NYHEDER

Ny bog om ikonisk byggeri: ’Skovtårnet’ er rig på flotte billeder

Besøg Camp Adventure i weekenden den 7. og 8. november og køb bogen ‘Skovtårnet’ med 50 kroner i rabat. Pressefoto.

Et af Danmarks mest spektakulære byggerier i nyere tid kan nu opleves i bogform. I forbindelse med udgivelsen kan bogen om Skovtårnet tæt ved Næstved købes på tilbud hos Camp Adventure i weekenden den 7. og 8. november.

Et af nyere tids mest spektakulære byggerier bliver nu foreviget i en rigt illustreret bog. Skovtårnet, der åbnede i 2019 i Sydsjælland, er på rekordtid blevet et af Danmarks mest ikoniske byggerier. Derfor har Camp Adventure, hvor tårnet er bygget, valgt at udgive en bog om trætårnet fra idé til byggeri og indvielse.

”For Camp Adventure har det været et kæmpe projekt og investering at opføre Skovtårnet. Vi har lagt utallige timer i det og er meget stolte over, hvad vi har formået at skabe i en del af Danmark, der ikke er kendt for turisme eller for spektakulær arkitektur”, siger Kasper Larsen, der er forretningsudvikler i Camp Adventure.

Få ‘Skovtårnet’ på tilbud den 7. og 8. november

Ifølge Kasper Larsen oplever Camp Adventure, at rigtig mange af stedets besøgende er interesserede i tilblivelsen af Skovtårnet, tankerne bag og hvorfor det ser ud som det gør. Derfor kan Camp Adventures gæster spare 50 kroner ved at købe bogen i weekenden den 7. og 8. november.

”Den store interesse har gjort, at vi gerne ville dokumentere og udgive bogen ”Skovtårnet” sammen med Arkitektens Forlag, og vi er meget stolte af resultatet. Bogens normalpris er 225 kroner, men i weekenden den 7. og 8. november kan man købe entré og et eksemplar af bogen til 325 kroner. Årskortindehavere kan købe bogen i receptionen til 190 kroner den 7. og 8. november”, siger Kasper Larsen.

En bog til alle uanset baggrund

Udover forord, essay, interview og tidslinje, krydret med tegninger af Skovtårnet er bogen rig på flotte billeder af Skovtårnet i forskellige årstider. Billederne er taget af den prisvindende fotograf Rasmus Hjortshøj.

Ifølge Kasper Larsen behøver man ikke være arkitekt for at få noget ud af bogen. Bogen er henvendt til alle interesserede uanset baggrund.

Camp Adventures åbningstider i november

Skovtårnet
Resten af året åbner Skovtårnet en time tidligere hver weekend.

Hverdage: kl. 10.00 – 15.00
Lørdag-søndag: 09.00 – 15.00

Pris 150 kr.

Klatreparken
Klatreparken har åbent på udvalgte dage resten af året.

I november holder klatreparken åbent hver lørdag fra kl. 09.00 – 16.00

Der er opstart hver halve time imellem kl. 09.00 og kl. 12.30.

Mundbind (ifm. instruktion) og klatrehandsker er påkrævet.

Klatrehandsker kan købes ifm. booking eller medbringes selv.

”Bogen henvender sig ikke kun til et fagpublikum, men til alle der har lyst til at vide mere om en af de mest omtalte attraktioner i Danmark i nyere tid. Vi håber, det vil give de mange interesserede et indblik i, hvad det har krævet at opføre Skovtårnet. Fra Camp Adventures side håber vi, at bogen kan tilføje en ekstra værdi til de mange besøgende, ved at de kan tage en del af oplevelsen med sig hjem”, siger Kasper Larsen.

Når du køber billetter til Skovtårnet online den 7. eller 8. november og vælger bogen i booking-modulet på hjemmesiden, fratrækkes rabatten på 50 kroner automatisk. Du kan købe din billet og booke bogen her.

Similar Posts