NYHEDER TELT & SHELTER

Glamping betyder luksuscamping: Som et hotel i naturen

glamping luksuscamping TikiCamp

Sådan ser en del af luksusteltene ud på Tiki Camps i Tranekær på Langeland. Tiki Camp er en bæredygtig plads, som vægter økologi. I flere af teltene finder du blandt andet tæpper på gulvet, dobbeltseng, køleboks, genopladelige lanterner, ekstra tæpper til at holde varmen med, bestik og tallerkner og 2 sæt brænde til komfuret indenfor og bålet uden for teltet. Foto Tiki Camp

Glamping er et relativt nyt fænomen i Danmark. Det lidt underlige ord betyder luksuscamping, og kan bedst sammenlignes med et hotelværelse ude i naturen. Se kortet over glamping-steder i artiklen.

En ny ferieform er kommet til Danmark. Glamping, som er en sammentrækning af ordene ” glamourøs” og ”camping”, er luksuscamping for livsnydere. Kort sagt er glamping som at være på hotel ude i naturen. Forskellen er blot, at her sover du i luksustelt og i rigtige senge. Komforten er derfor helt i top, samtidig med, at man kan slappe helt af ude i naturen.

Glampingteltene er ofte indrettet med minikøkken, grill og bålsted, og nogle steder er der endda også loungeområde og adgang til pool eller spa. I modsætning til traditionel camping, hvor man ofte spiser med engangs- eller plasticservice, så reklamerer flere steder med, at man der kan spise med sølvtøj og af kongeligt porcelæn.

Luksusteltene er oftest beduintelte, tipier eller andre lækkert indrettede telte, hvor der er kræset for detaljerne med tæpper, lænestole og andre skønne ting, der gør opholdet behageligt.

Glampings og luksuscampings popularitet stiger

Glamping har igennem de senere år opnået stor udbredelse i Europa, og især i Tyskland er det særligt populært. Også herhjemme i Danmark bliver luksuscamping mere og mere udbredt. Det kan man blandt andet se på antallet campingsteder, som tilbyder den luksuriøse ferieform.

Om glamping

Glamping er som at være på hotel ude i naturen og med udsigt til stjernerne.

Glamping betyder luksuscamping.

Det er en sammentrækning af ” glamourøs” og ”camping”.

Glamping er en ferieform som vinder større og større udbredelse.

Glampingtelte er indrettet med rigtige senge, tæpper og andre lækre detaljer.

Glampings popularitet er da også til at forstå. I stedet for anonyme hotelværelser, byder luksuscamping nemlig på en anderledes ferieoplevelse, som byder på outdoorliv og luksus i form af lune dyner, bløde senge og indbydende verandaer med udsyn til skøn natur.

Luksuscamping er med andre ord en unik overnatningsform, hvor man kan træde ud af hamsterhjulet og væk fra hverdagens stress og larm og nyde et glas vin i naturen, mens solen går ned.

Se kortet med glampingsteder herunder.

Similar Posts

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere