EFTERÅR FORÅR HAVEN NYHEDER PRODUKTANBEFALINGER SOMMER TELT- & SHELTERTUR

Glamping telt til haven og lejren: Her er de bedste glampingtelte

glamping telt bedste glampingtelte Amaroq

Et glamping telt er oplagt til parret eller familien, der ønsker lidt ekstra komfort til natten under stjernerne – uanset om det er på tur eller hjemme i haven. Foto: Amaroq glemping telt

Glamping er blevet en stadig mere populær måde at nyde naturen uden at ofre komfort og luksus. Her får du det bedste glamping telt til prisen.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

Glamping er en sammentrækning af glamourøs camping, og det er lige, hvad det er. Et glamping telt giver en unik og udendørs oplevelse med god mulighed fordybelse i rolige omgivelser.

I modsætning til traditionel camping, hvor man ofte sover på jorden i en sovepose, giver glampingtelte en behagelig og luksuriøs ramme med selvforkælelse med mulighed for at nyde naturen.

Glamping telt er derfor hurtig blevet en favorit blandt folk, der er på udkig efter en unik udendørs oplevelse, men som samtidig værdsætter komfort, når de overnatter ude.

Du kan med andre ord nyde lyden af naturen lige uden for teltdugen, føle brisen og se stjernerne om natten, alt sammen mens du bor i et hyggeligt og stilfuldt telt.

Uanset, om du tager på tur med dit glamping telt eller slår det op hjemme i haven, kan det udstyres med alle de nødvendige faciliteter, du ønsker.

I stedet soveposen, kan du sove med din dyne og hovedpude, lægge varme, aircondition og elektricitet ind til lys og køle boks- eller skab, og du kan sætte et lille tekøkken op og meget andet. Kun fantasien sætter grænser.

Endelig er glampingtelte en miljøvenlig overnatningsmulighed, der reducerer dit miljømæssige fodaftryk, mens du nyder skønheden i det fri.

Her er det bedste glamping telt til prisen

Glampingtelte findes i mange forskellige størrelser og stilarter og er perfekte til både par og familier.

Outdoor-Camping har her set nærmere på, hvad der er tilgængeligt på markedet af telte til glamping. Her peger pilen klart på Amaroq Glamping Telt, der kommer i fire forskellige størrelser: small, medium, large og XL.

Amaroq Glamping Telt er et holdbart telt af høj kvalitet, der er lavet af førsteklasses materialer som åndbart bomuldslærred med en robust ramme. Teltet er også designet til at være let at sætte op og tage ned, hvilket gør det ideelt til både campingture og andre udendørs eventyr ude og hjemme i haven.

Som alle andre produkter, kræver Amaroq Glampingtelte også vedligeholdelse. Fra producentens side anbefaler man derfor at imprægnere teltene med Nikwax Cotton Proof i vinterhalvåret.

Find tilbehør til glampingtelte her

Det bedste glamping telt: Amaroq Small, Medium, Large og XL

Amaroq Glamping Telt Small

glamping telt Amaroq Small

Et af de mest iøjnefaldende træk ved Amaroq Glamping Telt Small er dets størrelse. Som navnet antyder, er det et lille glampingtelt, hvilket gør det ideelt til par eller små familier.

På trods af sin kompakte størrelse er teltet designet til at maksimere pladsen og give masser af plads til både at sove og slappe af.

Størrelse: 300 X 300 X 200 cm / 7 m2

Antal personer: Fire i sovepose / to 110 cm dobbeltmadrasser

Vægt: 19 kg

Materiale: 65 procent polyester, 35 procent bomuld

Bund: 500 gsm/gm2 – tyk og 100 procent vandafvisende

Vejledende pris: 5.499 kroner

Køb Amaroq Glamping Telt Small her.

Amaroq Glamping Telt Medium

glamping telt Amaroq Medium

Som et mellemstort glamping telt tilbyder Amaroq Glamping Telt Medium mere plads end den lille version og er velegnet til større grupper eller familier og tilbyder derfor også større alsidighed med hensyn til brug.

På trods af sin større størrelse er teltet dog stadig relativt let og bærbart, hvilket gør det nemt at transportere.

Størrelse: 400 X 400 X 250 cm / 12,5 m2

Antal personer: Otte personer i sovepose / to dobbeltmadrasser

Vægt: 25kg

Materiale: 65 procent polyester, 35 procent bomuld

Bund: 500 gsm/gm2 – tyk og 100 procent vandafvisende

Vejledende pris: 6.499 kroner

Køb Amaroq Glampingt Telt Medium her.

Amaroq Glamping Telt Large

glamping telt Amaroq Large

Amaroq Glamping Telt Large er trods sin størrelse velegnet til en bred vifte af udendørs aktiviteter som camping, glamping og sammenkomster i baghaven.

Teltets rummelighed giver masser af plads til både at sove, slappe af og opbevare udstyr i. Det gør teltet til et fremragende valg til længere ture eller ophold.

Størrelse: 500 X 500 X 300 cm / 19,6 m2

Antal personer: 10 personer i sovepose, / tre dobbeltmadrasser

Vægt: 37 kg

Materiale: 65 procent polyester, 35 procent bomuld

Bund: 500 gsm/gm2 – tyk og 100 procent vandafvisende

Vejledende pris: 7.499 kroner

Køb Amaroq Glamping Telt Large her.

En markant fordel ved Amaroq’s glampingtelte er deres holdbarhed. Teltene er lavet af materialer af høj kvalitet, der er designet til at modstå barske vejrforhold og giver derfor god beskyttelse mod elementernes rasen.

Amaroq Glamping XL kan derfor sagtes holde til at være slået op i en hel dansk sommersæson plus ydersæsonerne. Fra producentens side anbefaler man dog, at teltet tages ned eller imprægneres med Nikwax Cotton Proof i vinterhalvåret.

Størrelse: 600 X 600 X 360 cm / 28,2m2

Antal personer: 14 personer i sovepose / fire dobbeltmadrasser

Vægt: 37 kg

Materiale: 65 procent polyester, 35 procent bomuld

Bund: 500 gsm/gm2 – tyk og 100 procent vandafvisende

Vejledende pris: 8.499 kroner

Køb Amaroq Glamping Telt XL her.

Find flere telte her

Similar Posts

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere