CAMPER NYHEDER

Åbent hus med et strejf af eventyr

Anja Robanke

Åbent hus-arrangementet byder blandt andet på et møde med eventyreren Anja Robanke, der i sin jagt på store naturoplevelser har opsagt alt for leve og bo i en autocamper. Foto: Outdoor-Camping

TJ Camper i Hedensted holder åbent hus i weekenden den 30. oktober til den 1. november. Her kan du blandt andet møde eventyreren Anja Robanke, som bor i en autocamper og har rejst det halve af Europa tyndt efter storslåede naturoplevelser.

Selvom Autocamper Show i Fredericia er flyttet til næste år, kan interesserede i autocampere og campervans alligevel komme på messe. Eller i det mindste det der ligner. For selvom coronaen i første omgang fik lukket luften ud af Danmarks første rene autocamperudstilling, som skulle have løbet af staben fra den 30. oktober til den 1. november, så er der andre steder man kan tage hen.

Som et plaster på såret holder TJ Camper I Hedensted nemlig åbent hus hele weekenden til søndag aften klokken 18. Her kan man blandt andet møde den 40-årige freelance grafiker og fotograf Anja Robanke fra Odense. Sidste år opsagde hun sit hus og de fleste af sine ejendele og købte en autocamper, hvor hun nu bor.

Pintrip
Til arrangementet har du også mulighed for at møde Henriette Rask fra Pintrip, som giver adgang til mere end 250 unikke oplevelser med gratis overnatning i en campingbil. Foto: Outdoor-Camping

Søndag klokken 14 holder hun foredrag om sine mange rejser, som blandt andet har bragt hende igennem Island, Tyskland, Østrig, Schweiz, Slovenien og Frankrig i hendes jagt på store naturoplevelser. Det er et hæsblæsende foredrag med flotte billeder af skøn natur og mange utrolige anekdoter fra blandt andet Island og ikke mindst Spanien, da coronaen slog allerhårdest ned.

”Der var en, der spurgte mig, hvornår jeg sidste havde taget noget fra min reol i det hus jeg boede i. Der var gået to år, siden jeg sidst havde brugt noget derfra. Da jeg var midt i 20-erne troede jeg, at jeg skulle have et almindeligt liv med mand og børn. Nu bor jeg på 11 kvadratmeter, og jeg har aldrig haft det så godt, som jeg har nu. Jeg bliver ved lige så længe, jeg har lyst, og så længe som min forretning kan løbe rundt”, siger Anja Robanke.

Overvældende interesse

TJ Camper sælger både nye og brugte campere. Her er der to haller fyldt med campervans og autocampere, som gæsterne kan komme ind i og se. I løbet af de første par dage, arrangementet har varet, har op mod 150 gæster lagt vejen forbi. Det er en del flere end arrangøren havde forventet.

”Jeg er overrasket over så mange mennesker, der er kommet, og det er gået over al forventning. Der har både været gamle kunder, men også rigtig mange nye mennesker, som vi ikke har set før, og selvom vi snart lukker, sidder folk stadig og hygger og snakker. Det er dejligt at have tid til gæsterne. Det kan vi godt nogle gange savne på de store messer, så det er lige mig, det her”, siger indehaver af TJ Camper, Tonny Jørgensen.

Til arrangementet kan man også møde Henriette Rask fra Pintrip, som giver folk i campingbiler adgang til mere end 250 gratis overnatningspladser med unikke oplevelser som Læsø Salt, Daugbjerg Kalkgruber, Byens Gårdbutik i Svendborg og mange andre steder.

Foredraget med Anja Robanke starter klokken 14 søndag, og der mulighed for ølsmagning og for at stille sulten med en pølse. Du kan følge Anja Robankes eventyr her.

Similar Posts

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere