CAMPERVAN & AUTOCAMPERE U 3500 kg NYHEDER

Danish Overlander Meet 2021: Billetsalget er i gang

Danish Overlander Meet

Danish Overlander Meet 2021 flytter i år i en grusgrav. Det er det perfekte sted at sparke dæk, mener arrangørerne. Køb billetter til eventet her. Foto: Danish Overlander Meet

Nu kan du købe billetter til Danish Overlander Meet 2021. Eventet bliver i rigtig overlander-stil afholdt i en grusgrav i uge 34.

Nu er der godt nyt til alle overlander-entusiaster, tagteltnomader, globetrotter og andre nysgerrige: Billetsalget til Danish Overlander Meet 2021 er nu i gang.

Det betyder, at du med det samme kan sætte et stort kryds i kalenderen fra torsdag den 26. august til søndag den 29. august.

I år bliver arrangementet holdt i Brædstrup nær Horsens i Østjylland. Det fortæller Thomas Møller, der er medarrangør af overlandertræffet.

“Vi har samlet op på eventet i 2020, som var en stor succes. Udstillerne fra sidste år har meldt deres ankomst igen i år, og vi er i dialog med en del nye udstillere, som vi også glæder os til at se”, siger han og fortsætter:

previous arrow
next arrow
Slider

Stemningsbilleder fra Danish Overlander Meet 2020, som blev afholdt i Fredericia. I år rykker eventet ud i mere naturlige omgivelser i en grusgrav. Foto: Danish Overlander Meet

”Vi har cirka 30 udstillere, som allerede har meldt deres ankomst, og vi forventer, at cirka 1000 gæster lægger vejen forbi Brædstrup i de fire dage træffet varer”, siger Thomas Møller.

Danish Overlander Meet flytter i grusgrav

I 2020 blev arrangementet afholdt i Fredericia. Dengang var det på en asfalteret industrigrund og op ad lagerbygninger, men det ændrer sig i år, hvor eventet flytter ud i en grusgrav.

“Vi ønskede, at eventet skulle afholdes i naturlige omgivelser. Jeg er med i bestyrelsen af foreningen bag Danish Overlander Meet, og derfor var det naturligt at pege på grusgraven på min grund”, siger Thomas Møller og fortsætter:

Om Danish Overlander Meet

Arrangementet afholdes fra d. 26/8 til søndag d. 29/8.

Billetprisen er 150 kroner for alle dage.

En dagsbillet koster 100 kroner.

I år bliver meet’et afholdt i en grusgrav i Brædstrup nær Horsens.

Arrangementet blev første gang afholdt i 2020.

Foreningen bag eventet er ’Danish Overlander Meet’
Foreningen blev stiftet i december 2020.

Køb billetter til Danish Overlander Meet 2021 her

“Vi vil sikre en succes og ikke udelukke nogen. Målet er ikke, at det skal være en god forretning, og der er ingen ansatte i foreningen. Men det skal være skalerbart og tilpasses et behov, hvor vi skaber rammerne, og så skal folk selv skabe underholdningen”.

“Jeg ved ikke, hvad “hygge” hedder på overlander-sprog, men det handler om at sparke dæk og møde andre ligesindede med interesse for overlanding, få inspiration, og så er det for folk som også bare er nysgerrige. Der vil blive givet gode råd og vejledning i alle kategorier, lige fra krydsning af grænser i tredjeverdenslande til opskrifter på bushmad og til at skifte trækaksel på en gammel Land Rover”, siger Thomas Møller.

Forberedt på nye corona-restriktioner

Om overlanding

Overlanding er en rejseform uafhængigt af andre, hvor selve rejsen er målet.

Overlanding handler om eventyr og om at udforske verden og sig selv, i de forskellige situationer eventyret sætter én i.

Uanset om du rejser med bil, lastbil eller på motorcykel, handler det om at køre på de mindre befærdede veje og fordybe dig i miljøet og i kulturen.

På rejsen vil der undertiden være off-road forhindringer, der skal forceres. Det kan derfor være krævende for køretøjet.

På Danish Overlander Meet 2021 får du mulighed for at møde andre interesserede i rejseformen.

Køb billetter til Danish Overlander Meet 2021 her.

De nye omgivelser i grusgraven i Brædstrup nær Horsens har krævet en masse forberedelser som indhentning af landzonetilladelse, byggetilladelser og beredskabsplan, også selvom det er en midlertidig camp. Det fortæller Tobias Steen, der er formand for bestyrelsen.

“Konceptet er som sådan ikke ændret, bare skaleret op, og vi arrangerer træffet, som om der ingen corona-restriktioner er til sommer”, siger Tobias Steen, inden han fortsætter:

”Vi håber alle, at alle problemer med corona er væk til august, men vi tilpasser selvfølgelig arrangementet i forhold til de retningslinjer, der eventuelt gælder til den tid. Vi har 12 hektar at gøre godt med i grusgraven, så vi kan sikre den nødvendige afstand mellem gæsterne og arrangørerne. Det betyder, at I alle roligt kan sætte kryds i kalenderen fra den 26. august til den 29. august 2021”, siger han.

Adressen for arrangementet er Hedelundvej 34, 8740 Brædstrup.

Arrangørlisten vil løbende blive opdateret. Du kan følge Danish Overlander Meet på Facebook her og på deres hjemmeside her.

Similar Posts

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere