GUIDE EFTERÅR FORÅR SOMMER

Kajakkursus for begynder IPP2: Lær de nødvendige teknikker

Kajakkursus for begynder IPP2

Dansk kano og kajak forbund kræver IPP2-bevis for at lade medlemmerne ro i klubberne. Det kan du få med dit kajakkursus for begynder her. Foto: Getoutdoor

ANNONCE: Få et kajakkursus for begynder i smukke omgivelser i Danmarks største naturpark. Dansk kano og kajak forbund kræver IPP2-bevis. Det kan du få med dit kajakkursus for begynder her.

Få et godt tag i kajakken og lær teknikken bag succesfuld kajaksejlads, og tag med på det fedeste kajakkursus i smukke rammer – Danmarks største naturpark.

Kajakkursus for begynder – IPP2 er for alle der gerne vil lære at sejle kajak, og som ønsker at lære og ro sikkert på vandet alene eller sammen med andre. Minimumsalderen er dog 15 år, og det er et krav, at du kan svømme.

På dette IPP2-kursus bliver der lagt vægt på tilvænning til udstyr, vand og havkajak, og du lærer alle teknikker som at sejle sikkert fremad, styretag, redning af dig selv og en makker.

Efter kurset vil du være godt klædt på til at tage sikkert afsted på kajaktur alene eller sammen med andre.

Dansk kano og kajak forbund kræver IPP2-bevis for at lade medlemmerne ro i klubberne. Det kan du få med dit kajakkursus for begynder her.

Kurset her har en vejledende pris på 1.995 kroner og udbydes i samarbejde med Getoutdoor. Book dit kajakkursus for begynder IPP2 her.

Kajakkursus for begynder IPP2 (2)
Lær de nødvendige teknikker, som Dansk kano og kajak forbund kræver med et Kajakkursus for begynder IPP2 her. Foto: Getoutdoor

Kajaktur for begynder: Få nødvendige teknikker og IPP2-bevis

Om kajakkursus for begynder IPP2

Vejledende pris: 1.995 kroner.

Sted: Fredericia. Vejret kan have indflydelse på mødestedet.

Tid: 09:00 – 17:00 begge dage – i alt 16 timer

Antal deltagere: 4 – 8 personer. Max 8 personer per instruktør.

Krav: Du skal kunne svømme og være mindst 15 år.

IPP2-bevis: Officielt certifikat udstedt af Dansk kano og kajak forbund koster 250 kr. Certifikatet kan købes efter bestået kursus.

Inkluderet under kurset: Kajak, pagaj, spraydeck, svømmevest og våddragt.

Book dit kajakkursus for begynder IPP2 her.

Kajakkursus for begynder IPP2

Getoutdoor, der arrangerer dette kajakkursus for begynder IPP2 holder til i Fredeicia. Da vind- og strømretning har stor indflydelse på sejladsen, modtager du senest dagen før kurset den endelige adresse.

På kurset skal du medbringe tøj efter vejret, badetøj til at have på under våddragten, og eventuelt skiundertøj hvis du skal være helt sikker på at kunne holde varmen i ydersæsonen. Derudover skal du bruge neoprensko, klipklappere eller sportssko, som må blive våde.

Getoutdoor stiller alt andet nødvendigt udstyr til rådighed af under kurset. Alt udstyr er CE-godkendt og næsten helt nyt. Skriv gerne i kommentarfeltet, når du booker, hvilken størrelse du bruger.

Der kan være mulighed for omklædning og toilet til både mænd og kvinder, og der er altid gode parkeringsmuligheder, tæt på isætningsområdet.

OBS. For at få certifikat på dette kursus, skal man bestå. Instruktøren vurderer løbende deltagerne, primært på teknik, tryghed og redninger.

Book dit Kajakkursus for begynder IPP2 her.

Similar Posts