NYHEDER EFTERÅR FORÅR GUIDE SOMMER TELT & SHELTER VINTER

Billig camping i København: Fri teltning i hovedstaden

billig camping i københavn

I hovedstadsområdet er det tilladt at slå teltet op i 19 statsejede skove. Hvis du er til billig camping i København, kan du gøre det ganske gratis og derved spare store udgifter på teltturen. Outdoor-Camping giver dig her en guide til, hvor du må slå dit telt op i Københavns frie natur. Foto: Outdoor-Camping

I alt 19 steder er der mulighed for fri teltning i og omkring hovedstaden. Se kortet i artiklen, hvor du kan komme på billig camping i København.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

Sæt teltet op i skovene midt og nyd udsigten fra Herstedhøje, som rager 67 meter op i landskabet, inden du går til ro for natten i dit telt i Vestskoven i København. Eller hvad med at stå direkte ud af soveposen til en morgentur på digerne omkring Klydesø på Amager, mens solen står op over Øresund? Så kan du gøre det – ganske gratis endda.

Fri teltning, som campingformen hedder, er billig camping i verdensklasse. Her må du nemlig slå dit telt op midt i den frie natur, drikke vin og gå til ro for natten med udsigt ud over den smukke Furesø og vågne igen til frøers kvækken i sivene, mens solen står op over skoven.

ANDRE LÆSER OGSÅ: Se kortet: Billig camping i Nordsjælland – her er der fri teltning

Køb telt til overnatning i naturen her:

Similar Posts