NYHEDER GUIDE TELT & SHELTER

Se glamping-kortet: Her kan du komme på luksuscamping

glamping luksuscamping Thorseng

Outdoor-Camping samarbejdspartnere har flere års erfaring med glamping og luksuscamping i naturen. På Thorséng Nature Resort kan I blandt andet overnatte i Tree Tents, som er hævet over jorden, hvor I kan falde i søvn med kig til nattehimlen, lyden af fugle og duften af naturen. Teltet er udstyret med soveposer og liggeunderlag med New Zealandske fåreskind, som giver en luksuriøs naturoplevelse. Foto: Thorséng Nature Resort

Glamping betyder luksuscamping og er relativt nyt i Danmark. Det kan bedst sammenlignes med et hotelværelse i naturen og er ekstremt populært. Se kort over glamping-steder her.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

En ny ferieform er kommet til Danmark. Glamping, som er en sammentrækning af ordene ” glamourøs” og ”camping”, er luksuscamping for livsnydere. Kort sagt er glamping som at være på hotel ude i naturen. Forskellen er blot, at her sover du i luksustelt og i rigtige senge. Komforten er derfor helt i top, samtidig med, at man kan slappe helt af ude i naturen.

Teltene til luksuscamping er ofte indrettet med minikøkken, grill og bålsted, og nogle steder er der endda også loungeområde og adgang til pool eller spa. I modsætning til traditionel camping, hvor man ofte spiser med engangs- eller plasticservice, så kan maden nydes på rigtige tallerkner og med rigtigt bestik, når du glamper.

Derudover er luksusteltene er oftest beduintelte, tipier eller andre lækkert indrettede telte, hvor der er kræset for detaljerne med tæpper, lænestole og andre skønne ting, der gør opholdet behageligt.

Glamping hos Marsk Camp

SØNDERJYLLAND

Vejledende pris: KUN 1.395 kr.

Kom på glamping-ophold i den berømte Nationalpark Vadehavet, som er en del af UNESCOs verdensarvsliste. En helt ny oplevelsesmulighed

Læs mere »

Wellness og Glamping hos Thorséng Nature Resort

FYN

Vejledende pris: KUN 5.490 kr.

Wellness og glamping i luksustelte med økologisk all-inclusive forplejning i de smukke og rolige naturskønne omgivelser i det Sydfynske Øhav.

Læs mere »

Glamping hos Nystrup Camping Klitmøller

NORDJYLLAND

Vejledende pris: KUN 995 kr.

Glamping i Klitmøller handler om natur, hygge og at være tæt på de strande og særlige omgivelser, området er så kendt for.

Læs mere »

Glamping og luksuscamping bliver mere og mere populært

Glamping har igennem de senere år opnået stor udbredelse i Europa, og især i Tyskland er det særligt populært. Også herhjemme i Danmark bliver luksuscamping mere og mere udbredt. Det kan man blandt andet se på antallet campingsteder, som tilbyder den luksuriøse ferieform.

Om glamping

Glamping betyder luksuscamping.

Kort sagt er luksuscamping som et hotelværelse ude i naturen.

Ordet er en sammentrækning af ” glamourøs” og ”camping”.

Det er en ferieform som vinder større og større udbredelse.

Teltene til luksuscamping er indrettet med rigtige senge, tæpper og andre lækre detaljer.

Ophold i trætophytte hos Slower Place

FYN

Vejledende pris: KUN 3.590 kr.

Ophold i toppen af det mere end 200 år gamle bøgetræ med middag og morgenmad inkluderet.

Læs mere »

Tree Tents ophold hos Thorseng Nature Resort

FYN

Vejledende pris: KUN 3.990 kr.

Tree Tents ophold med økologisk all-inclusive forplejning i de smukke og rolige naturskønne omgivelser i det Sydfynske Øhav.

Læs mere »

Luksuscampings popularitet er da også til at forstå. I stedet for anonyme hotelværelser, byder luksuscamping nemlig på en anderledes ferieoplevelse, som byder på outdoorliv og luksus i form af lune dyner, bløde senge og indbydende verandaer med udsyn til skøn natur.

Luksuscamping er med andre ord en unik overnatningsform, hvor man kan træde ud af hamsterhjulet og væk fra hverdagens stress og larm og nyde et glas vin i naturen, mens solen går ned.

Find glamping-telte til haven, gæsterne eller teltturen her

Se kortet: Her kan du komme på Luksuscamping

Outdoor-Camping samarbejder med Outdoor i CentrumGet OutdoorFrozen Palm TreeDykkerbutikken og Truestory om glamping-oplevelser og luksuscamping i naturen.

Similar Posts