SØNDERJYLLAND

ANNONCE

Oplev Sort Sol

SKÆRBÆK, RIBE & TØNDER

Vejledende pris: KUN 225 kr.

Oplev Sort Sol i Sønderjylland. Denne guidede tur giver dig en enestående og unik naturoplevelse. Se tusindvis af stære samle sig på himlen.

Læs mere »

Glamping hos Marsk Camp

SKÆRBÆK

Vejledende pris: KUN 1.395 kr.

Kom på glamping-ophold i den berømte Nationalpark Vadehavet, som er en del af UNESCOs verdensarvsliste. En helt ny oplevelsesmulighed

Læs mere »

Østerssafari fra Rømø med Sort Safari

RØMØ

Vejledende pris: KUN 145 kr.

De dygtige guider leder dig hen til østersbankerne i den reneste del af Vadehavet, og fortæller historier om østersernes historie i DK.

Læs mere »

Sælsafari i Vadehavet med Sort Safari

RØMØ

Vejledende pris: KUN 220 kr.

Oplev Vadehavets dyreliv på Rømø-Sild færgen. Kom helt tæt på de solslikkende sæler og vær med til at kigge efter krabber, rejer og østers.

Læs mere »

Find flere oplevelser i:

VESTJYLLAND

MIDT- & ØSTJYLLAND

FYN

Oplevelser og eventyr i naturen i Sønderjylland

Sønderjylland boomer af gode oplevelser i naturen. Vadehavet i den vestlige del af landsdelen gør landsdelen rig på muligheder for fantastiske eventyr i naturen for både børn og voksne.

Outdoor-Camping samarbejdspartnere har flere års erfaring med outdoor- og camping-oplevelser og eventyr i det fri. Vores samarbejdspartnere er: Outdoor i CentrumGet OutdoorFrozen Palm TreeDykkerbutikken og Truestory.

Find din næste natur-oplevelse i Sønderjylland eller på kortet herunder.

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere