OPLEVELSER PÅ VAND

Kajakkursus for begynder IPP2: De nødvendige teknikker – 1.995 kroner

Kajakkursus for begynder IPP2

Dansk kano og kajak forbund kræver IPP2-bevis for at lade medlemmerne ro i klubberne. Det kan du få med dit kajakkursus for begynder her. Foto: Getoutdoor

ANNONCE: Få et kajakkursus for begynder i smukke omgivelser i Danmarks største naturpark. Dansk kano og kajak forbund kræver IPP2-bevis. Det kan du få med dit kajakkursus for begynder her.

Få et godt tag i kajakken og lær teknikken bag succesfuld kajaksejlads, og tag med på det fedeste kajakkursus i smukke rammer – Danmarks største naturpark.

Kurset er for dig, der ønsker at lære og ro sikkert på vandet alene eller sammen med andre.

Kajakkurser for begynder – IPP2 er et begynderkursus til dig som gerne vil have et mere indgående kendskab til havkajak end kajakkursus IPP1.

På dette IPP2-kursus bliver der lagt vægt på tilvænning til udstyr, vand og havkajak, og du lærer alle teknikker som at sejle sikkert fremad, styretag, redning af dig selv og en makker.

Efter dette kursus vil du være godt klædt på til at tage sikkert afsted på kajaktur alene eller sammen med andre.

Dansk kano og kajak forbund kræver IPP2-bevis for at lade medlemmerne ro i klubberne. Det kan du få med dit kajakkursus for begynder her.

Kurset her har en vejledende pris på 1.995 kroner og udbydes i samarbejde med Getoutdoor. Book dit kajakkursus for begynder IPP2 her.

Kajakkursus for begynder IPP2 (2)
Lær de nødvendige teknikker, som Dansk kano og kajak forbund kræver med et Kajakkursus for begynder IPP2 her. Foto: Getoutdoor

Om kajakkursus for begynder IPP2

Vejledende pris: 1.995 kroner.

Sted: Fredericia. Vejret kan have indflydelse på mødestedet.

Tid: 09:00 – 17:00 begge dage – i alt 16 timer

Antal deltagere: 4 – 8 personer. Max 8 personer per instruktør.

Krav: Du skal kunne svømme og være mindst 15 år.

IPP2-bevis: Officielt certifikat udstedt af Dansk kano og kajak forbund koster 250 kr. Certifikatet kan købes efter bestået kursus.

Inkluderet under kurset: Kajak, pagaj, spraydeck, svømmevest og våddragt.

Book dit kajakkursus for begynder IPP2 her.

Getoutdoor, der arrangerer dette kajakkursus for begynder IPP2 holder til i Fredeicia. Du modtager adressen senest dagen før. Så sørger vi for at vejret er optimalt.

Kurset er for alle der gerne vil lære at sejle kajak. Minimumsalderen er dog 15 år, og det er et krav, at du kan svømme.

På kurset skal medbringe tøj efter vejret, badetøj til at have på under våddragten, og eventuelt skiundertøj hvis du skal være helt sikker på at kunne holde varmen i ydersæsonen. Derudover skal du bruge vådsko, klipklapper eller sportssko, som må blive våde.

Alt andet nødvendigt udstyr vil blive stillet til din rådighed af udbyderen under kurset. Alt vores udstyr er CE-godkendt og næsten helt nyt. Skriv gerne i kommentarfeltet, når du booker, hvilken størrelse du bruger.

Der kan være mulighed for omklædning og toilet til både mænd og kvinder, og der er altid gode parkeringsmuligheder, tæt på isætningsområdet.

OBS. For at få certifikat på dette kursus, skal man bestå. Instruktøren vurderer løbende deltagerne, primært på teknik, tryghed og redninger.

OBS. For at få certifikat på dette kursus, skal man bestå. Instruktøren vurderer løbende deltagerne, primært på teknik, tryghed og redninger.

Book dit Kajakkursus for begynder IPP2 her.

Similar Posts

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere