GUIDE EFTERÅR FORÅR SOMMER

SUP-tur for begyndere ved Trelde Næs: Kombineret tur og kursus

Stand Up paddle - SUP for begyndere

SUP-turen for begyndere ved Trelde Næs er en kombination af tur og kursus i et af Danmarks smukkeste naturområder. Foto: GetOutdoor

ANNONCE: SUP-tur for begyndere er en kombineret tur og kursus fra Trælde Næs i det smukke Naturpark Lillebælt. Få en skøn dag på vandet her.

Tag SUP-boardet under armen og sus afsted fra Trelde Næs ud i det smukke Naturpark Lillebælt og lær teknikken bag at stå på et SUP-board og se Treldes smukke skrænter fra vandsiden.

Alle kan være med på SUP – Stand Up paddle tur/kurset, det kræver dog, at deltageren er fyldt 14 år. Turen varer 2-3 timer alt efter hvor mange deltagere, som er med.

SUP-turen for begyndere ved Trelde Næs er en kombination af tur og kursus.

Kurset her har en vejledende pris på 499 kroner og udbydes i samarbejde med GetOutdoor. Book din SUP-tur for begyndere her.

Stand Up paddle - SUP for begyndere 2
SUP-turen for begyndere ved Trelde Næs i Lillbælt bliver der blandt andet god mulighed for at se marsvin. Foto: GetOutdoor

SUP-tur for begyndere i noget af Danmarks skønneste natur

SUP-tur for begyndere ved Trelde Næs

Om SUP-tur for begyndere

Alder: Fra 14 år

Sted: Naturpark Lillebælt ved Trelde Næs

Varighed: 2-3 timer

Vejledende pris: 499 kroner pr. person

Inkluderet i prisen:
SUP Board
Våddragt
Svømmevest
Paddel
Leash

Book din SUP-tur for begyndere her.

Sup for begyndere

På turen er der være fokus på at give dig en fantastisk oplevelse på SUP-boardet. Vi SUP-surfer ud fra Trelde Næs Naturcenter og direkte ud i Naturpark Lillebælt, hvor der bliver mulighed for at se både marsvin og sæler.

På kurset lærer at komme op at stå på boardet samt styre det til siderne, så du er klar til dit næste SUP-eventyr alene eller med vennerne, men uden instruktør.

Trelde Næs er er et af Danmarks smukkeste naturområder og er kåret som en af Danmarks naturkanoner.

Book din SUP-tur for begyndere her.

Similar Posts

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere