NEOPREN SKO / BADESKO

Prolimit Beach badesko Pris: 59,00  

  Prolimit badesko, strandsko, aqua sko, vandsko, surfsko, SUP svømmesko til kvinder, mænd og børn. Kært barn har mange navne. En god allround sko som du kan bruge til alle vandsporter.     Vi anbefaler, at du bestiller den i en størrelse mindre end Læs mere »

3mm Strandsko Pris: 199,00  

3mm strandsko fra Seac, som holder fødderne varme Læs mere »

Gul 3mm Strandsko Pris: 249,00  

Strandsko til at holde fødderne varme og samtidig Læs mere »

Beuchat Badesko til børn Str. 29-32 Pris: 129,00  

Badesko til børn Beskyttelse til alle slags underlag.  Er du også træt af at få rifter eller at skulle træde på spidse sten hver gang du er ved stranden? Så er løsningen et par badesko! De har en rigtig god pasform og er rigtig fleksible. Sålen er god ty Læs mere »

Scubapro Kailua Badesko Sort Str. 30 - 46 Pris: 199,00  

Lækker blød badesko med anti-slip sål. Skoen er utrolig let, og der er snor, så du kan spænde til omkring anklen. Læs mere »

BLUE badesko Pris: 249,00  

Badesko i 3 mm neopren, med god solid og skrisikker gummisål. Læs mere »

SEAC neoprensko Tropic 2mm Pris: 299,00  

SEAC Tropic 2mm neoprensko Denne type neoprensko giver isolering omkring foden og beskyttelse i form af en gummisål. Skoen er et godt alternativ til traditionelle badesko i kolde egne hvor badeskoen ikke isolere tilstrækkeligt. Skoen bruges desuden til dy Læs mere »

Scubapro støvle Delta 3mm - Kort Pris: 369,00  

Den ultra komfortable Delta 3mm Short støvle er designet til tropisk dykning og snorkling. Lavt skåret og let, med den helt rigtige mængde komfort, den glider af ​​og på uden behov for en lynlås. Det er det perfekte fodtøj til dykning i varmt vand med Læs mere »

Scubapro sokker GO 3mm Pris: 259,00  

GO-sokken med 3mm er designet til at blive båret med GO rejse finner og er også ideel til at bære på tropiske strande og i træningsbassiner. Tynd sål giver en vis stødabsorbering og stabilitet. Lavt skåret overdel øger komforten og gør det nemt at tage Læs mere »

Find flere neoprensko og -støvler hos Diving 2000 her

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere