VARME I TØJET

OUTDOOR UDSTYROUTDOOR GREJ / HAV & VANDTØJ & FODTØJ / VINTER PÅ VANDET

HUER & HATTE | VANDRESKO | VARME I TØJET

NEOPREN HUER | NEOPREN-HANDSKER | VARME I TØJET | VARMEKILDER

Nordic Heat Handske med varme Pris: 1.795,00  

Suveræn, tyk vinterhandske med indbygget varme fra danske Nordic Heat Varme hænder er kilden til maksimal ydeevne. Med Nordic Heats tykke varmehandsker er du sikret varme og komfort i op til 5 timer. Handsken er desuden 100% vind- og vandafvisende.  Hand Læs mere »

Nordic Heat Base Layer Bund Pris: 1.299,00  

Nordic Heat Base Layer Bund Nu er Nordic Heat klar med det ultimative undertøj til koldtvands-dykkere, fritids folk og jægere. Med et simpelt tryk på en knap sørger et genopladeligt batteri for at opvarme forskellige zoner i denne undertrøje, så du forbli Læs mere »

Nordic Heat Base Layer Top Pris: 1.299,00  

Nordic Heat Base Layer Top Nu er Nordic Heat klar med det ultimative undertøj til koldtvands-dykkere - og fritids folk, samt jægere. Med et simpelt tryk på en knap sørger et genopladeligt batteri for at opvarme forskellige zoner i denne undertrøje, så d Læs mere »

Nordic Heat varmesåler Pris: 495,00  

Med et par varmesåler er det slut med kolde fødder i støvlerne. Batteriopvarmede såler fra Nordic Heat giver varme helt ud i tæerne. Leveres UDEN batterier - NB! 2 stk. (én til hver sål) Du kan bruge dine egne 5V powerbanks eller tilkøbe vores håndv Læs mere »

Nordic Heat hue & halsedisse m. varme Pris: 995,00  

Opvarmet hue og halsedisse 2i1 fra Nordic Heat    I kolde omgivelser er det essentielt at opretholde varme i hovedregionen - ca. 60% af kropsvarmen forsvinder netop herfra. Med Nordic Heats kombinerede hue og halsedisse, er det intet problem. Det medføl Læs mere »

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere