CAMPER NYHEDER SPONSORERET INDHOLD

Lene rejser Europa tyndt i Hero Camper: Det bedste køb nogensinde

Hero camper ranger teardrop camper

Hero Camper er en minimalistisk dansk designet camper med hylder, skuffer, indirekte LED-belysning og meget mere. Under bagklappen er et fuldt udstyret outdoor-køkken med nedsænket vask, ferskvandstank og rige muligheder for madlavning. Dertil kommer adskillige tilkøbsmuligheder som eksempelvis sidekasser til opbevaring og tagtelt. Foto: Christian og Lene Egemose

Sponsoreret indhold

Lene kørte til Nordkap ad Atlanterhavsruten og hele Østersøen rundt med sin Hero Camper. Den dansk-designede vogn fås endda med tagtelt. ”Det er så meget outdoor, det her”, siger hun om sit bedste køb nogensinde.

Lene Egemose og hendes mand Christian er nogle af de første på verdensplan, der har sikret sig en Hero Camper. Den lille dråbeformede ”teardrop”-camper er dansk design, når det er bedst.

Det fortæller Lene Egemose, der faldt pladask for Hero Camper’en på den gigantiske Caravan Salon-messe i Düsseldorf i Tyskland. Med 18 haller svarende til 52 fodboldbaner fyldt med alt det nyeste og lækreste outdoor- og campingudstyr, var det den lille, lette og meget manøvredygtige Hero Camper, Lene og hendes mand, Christian, forelskede sig i.

Vi er outdoormennesker og vil meget gerne være ude, og det er så meget outdoor, det her, Lene Egemose

Kom helt tæt på Hero Campere’en og få en 360° oplevelse af den dansk designede teardrop camper ovenfor. Læs mere om Hero Camper her. Grafik: #HeroCamper

Det fortæller Lene Egemose, der snart efter selv kunne trille parrets egen Hero Camper hjem i garagen i Brædstrup i Midtjylland – men ikke før den lækre memory foam madras havde bestået ”liggetesten”:

”Det bedste ved vognen er friheden i bare at kunne komme afsted. Man kan komme rundt alle steder, både i byerne og i naturen, og så får man nogle fantastiske naturoplevelser i den. Og så ligger man bare helt fantastisk og sover i den om natten”, siger Lene Egemose og afslører, at der også er plads til hendes to meter høje mand, Christian, på langs i sengen, inden hun fortsætter:

Om Hero Camper

Hero camper ranger teardrop camper (4)
Hero camper ranger teardrop camper (3)
Hero camper ranger teardrop camper (1)
Hero camper ranger teardrop camper (1)
Hero camper ranger teardrop camper (2)
Hero camper ranger teardrop camper (5)
Hero camper ranger teardrop camper (4)
Hero camper ranger teardrop camper (3)
Hero camper ranger teardrop camper (1)
Hero camper ranger teardrop camper (1)
Hero camper ranger teardrop camper (2)
Hero camper ranger teardrop camper (5)
previous arrow
next arrow

Hero Camper kommer rundt alle steder i naturen og kan kombineres med et tagtelt, hvis der er behov for ekstra sengepladser. Foto: #HeroCamper

Hero Camper er en dansk designet teardrop camper.

Den designes og samles af danske #HeroCamper i Esbjerg.

Den minimalitiske kabine er rummelig og rig opbevaringsmuligheder som hylder, skuffer, indirekte LED-belysning og meget mere.

Madrassen er en kvalitetsrig memory foam madras.
Den isolerede kabine gør det muligt også at bruge camperen om vinteren.

Under bagklappen er et fuldt udstyret outdoor køkken med nedsænket vask, ferskvandstank og rige muligheder for madlavning.

Hero Camper kommer med en masse lækkert ekstraudstyr som eksempelvis cykelstativer, markiser og tagtelt, så man kan være flere på tur.

Hero Camper fås i tre varianter: Columbus, Livingstone og Amundsen.

Læs mere her.

”Vi bruger den til at komme ud og få noget luft og nogle gode naturoplevelser. Vi elsker at være ude, og lægger os gerne på en lille plads, ved en sø eller havet, og nyder stilheden og den smukke natur og alle de sanseindtryk man får i naturen. Vi har altid vores mountainbikes med og nogle gange også vores kajakker på taget og så vandrer vi meget. Vi er outdoormennesker og vil meget gerne være ude, og det er så meget outdoor, det her”, siger Lene Egemose om parrets Hero Camper.

Lækkert ekstraudstyr og tagtelt

Hero Camper kommer i tre varianter: Columbus, Livingstone og Amundsen, og det er ingen tilfældighed, at de alle tre er opkaldt efter opdagelsesrejsende. Hero Camper er nemlig skabt til smalle og ufremkommelige veje, som dem Lene og Christian Egemose bruger for at udforske nye og ukendte steder.

”Vi har om nogen forstået at udnytte vores Hero Ranger Camper og dens potentiale. Vi kan måske have et mål om at nå et bestemt sted hen, men vejen dertil planlægger vi aldrig. Vi kan sidde en torsdag og kigge på vejret og så spørge hinanden, hvad vi skal i weekenden, og så er det bare afsted”, fortæller Lene Egemose.

Selvom vi ikke har børnene med længere, kan man sagtens have børn med, hvis man sætter et tagtelt ovenpå, Lene Egemose

Lene og Christian har ligget i telt med parrets tre piger i godt 20 år. Men siden da er alle tre piger flyttet hjemmefra, og parret ville derfor prøve noget nyt. Det blev for besværligt kun at være to til at slå teltet op, og samtidig ville de gerne have noget mere komfort.

Hero camper ranger teardrop camper
To stole er det eneste ekstraudstyr, Lene og Christian har med sig på deres “ekspeditionsture”, når de tager på opdagelse ude i verden. Cyklerne har de altid med sig. Foto: Christian og Lene Egemose

Der skulle derfor ske noget andet, men det betyder ikke, at telt som ferieform er udelukket. Hero Camper kommer nemlig med en masse lækkert ekstraudstyr som eksempelvis de to Hero Skybox-tagtelte ‘Kepler’ og ‘Galileo’, der giver plads til endnu flere på eventyr.

”Selvom vi ikke har børnene med længere, kan man sagtens have børn med, hvis man sætter et tagtelt ovenpå. Det gør vi måske selv en dag, når vi skal have børnebørnene med”, siger Lene Egemose, der blandt andet har fået ekstra kasser til opbevaring monteret ved hjulkasserne på sin og Christians Hero Camper.

En camper skabt til eventyr: Har rejst 35.700 kilometer i 14 lande

Hero camper ranger teardrop camper (1)
Hero camper ranger teardrop camper (1)
Hero camper ranger teardrop camper (2)
Hero camper ranger teardrop camper (1)
Hero camper ranger teardrop camper (1)
Hero camper ranger teardrop camper (2)
previous arrow
next arrow

Størrelsen på Hero Camper giver en skøn og intim hygge, mens du er i naturen. #HeroCamper

Hero Camperens robuste og modstandsdygtige chassis er lavet af højkvalitets varmgalvaniseret stål. Derudover giver de forstærkede glasfiberpaneler eller FRP-paneler en komfortabel base med en effektiv termoeffekt. Og det har der været brug hos Lene og Christian Egemose.

Siden de sikrede sig deres Hero Camper i 2018, har parret rejst knap 35.700 kilometer igennem 14 europæiske lande. Og det er ikke altid gået stille for sig. Lene og Christian kører nemlig ofte uden nogen forudbestemt destination.

Den har fået nogle tæsk, men det kan den også sagtens klare, Lene Egemose

”Vi tager ikke på ”camping”, men på ekspeditionsture. Man kan derfor godt se, at camperen er brugt. Den har fået nogle tæsk. Det får den når man vælger grusveje og gerne vil ud i naturen, som vi gør, men det kan den også sagtens klare. Hero Rangeren som vores har terrængående offroaddæk, så den kan sagtens køre på ellers ufremkommelige steder”, siger Lene Egemose.

Tidligere har parret blandt andet været på Nordkap, hvor de kørte langs Atlanterhavsvejen. I år var det så hele Østersøen, de to eventyrere valgte at køre rundt om.

”Vi kørte så tæt på kysten, at vi næsten kunne sidde med en finger i vandet under hele turen. Det var en tur på over 6.000 kilometer op igennem Sverige, Finland, de baltiske lande, Polen og Tyskland. Det er helt vildt. Det var en fantastisk tur”, siger Lene Egemose og fortsætter:

”Mange mennesker har en masse planer om at komme ud at rejse, når de bliver ældre. Det vil vi ikke vente på. Vi vil afsted, ud i verden og finde de flotte steder”.

Similar Posts