EFTERÅR BIL & CAMPER FORÅR HAVEN NYHEDER PRODUKTANBEFALINGER SOMMER TELT- & SHELTERTUR

Bålstativ til mad over bål: Her er de bedste tripods til bålmad

tripod til bålmad Petromax bålstativ til mad over bål 2

Bålmad har eksisteret siden tidernes morgen, men med opfindelsen af bålstativet er det blevet ekstremt populært. En tripod til mad over bål er et simpelt, men effektivt værktøj, der gør tilberedning af mad over åben ild meget lettere og meget mere effektivt. Her får du det bedste bålstativ på markedet. Foto: Petromax

Bålstativer til bålmad bliver stadig mere populære og med gode grunde: Mad over bål smager bare bedre, og med en tripod bliver madlavning både lettere, mere effektivt og sjovt.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

Skønheden ved bålmad ligger i enkelheden; alt hvad du reelt behøver er nogle pinde og et ildsted til at tilberede dit måltid. Men med en tripod af støbejern bliver det både nemmere og mere sikkert at justere højden eller vinklen på dit bålstativ.

Et bålstativ af støbejern dig derfor større kontrol over temperaturen og derfor også bedre mulighed for at lave bålmad med finesse.

Tilberedes mad over bål ordentligt, er det endda også sundere, da det reducerer fedt ved at forbrænde overskydende olier og hjælper med at bevare de naturlige vitaminer og mineraler fra ingredienserne. Det bliver nemmere med et bålstativ af støbejern.

Her får du derfor Outdoor-Camping’s bud de bedste bålstativer og tripods til bålmad på markedet.

Bålstativ til mad over bål: Her er den bedste tripod bålmad

Petromax Bålstativ: Bedste tripod til pengene

Petromax Bålstativ er mange danskeres favorit og med gode grunde: Det er let, kan bruges mange steder, og så er det billigt. Foto: Petromax

Med Petromax Bålstativ’s individuelt justerbare ben får du en stabil tripod, og de udskiftelige fødder med spyd til blød jord eller brede fødder til hårdere overflader giver dig tilmed mulighed for at bruge bålstativet i alle slags terræn.

Med en vægt på bare 4,1 kg. er Petromax Bålstativ derudover nemt fragte selv på cykel og på kortere dagsture til fods.

Bålstativet passer til langt de fleste grydestørrelser og kan holde helt op til 40 kg. Med denne tripod kan du dermed lave både til få og til mange.

Selvom risten skal købes seperat, er Petromax Bålstativ et virkelig prisvenligt bålstativ og endda med stor styrke. Med en vejledende pris på bare 569 kroner er Petromax Bålstativ derfor den mest prisvenlig tripod til bålmad på markedet. Bålstativet kan købes her.

Om Petromax Bålstativ

Indeholder:
Individuelt justerbare ben og kæder.

Mål:
Sammenfoldet: 12 x 98 x 12 cm
Foldet ud: 88-144 cm
Længde, ben: 88-159 cm

Vægt:
4,1 kg.

Vejledende pris:
525 kroner

Køb Petromax Bålstativ her.

Bedste bålstativ til haven: La Hacienda Tripod Hængegrill

Bålstativ til bålmad la hacienda tripod hængegrill til mad over bål 2
La Hacienda Tripod Hængegrill er både robust og sikkert at bruge. Det gør det til det bedste bålstativ hjem til haven. Foto: La Hacienda

La Hacienda Tripod Hængegrill er perfekt til sommeraftener med mad over bål i haven og er samtidig nemt at transportere. Dets foldbare ben og transporttasken sikrer nemlig, at du nemt kan have den med på shelter- og telttur eller på eventyr i camperen.

Det smukt designede bålstativ står godt i haven, og det medfølgende bålfad gør det samtidig både nemmere mere sikkert at lave bålmad både hjemme og ude.

Uanset om det er en kølig aften ved søen eller en lys eftermiddag i baghaven, giver La Hacienda Tripod Hængegrill derfor al den varme og velsmagende glæde, jeres hjerter og maver begærer.

La Hacienda Tripod Hængegrill har en vejledende pris på  kroner og kan købes her.

Om La Hacienda Tripod

Indeholder:
Bålstativ, ildfad, kæde og rist

Mål:
Ben: 150 x 78 cm,
Højde: 27 cm
Bredde: 58 cm,

Vægt:
Uden ben og ildskål: 2,2 kg
Med ben og ildskål:4,1 kg

Vejledende pris:
649 kroner

Køb La Hacienda Tripod Hængegrill her.

Bonfire Basissæt: Mest populære bålstativ til turen

bonfire bålstativ til bålmad tripod basissaet til mad over bål
Designet Bonfire Bålstativ – Basissæt er simpelt og lækkert, og de fastgjorte pløkker i bunden af bålsættet gør det stabilt selv i porøst undelag og gør det særdeles velegnet til mad over bål ude i naturen. Foto: Bonfire

Lang historie kort – Bonfire Bålstativ – Basissæt er perfekt til bålmad, for dem, der søger en enkel og holdbar løsning. Med sin solide og næsten ubrydelige konstruktion er denne tripod nemlig designet til at imødekomme behovene hos selv de mest hardcore udendørs entusiaster.

Bonfire Basissæt kommer med delbare ben, rist og kæder – med andre ord, alt hvad du behøver for at komme i gang. Derudover er der mulighed for tilkøb af alt fra gryder og pander fra Bonfire, som du kan udbygge dit bålstativ til et decideret udendørs køkken med.

Selvom vægten på basissættet alene ligger på 7 kilo, gør de delbare ben bålstativet nemt at transportere bag i bilen eller camperen. Bålstativets soliditet og gode design gør det til det mest populære bålstativ til mad over bål ude i naturen.

Bonfire Basissæt har en vejledende pris på kroner og kan købes her.

Om Bonfire Bålstativ – Basissæt

Indeholder:
Delbare ben, rist og kæder.

Mål:
Højde: 140 cm.
Rist: Ø60
Kæder: 50 cm.

Vægt:
7 kg.

Vejledende pris:
1.199 kroner

Køb Bonfire Bålstativ – Basissæt her.

Find flere bålstativer og tripods her

Similar Posts