EFTERÅR FORÅR GUIDE SOMMER VINTER

Bridgewalking Lillebælt: Guidet tur i 60 meters højde

Bridgewalking middelfart lillebælt højde

Med Bridgewalking Lillebælt ved Middelfart får du 2 timers vandring i 60 meters højde med en fantastisk panoramaudsigt ud over noget af Danmarks smukkeste natur ved Lillebælt, som deler Fyn og Jylland. Foto: Bridgewalking Lillebælt

ANNONCE: Få 2 timers skøn panoramaudsigt ud over noget af Danmarks smukkeste natur med Bridgewalking Lillebælt. Køb en guidet tur i 60 meters højde fra Middelfart.

Bridgewalking Lillebælt højde giver dig et af Danmarks smukkeste naturområder i fugleperspektiv. Her får du en naturoplevelse ud over det sædvanlige i 60 meters højde, når du træder ud på Den Gamle Lillebæltsbro med start fra Middelfart på Fyn.

Bridgewalking Lillebælt byder på vind i håret, mens du hører om broens arkitektur, historie og om den smukke natur omkring Lillebælt og Middelfart.

Den guidede tur over Den Gamle Lillebæltsbro er både et adrenalinkicks til de eventyrlystne venner og en smuk naturoplevelse for parret.

Bridgewalking Lillebælt har en vejledende pris fra 255 kroner og udbydes i samarbejde med Truestory.

Book din Bridgewalking Lillebælt i 60 meters højde ved Middelfart her.

Bridgewalking middelfart lillebælt højde 2
Bridgewalking middelfart lillebælt højde 2 (1)
Måske er du så heldig at se marsvin i vandet under dig, når du bevæger dig i 60 meters højde på Bridgewalking Lillebælt mellem Middelfart på Fyn på den ene side af Den Gamle Lillebæltsbro og Fredericia i Jylland på den anden. Foto: Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking Lillebælt i 60 meters højde

Bridgewalking Lillebælt i 60 m højde

Sted: Galsklintvej 2, Middelfart, Fyn.

Varighed: 2 timer.

Husk: Tøj efter årstiden og fodtøj til at gå i.

Vejledende pris: Fra 255 kroner.

Inkluderet i prisen: Heldragt og andet nødvendigt sikkerhedsudstyr

Køb Bridgewalking Lillebælt i 60 meters højde her.


Den Gamle Lillebæltsbro blev indviet i 1935, og bruges dagligt af tog, biler, cyklister og gående mellem Fyn og Jylland. Det er dog de færreste, der kommer helt op i 60 meters højde over vandet, som tilfældet er med Bridgewalking Lillebælt.

Bridgewalking Lillebælt ved Middelfart afholder guidede ture på lørdage og søndage med mulighed for gruppeture på hverdage.

Sikkerheden har altid førsteprioritet. Deltagerne får derfor grundige sikkerhedsinstruktioner og udleveret en heldragt, som de må tage med hjem efterfølgende, inden de kobles til sikkerhedssystemet før opstigning.

Der er ankomst et kvarter før start, og der er plads til 20 deltagere pr. tur

Book din Bridgewalking Lillebælt i 60 meters højde ved Middelfart her.

Similar Posts