CYKLER

Citybikes

Citybikes er blandt de mest populære modeller af cykler til herre og dame. Hos Cykelpartner bliver cyklen gennemgået på et professionelt værksted, inden den sendes med fragtmand hjem til dig.

Se citybikes her

Elcykler

Elcykler til både dame og herre er blevet rigtig populære de senere år. Hos Cykelpartner bliver cyklen gennemgået på et professionelt værksted, inden den sendes med fragtmand hjem til dig.

Se elcykler her

Junior- og børnecykler

Børn lærer tit at cykle i en tidlig alder. Det er derfor vigtigt at give dine børn en god oplevelse allerede fra start. Hos Cykelpartner bliver cyklen gennemgået på et professionelt værksted, inden den sendes med fragtmand hjem til dig.

Se junior- og børnecykler her

Mountainbikes (MTB)

Vi anbefaler Hardtail Mountainbikes til nybegyndere og Full Suspension Mountainbike (fuld-affjedret) til mere øvede. Hos Cykelpartner bliver cyklen gennemgået på et professionelt værksted, inden den sendes med fragtmand hjem til dig.

Se mountainbikes (MTB) her

Gravelbikes

En Gravelbike er en fusion imellem en racercykel og en mountainbike og kan dermed cykle på mange forskellige overflader. Hos Cykelpartner bliver cyklen gennemgået på et professionelt værksted, inden den sendes med fragtmand hjem til dig.

Se gravelbikes her

Racercykler

Man skelner mellem 3 typer racercykler; Aero, Allround og komfort. Allround og komfort er et godt udgangspunkt til nybegyndere, mens Aero kræver mere erfaring. Hos Cykelpartner bliver cyklen gennemgået på et professionelt værksted, inden den sendes med fragtmand hjem til dig.

Se modeller her

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere