EFTERÅR FORÅR GUIDE NYHEDER SOMMER TELT & SHELTER VINTER

Regler for fri teltning: Det skal du vide om overnatning i naturen

Regler for fri teltning

Eksempler på hærværk i skovene ses desværre en gang imellem. Her har nogen fældet et træ og hugget i et andet med en økse på Sydfyn. Én af de få, men vigtige regler for fri teltning er altid at efterlade stedet flottere, end da du kom. Foto: Outdoor-Camping

Overnatning i naturen er tilladt i telt i 278 statsejede skove i Danmark. De få, men vigtige regler for fri teltning i Danmark skal altid overholdes. Se guiden her.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

Der er få, men vigtige regler for fri teltning i de danske skove. Eksempelvis er du altid velkommen til at tage dit liggeunderlag og sovepose med ud og sove under åben himmel i de offentlige skove i Danmark. Men når der er tale om fri teltning, så gælder campingformen kun i 278 statsejede skove.

Fri teltning er ganske gratis, og flere af skovene, hvor du må campere, ligger relativt tæt på hinanden. Det betyder, at du forholdsvis nemt kan nå fra den ene skov til den næste enten til fods eller på cykel. På den måde slipper du for dyr transport og kan derfor nemt komme på billig telttur.

Køb telt til overnatning i naturen her:

Similar Posts