CAMPER GUIDE NYHEDER

Sensommerens fedeste event: Danish Overlander Meet 2022

danish overlander meet

Danish Overlander Meet flyttede i 2021 i en nedlagt grusgrav. Igen i år holder Danish Overlander Meet flyttedag, når arrangementet løber af staben den 25. til den 28. august 2022. Foto: Outdoor-Camping

Billetsalget til Danish Overlander Meet 2022 er i gang. I år bliver meetet afholdt ved Hampen Sø i Midtjylland.

Billetsalget til Danish Overlander Meet 2022 er i fuld gang. Meet’et er fra den 25. til 28. august og byder på nogle landets bedste udstillere og spændende events.

Der er tradition for bål og hygge, og præcis som ved de tidligere afholdte Danish Overlander Meet, vil der igen i år være mulighed for hygge omkring bålet med snobrød for børnene. Derudover vil der være mulighed for at købe street food og wok, hvis ikke maden selv tilberedes i egen medbragte camper.

Udover muligheden for at møde ligesindede, sparke dæk og nyde livet i skønne rammer, kan du derudover opleve forskellige events med spændende foredrag og andet. Endelige kan du møde nogle af branchens bedste forhandlere inden for tagtelte og andet gear til Meet’et.

Overlander
Overlander
Danish Overlander Meet 2020
Overlander (1)
Overlander (2)
Overlander (4)
Overlander (5)
Overlander (6)
previous arrow
next arrow

Stemningsbilleder fra Danish Overlander Meet 2020, som blev afholdt i Fredericia. I år rykker eventet ud i mere naturlige omgivelser til Hampen Sø i Midtjylland. Foto: Danish Overlander Meet

Om Danish Overlander Meet

Arrangementet afholdes fra d. 25/8 til d. 28/8.

Billetprisen er 200 kroner for en partoutbillet for voksne og 100 kroner for børn.

En dagsbillet koster 100 kroner i forsalg for voksne og 50 kroner for børn. Købes dagsbilletten i døren, koster det 150 kroner for voksne og 75 kroner for børn.

I år bliver meet’et afholdt ved Hampen Sø i Midtjylland.

Arrangementet blev første gang afholdt i Fredericia i 2020.

Foreningen bag eventet er ’Danish Overlander Meet’

Foreningen blev stiftet i december 2020.

Læs mere om Danish Overlander Meet her.

Køb billetter til Danish Overlander Meet 2021 her.

Udstillere er landets absolutte elite

Danish Overlander Meet kan som sædvanligt præsentere en flot række af udstillere med speciale inden for tagtelte, firhjulstrækkere, gear og andet grej til eventyret. Til sammen udgør udstillerne landets absolutte elite inden for udstyr til længere camperture.

Blandt udstillerne kan man blandt andet møde Hero Camper, Langeland Campers Moorland Overland Equipment og mange flere.

Udstilling er ifølge arrangørerne åben fredag fra kl. 13.00 til 17.30 og lørdag fra kl. 10.00 til 17.30.

Danish Overlander Meet har igennem årene haft stor vækst i antallet af deltagere. I 2020 var der således 97 deltagere inkl. udstillere og cirka 40 køretøjer. I 2021 var de tal steget til 293 deltagere inkl. udstillere og cirka 85 køretøjer.

Similar Posts