CAMPER NYHEDER OPLEVELSER TIL LANDS

Sensommerens fedeste event: Danish Overlander Meet 2021

danish overlander meet

Danish Overlander Meet 2021 flytter i år i en nedlagt grusgrav. Det er det perfekte sted at sparke dæk, mener arrangørerne. Foto: Danish Overlander Meet

Danish Overlander Meet 2021 bliver i rigtig overlander-stil afholdt i en nedlagt grusgrav. Coronapas eller negativ test er påkrævet, men så får man også sommerens fedeste event, når først billetten er sikret.

Billetsalget til Danish Overlander Meet 2021 er i fuld gang. Meet’et er fra den 26. til 29 august og byder på nogle landets bedste udstillere og spændende events.

Lørdag den 28. klokken 10.30 kan du blandt andet høre Mette Mortensen fra Alene i vildmarken fortælle om sine oplevelser under sit 58 dage lange ophold i den norske vildmarken. Samme dag kan du også møde Alene i vildmarkens vinderpar, Cykeldrengene, når de kommer forbi Danish Overlander Meet 2021.

Derudover kan du møde nogle af branchens bedste udstillere inden for tagtelte og andet gear til Meet’et, som i år bliver holdt i Brædstrup nær Horsens i Østjylland. Det fortæller Thomas Møller, der er medarrangør af overlandertræffet.

”Vi har cirka 30 udstillere, som allerede har meldt deres ankomst, og derudover har vi solgt 400 billetter i early-bird forsalg. I alt forventer vi, at cirka 1000 gæster lægger vejen forbi Brædstrup i de fire dage træffet varer”, siger Thomas Møller og fortsætter:

”Lørdag aften arrangerer vi fællesspisning for dem, der har lyst. I den forbindelse vil der være mulighed for at medbringe sin egen mad. Men da der desværre er en begrænsning i de nuværende corona-regler på maksimalt 500 gæster til arrangementer med overnattende gæster, skal I skynde jer at få købt billet hvis I vil være sikrer på kunne deltage”.

Om Danish Overlander Meet

Arrangementet afholdes fra d. 26/8 til søndag d. 29/8.

Billetprisen er 150 kroner for alle dage.

En dagsbillet koster 100 kroner.

I år bliver meet’et afholdt i en nedlagt grusgrav i Brædstrup nær Horsens.

Adressen for arrangementet er Hedelundvej 34, 8740 Brædstrup.

Arrangementet blev første gang afholdt i 2020.

Foreningen bag eventet er ’Danish Overlander Meet’

Foreningen blev stiftet i december 2020.

Køb billetter til Danish Overlander Meet 2021 her

HUSK negativ test eller Coronapas

Selvom corona-restriktionerne efterhånden er lempet så meget, at de fleste danskere igen er vendt tilbage til deres normale liv, så spøger corona-spøgelset stadig.

Arrangørerne bag Danish Overlander Meet har således været i dialog med myndighederne om vilkårene for afholdelse af arrangementet. På trods af lempede restriktioner, så er der desværre stadig visse begrænsninger for arrangementer af denne type.

Overlander
Overlander
Danish Overlander Meet 2020
Overlander (1)
Overlander (2)
Overlander (4)
Overlander (5)
Overlander (6)
previous arrow
next arrow

Stemningsbilleder fra Danish Overlander Meet 2020, som blev afholdt i Fredericia. I år rykker eventet ud i mere naturlige omgivelser i en grusgrav. Foto: Danish Overlander Meet

Om overlanding

Overlanding er en rejseform uafhængigt af andre, hvor selve rejsen er målet.

Overlanding handler om eventyr og om at udforske verden og sig selv, i de forskellige situationer eventyret sætter én i.

Uanset om du rejser med bil, lastbil eller på motorcykel, handler det om at køre på de mindre befærdede veje og fordybe dig i miljøet og i kulturen.

På rejsen vil der undertiden være off-road forhindringer, der skal forceres. Det kan derfor være krævende for køretøjet.

På Danish Overlander Meet 2021 får du mulighed for at møde andre interesserede i rejseformen.

Køb billetter til Danish Overlander Meet 2021 her.

”Det at lave et event med overnatning kræver, at vi alle bliver testet negativ, eller har Coronapas. Vi får en del henvendelser fra folk, der tror, at vi må være 2.000 mennesker, uden at der kræves pas eller test. Men når ikke-overnattende gæster blandes med overnattende, er det desværre kravet til overnattende der gælder”, siger Thomas Møller og fortsætter:

”Vi har diskuteret restriktionerne med myndighederne en hel uge, men vi slipper ikke for negativ test eller pas. Grunden til at vi alligevel kan gennemføre Danish Overlander Meet med overnatning, er fordi vi er en forening som eksempelvis spejderne. Ikke engang musikfestivalerne kan få lov til at gennemføre deres arrangementer, så vi er både stolte glade for, at vi kan få lov til at holde Danish Overlander Meet 2021, og vi håber, at alle derfor vil efterleve dette og bakker op, så vi kan få en super weekend”, siger Thomas Møller.

Udstillere er landets absolutte elite

Danish Overlander Meet kan i år præsentere 11 udstillere med speciale inden for tagtelte, firhjulstrækkere, gear og andet grej til eventyret. Til sammen udgør udstillerne landets absolutte elite inden for udstyr til længere camperture.

En af udstillerne er Team Bertelsen fra Midtjylland, som blandt andet præsenterer et markant udvalg af tagtelte.

”Det bliver sjovt til Danish Overlander Meet. Udviklingen og interessen for overnatning i naturen er gået rigtig stærkt over de senere år, hvor interessen for specielt tagtelte er vokset rigtig meget”, siger Per Bertelsen, der er indehaver af Team Bertelsen, og fortsætter:

“Specielt under coronaen har vi kunnet mærke en eksplosiv stigning i interessen for tagtelte. Vi glæder os derfor rigtig meget til at komme ud og møde en masse spændende mennesker og vise, hvad vi har til den kommen sæson”.

Cykeldrengene kommer til Danish Overlander Meet 2021

Lørdag den 28. august får du mulighed for at møde dette års vindere af Alene i Vildmarken – Cykeldrengene. Her lægger de to cykeldrenge Emil Fammé Hansen og Nicklas Flenø Mikaelsen nemlig vejen forbi Danish Overlander Meet.

”Vi glæder os helt vildt til Danish Overlander Meet. Vi elsker at være sammen med andre mennesker, der gerne vil være ude, og som gerne vil ud i verden og opleve noget. Vi har i den grad nogle fælles interesser med de mennesker, der kommer her, og det bliver så fedt at møde dem og få en snak om livet”, siger de, og også fra arrangørernes side glæder man sig.

”At være overlander kræver nogle gange, at man personligt og som familie skal kunne være ekstra tolerant, hvor man lever tæt sammen i et køretøj. Så det er både den fysiske plads og den psykisk plads, der tæres på og sættes på prøve. Modsat er det tit de samme mekanismer, der gør de fælles oplevelser stærkere, når de optræder på en rejse”, siger Thomas Møller og fortsætter:

”Det er nogle af de samme oplevelser Emil og Niclas har oplevet sammen både i Alene i vildmarken og på cykelturen Jorden rundt. Derfor var det oplagt at få dem forbi og fortælle og “mærke” deres energi. Særligt deres energi smitter, og de kan nogle ting sammen, de to. Vi glæder vildt meget til at opleve dem og dele historier med dem”.

Similar Posts

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere