PRODUKTANBEFALINGER BIL & CAMPER HAV & VAND HAVEN NYHEDER TELT- & SHELTERTUR

Lommelygte test: Her er de 5 bedste lommelygter

Lommelygte bedste lommelygter

Nightflash G700 er et rigtig godt bud på en lille vand- og stødsikker lommelygte. Er du på udkig efter en pålidelig lommelygte, så får du her de bedste lygter på markedet efter pris og funktionalitet.

Lommelygter findes i mange praktiske former og til forskellige formål. Her får du den bedste lommelygte efter pris og funktionalitet.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

Lys og lygter er ganske enkelt en nødvendighed på telt- og shelterturen. I en snæver vending kan smartphonen eller mobiltelefonen bruges. Men den er ikke særlig praktisk at bevæge sig rundt med, og ofte går de nemt i stykker. Derfor er det vigtigt med en god og pålidelig lommelygte på turen.

For børn kan lommelygter endda være et rigtig godt stykke legetøj, når de går på opdagelse i naturen. Men behovet er naturligvis forskelligt, og det samme er produkterne på hylderne.

Det kan derfor være svært at vælge den helt rigtige model. Skal du eksempelvis vælge en traditionel håndholdt, eller er det bedre med en pandelampe, så du har hænderne fri? Du kan også få en lommelygte, som kan genstarte bilen, hvis den går død for strøm.

Det er nogle af de kriterier, vi har valgt vores favoritlygter ud fra. Her får du derfor de 5 bedste lommelygter i 5 forskellige prisklasser og med forskellige funktioner.

Her er den bedste lommelygte i 5 prisklasser

Ion Keychain Light: Stærk lommelygte i karabinhage til rygsæk, bæltet eller nøglerne

Ion Keychain Light er en smart lille lygte med 40 lumen, som kan sidde i dit nøglebundt, på rygsækken eller hvor det nu bedst passer dig. Den lille og kompakte lygte drives af to flade CR2032-batterier, som medfølger og gør at denne lommelygte kan lyse i op til 18 timer.

Keychain Light har en dæmpbar LED-pære, som kan lyset slås over på blinkende stroboskoplys. En fin detalje er, at lygten har en låsetangent, som sikrer, at lygten ikke tændes ved en fejl.

Det smarte ved Ion Keychain Light er, at du altid kan have den lige ved hånden, når du skal bruge den. Karabinhagen, som den hænger i, gør den at den ikke bare lige falder, men hænger ved.

Lygten er produceret af amerikanske Black Diamond, som producerer klatre- og alpinudstyr. Her er Ion Keychain Light en del af det varesortiment, som klatrerne bruger, hvilket vidner om høj kvalitet.

Ion Keychain Light har en vejledende pris på 169 kroner og kan købes her.

Om Ion Keychain Light

Vejledende pris: 169 kroner

Lommelygten er lavet af polycarbonate

Lygten lyser med 40 lumen

Den bruger to CR2032-batterier

Brændetiden er op til 18 timer

Vægten er kun 45 gram

Køb Ion Keychain Light her.

Nightflash G700: Den mest solgte

Lommelygte Nightflash G700

Nightflash G700 er den mest solgte lommelygte på nightflash.dk og med god grund: Den er både vandtæt og stødsikker, og med 700 Lumen, 5 forskellige lysindstillinger og lav vægt er den perfekt til shelter-, telt- eller camperturen.

Nightflash G700 er den mest solgte på Nightflash.dk og med god grund. Med 700 lumen lyser Nightflash G700 langt stærkere end normale lommelygter, og med zoomfunktionen kan man oplyse et mindre element meget tydeligt – selv på lang afstand.

Lommelygten er samtidig vandtæt og robust bygget i aluminium af højeste kvalitet. På grund af LED belysningen, kan G700 klare de fleste stød.

Lommelygten har 5 forskellige lysfunktioner, som man nemt kan skifte mellem ved tryk på tænd/sluk-knappen. Det er derfor muligt at justere lysmængden til kraftig, medium og lav, og til nødstilfælde kan Nightflash G700 også lave blændende blink og SOS-nødsignal.

Nightflash G700 er kompakt, let og praktisk at have med på turen i rygsækken eller i bilen, som en ekstra tryghed en mørk aften.

Nightflash G700 har en vejledende pris på 249 kroner og kan købes her.

Om Nightflash G700

Vejledende pris: 249 kroner

Kraftig lommelygte med 700 Lumen

5 lysindstillinger, zoom-funktion og blink med SOS-nødsignal

Vandtæt og stødsikker

Gratis bæltehylster til lygten medfølger

Køb Nightflash G700 her.

Nightflash G3600: Lille lommelygte med meget stor kraft

Lommelygter nightflash G3600

Nightflash G3600 er IP55 godkendt, hvilket vil sige, at den er 100 procent vandafvisende.

Med en lysstyrke på op til 3600 lumen er Nightflash G3600 en meget kraftig lommelygte. Af den grund har lygten her fire forskellige lysindstillinger: Turbo, høj, medium og lav lysstyrke. På den måde kan du altid indstille lysstyrken til det formål, du bruger den til.

Foruden de fire lysindstillinger, har lygten her også en blitz-funktion samt SOS-funktion som den mindre model Nightflash G700.

Nightflash G3600 har et genopladeligt batteri med en lang levetid på op til 150 timer, afhængig af indstilling. Når batteriet er afladet, genoplades det nemt med det medfølgende USB-kabel. Dermed slipper du for at købe ekstra batterier. G3600 er kun 13,2 cm lang og fylder derfor kun meget lidt i oppakningen.

Samtidig er lygten IPX-8-godkendt, hvilket betyder, at den er 100 procent vandtæt. Lygten her er derfor oplagt til udendørs brug og den kan medbringes på selv de vildeste vandreture uden grund til bekymring om holdbarhed.

Nightflash G3600 har en vejledende pris på 699 kroner og kan købes her.

Om Nightflash G3600

Vejledende pris: 699 kroner

Justérbar lysstyrke: Turbo, høj, mellem og lav lysstyrke

Lygten er IPX-8-godkendt og derfor 100 procent vandtæt

Genopladeligt batteri, som oplades via USB

Hårdføre materialer af anodiseret aluminium

Køb Nightflash G3600 her.

Jumpspower Booster / lygte: Ultralet lommelygte, som kan genstarte biler

Lommelygte Jumpspower – ZMG931 Booster
Lommelygte Jumpspower – ZMG931 Booster
Lommelygte Jumpspower – ZMG931 Booster
Lommelygte Jumpspower – ZMG931 Booster
Lommelygte Jumpspower – ZMG931 Booster
Lommelygte Jumpspower – ZMG931 Booster
Lommelygte Jumpspower – ZMG931 Booster
Lommelygte Jumpspower – ZMG931 Booster
Lommelygte Jumpspower – ZMG931 Booster
Lommelygte Jumpspower – ZMG931 Booster
Lommelygte Jumpspower – ZMG931 Booster
Lommelygte Jumpspower – ZMG931 Booster
previous arrow
next arrow

Jumpspower Booster / lygte er et ultralet multiværktøj, som indeholder alt fra startbooster på 12V til powerbank, LED-lygte med 1000 lumen og så kan den genstarte bilen, hvis den er gået død for strøm.

Styrken på den betyder, at du er i stand til at starte biler, motorcykler eller knallerter helt op til 10 gange per opladning, og powerbanken giver dig derudover mulighed for at oplade smartphones mv.

Med Jumpspower Booster / lygte får du derfor en 220 volt powerbank, én 12 volt oplader med startkabler og en opbevaringstaske til pakken.

Med en vægt på 665 gram og et mål på 26,8 x 6,3 cm ligger Jumpspower Booster / lygte rigtig godt i hånden. Lommelygten har en USB-udgang på 2,1A, og batterierne på powerbanks til start af motorer er serieforbundet. Strømkapaciteten ved opladning af elektronisk udstyr er derfor en tredjedel af pålydende kapacitet. Det betyder at lommelygten lyser med højest 333 lumen, når den samtidig bruges til opladning. Dette er gældende for alle powerbanks med startboosterfunktion uanset mærke.

Jumpspower Booster / lygte har en vejledende pris på 1.865 kroner og kan købes her.

Om Jumpspower Booster / lygte

Vejledende pris: 1.325 kroner

Lyser med 1000 lumens

Lommelygten har 5 lysfunktioner

Startbooster på 12V

Kan genstarte op til 10 biler pr. opladning

Køb Jumpspower Booster / lygte her.

Lommelygte til børn: Die Spiegelburg Enhjørning eller T-Rex World Dinosaur

Lommelygte Die Spiegelburg
Lommelygte Die Spiegelburg
Spiegelburg T-Rex World Dinosaur Lommelygter
Lommelygte Die Spiegelburg
Lommelygte Die Spiegelburg
Spiegelburg T-Rex World Dinosaur Lommelygter
previous arrow
next arrow

Lommelygter til børn er ikke kun lygter. Det er også legetøj. Tyske Die Spiegelburg har her to sjove lygter, som børnene elsker. Ingen regler uden undtagelser, men den lyserøde lygte med enhjørninger er ofte en klar favorit blandt pigerne, mens den grønne T-Rex World Dinosaur-lommelygte oftest er et stort hit blandt drengene.

Her er der til mange timers leg og sjov i skoven, omkring bålet, i teltet eller i shelteren, eller hvor I nu har besluttet jer for at overnatte. Tag T-Rex og enhjørningen med på tur og giv børnene en eventyrlig oplevelse. Enhjørninge-lommelygten kan købes her og koster 157,50 kroner, mens T-Rex World Dinosaur-lommelygten købes her og koster 179 kroner.

Om Die Spiegelburg lommelygterne

Vejledende pris: 157,50/179 kr.

Enhjørninge-lommelygten bruger tre AAA-batterier

T-Rex World Dinosaur-lommelygten bruger to AA-batterier

Køb enhjørninge-lommelygten her.

Køb T-Rex World Dinosaur-lommelygten her.

Find flere lamper, lys og lygter her

Similar Posts