturen.

Derfor får du her listen over de bedste shelter-byggesæt på markedet fordelt efter størrelse.

Find flere shelter-byggesæt her

Økonomiske fordele ved byg selv shelter i haven

Umiddelbart kan et byg selv shelter i haven virke som en stor økonomisk udskrivning, men værdien af det kan på ingen måde gøres op i penge. Der findes ingen nemmere og bedre måde at få sig en spontan tur ud i naturen på, og de gode stunder med familien og vennerne under stjernerne er uvurderlige.

Prismæssigt har et byg selv shelter i haven også store fordele. Du sparer nemlig mandskabstimerne til projektet, der alene nemt løber op i 5.000 kroner for en dags arbejde. Dertil skal du lægge prisen for materialerne til arbejdet. Du risikerer med andre ord at betale en halv gang mere for dit shelter til haven ved at bruge en håndværker.

Ved et byg selv shelter i haven betaler du udelukkende for materialerne, som allerede er skåret til. Det gør arbejdet med at samle shelteret ekstremt nemt og hurtigt.

I nogle kommuner kan der være krav om byggetilladelse til at opføre sheltere på sin grund. Selvom det oftest er en ren formalitet, anbefaler Outdoor-Camping alligevel, at du kontakter din kommune for at afklare, om der skal søges byggetilladelse til et shelter i din have. Find regler for shelter i haven her.

Find bål-, mad-, og grilludstyr her

Her er de bedste shelter-byggesæt efter størrelse

Plus Shelter: Nemt shelter-byggesæt til 3 personer

Shelter byg selv byggesæt til haven Plus Shelter 3 personer
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven Plus Shelter 3 personer 3 (3)
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven Plus Shelter 3 personer 3 (1)
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven Plus Shelter 3 personer 3 (2)
previous arrow
next arrow

Billeder: Plus Shelter

Se hvordan man samler Plus Shelter til tre personer i videoen herover.

Plus shelteret her er perfekt til den lille have eller til parret, som ønsker sig et sted, de kan trække sig tilbage og nyde aftenhimlen eller vågne op til fuglefløjt i baghaven. Shelteret er ideelt som hyggekrog med et køligt glas vin eller en kold øl og indrettes nemt med puder, madrasser og hyggelys. Familien på tre vil også have stor glæde af shelteret her.

Plus Shelter’s sider og gavl er allerede færdigsamlet ved leveringen. Alle nødvendige beslag og skruer er inklusive, så det eneste tilkøb, der skal laves, før shelteret kan tages i brug, er tagpap til hulen. Plus Shelter er derudover ubehandlet, og det anbefales, at det efterbehandles efter monteringen.  Til trods for dette er Plus Shelter ekstremt nemt at samle selv for folk med 10 tommelfingre.

Sheltere af denne type ses ofte i naturen tæt på populære vandreruter. Årsagen er, at konstruktionen med det krumme tag og siderne, der rager frem under taget, giver god læ for vinden. Det er derfor et virkelig behageligt shelter at ligge i.

Shelteret koster fra 11.270 kroner uden tagpap plus fragt og leveringstiden er 2 til 6 hverdage. Plus Sheltert kan købes her.

Om Plus Shelter

Mål: 225 x 291 x 170 cm

Kvadratmeter: 6.5 m2

Antal personer: 3

Materiale: Fyr / Gran

HxBxD: 170 / 225 291 cm

Tagpap skal købes separat.

Vejledende pris: 9.877 kroner uden tagpap

Køb Plus Shelter her.

Tiset Shelter: Billigt byg selv shelter til 3 eller 4 personer

shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven Gardenpro
Billede: Tiset byg selv shelter kommer til både 3 og 4 personer som delvist samlet. Det fås også usamlet her. Foto: Tiset Savværk

Tiset byg selv shelter er en kvalitetsshelter, som fås i to størrelser på 5 m2 og 7,5 m2. Det mindste shelter til tre personer er perfekt til parret, mens det større til fire personer er utroligt velegnet til familien med to børn.

Træet er lærk, som har en smuk gylden glød, og shelteret er produceret i Danmark. Med et Tiset byg selv shelter sparer du derfor mange point i CO2-regnskabet, fordi fragten foregår over kort afstand, og samtidig er det med til at sikre danske arbejdspladser.

Tiset byg selv shelter til haven kræver lidt mere erfaring med brugen af værktøj end eksempelvis et Plus Shelter, men den medfølgende og udførlige samlevejledning gør det arbejdet nemt og næsten umuligt at fejle. Derudover er det lille Tiset byg selv shelter billigere end Plus Shelteret i samme størrelse.

Det lille Tiset byg selv shelter til tre personer har en vejledende pris på 10.999 kroner som delvist samlet, mens det store Tiset byg selv shelter til fire personer har en vejledende pris på 9.650 kroner som delvist samlet. Der er en leveringstid fem til syv hverdage på begge sheltere.

Det lille Tiset byg selv shelter til tre personer, mens det store Tiset byg selv shelter til fire personer kan købes her. Begge sheltere kan også købes usamltet her.

Om det lille Tiset byg selv shelter

Materiale: Lærk

Bredde og dybde: 240 x 210 cm

Størrelse: 5 m2

Vejledende pris: 10.999 kroner

Gratis levering ved køb over kr. 3.000 kroner

Leveringstid: 2-4 uger

Køb lille Tiset byg selv shelter delvist samlet her.

Om stor Tiset byg selv shelter

Materiale: Lærk

Bredde og dybde: 360 x 210 cm

Størrelse: 7,5 m2

Vejledende pris: 14.399 kroner

Gratis levering ved køb over kr. 3.000 kroner

Leveringstid: 2-4 uger

Køb stor Tiset byg selv shelter delvist samlet her.

Kalmar og Norge: REDAKTIONENS FAVORITTER til 4 og 5 personer

shelter byg selv byggesæt til haven kalmar
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven kalmar (6)
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven kalmar (1)
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven kalmar (1)
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven kalmar (2)
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven kalmar (2)
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven kalmar (3)
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven kalmar (4)
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven kalmar (5)
previous arrow
next arrow

Model Kalmar. Foto: 10-4

Shelter byg selv byggesæt til haven Norge
Shelter byg selv byggesæt til haven Norge
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven Norge (2)
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven Norge (1)
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven Norge (1)
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven Norge (2)
shelter-byg-selv-byggesæt-til-haven Norge (3)
previous arrow
next arrow

Model Norge. Foto: 10-4

Kalmar og Norge er to shelter-byggesæt i rigtig god kvalitet. Den mindre Kalmar-shelter har plads til fire personer, mens den større Norge-shelter har plads til helt op til fem personer. Det gør Kalmar og Norge til to rigtig gode sheltere til børnefamilier. 

Som en ekstra bonus, kan der tilkøbes specialsyede myggenet til shelterne. Det gør dem utroligt behagelige at sidde og ligge i om aftenen og om natten, fordi man slipper for fluer, myg og andre irriterende insekter. Derudover kan der tilkøbes en bænk til begge sheltere.

Træsorten, der bruges til shelterne her er lærk, som ofte også bruges til havemøbler på grund af træets gode holdbarhed og robusthed. Lærketræ er hårdere end mange andre sorter og indeholder naturlige stoffer, der beskytter mod råd og svamp. Samtidig gør det store indhold af harpiks i træet, at det er beskyttet mod angreb af insekter. Da lærk er et nåletræ, dufter det rigtig godt, når man ligger ude i det.

Med disse to sheltere behøver du ikke den store eksamen i sløjd. Faktisk er shelterne så nemme at samle, at IKEA virker kompliceret ved siden af. Både ved den lille Kalmar og den store Norge-shelter bliver sider, bagbeklædning, front og spær nemlig leveret samlet. Delene er tilpasset, så de er lige til at skrue sammen, og der medfølger selvfølgelig en udførlig samlevejledning.

Shelterne har en leveringstid på to til tre uger. Kalmar til fire personer har en vejledende pris på 13.999 kroner og kan købes her.

Bænken til Kalmar har en vejledende pris på 1.099 kroner og kan købes her.

Norge-shelteren fem personer har en vejledende pris på 16.999 kroner og kan købes her.

Bænken til Norge har en vejledende pris på 1.299 kroner og kan købes her.

Myggenet til Kalmar og Norge har en vejledende pris på 1.199 kroner og kan købes her.

Om Kalmar

Antal sovepladser: 4

Materiale: Lærk

Længde og Bredde: 255 x 210 cm

Liggeareal: 255 x 210 cm

Højde bagerst / forrest: 95 cm / 180 cm

Højde på ben: 20 cm

Samletid: 5 timer

Monteringsvejledning medfølger

Gratis fragt

Leveringstid: 2-4 uger

Vejledende pris: 13.999

Køb Kalmar her.

Køb myggenet til
Kalmar her
.

Køb bænk til Kalmar her.

Om Norge

Antal sovepladser: 5

Materiale: Lærk

Længde og bredde: 370 x 210 cm

Liggeareal: 370 x 210 cm

Højde bagerst / forrest: 95 / 180 cm

Højde på ben: 20 cm

Samletid: 5 timer

Monteringsvejledning medfølger

Gratis fragt

Leveringstid: 2-4 uger

Vejledende pris: 16.999

Køb Norge her.

Køb myggenet til Norge her.

Køb bænk til Norge her.

Flot byg-selv-shelter med lærkeplanker til 6 personer

tiset byg selv shelter gram-360--210-usamlet
Tiset Gram byg selv shelter er et shelter i høj kvalitet med god plads til både familie og venner, men til lav pris. Foto: Tiset Savværk

Med Tiset Gram byg selv shelter til 6 personer har du mulighed for at overnatte i naturen, men du kan med fordel også anvende det som et overdækket område udenfor, hvor familien kan hygge og samles om gode oplevelser i haven.

Tiset Gram er lavet af lærketræ, hvilket giver det en lang levetid, fordi lærketræ minder om trykimprægret træ. Lærk er dog langt bedre for miljøet, fordi det ikke behøver behandling. Shelteret er et byg-selv-shelter og kommer derfor usamlet. Men shelteret har stor charme, og tilfredsstillelsen bliver blot endnu større ved at tage det i brug bagefter, når man selv har bygget det.

En lækker detalje Tiset Gram shelter ved er det indbyggede magasin, som kan anvendes til mange formål som eksempelvis til opbevaring af udemøbler. Bunden i shelteret er placeret 45 centimeter over niveau, så der er god plads i magasinet.

Ved at behandle shelteret med en god træbeskyttelse øger du shelterets holdbarheden. Derudover bevarer træet den smukke gyldne glød, hvis det bliver behandlet. Shelteret her har en vejledende pris på 11.799 kroner, hvilket er en rigtig god pris for et shelter af den kvalitet

Tiset Gram byg selv shelter til 6 personer kommer usamlet og kan købes her.

Om Tiset Gram byg selv shelter til 6 personer

Udvendig mål inkl. udhæng: 3 x 4,2 m.

Indvendige mål: 2,1 x 3,7 m.

Højde forrest / bagest: 190 / 95 cm

Antal personer: 6

Materiale: dansk lærketræ

Shelteret kommer usamlet

Bænk og madrasser købes separat

Gratis levering

Vejledende pris: 11.799 plus levering

Køb Tiset Gram byg selv shelter til 6 personer her.

Similar Posts

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere