CAMPER GUIDE NYHEDER

Se kortet: Her kan du leje autocamper og campervan

leje autocamper leje campervan

Campervan- og autocamper-leje er oplagt for alle, som ønsker at komme ud i naturen, uanset om det er med børn, kæresten eller alene. På kortet i artiklen her kan du se, hvor du kan leje autocamper og campervan. Foto: Roadcar / Fritidsbiler

Fleksibiliteten med en camper er enorm og oplevelserne står nærmest i kø. Autocamper-leje eller leje af vans er derfor den oplagte ferieform for alt fra eventyreren, parret og den lille familie. Se her, hvor du kan leje.

Ferie i autocampere og campervans bliver mere og mere populært, og salget af biler buldrer frem. Den stigende popularitet betyder samtidig også, at ferieformen er ny for mange. Det kan derfor være svært at vide præcis hvad, man skal kigge efter og hvor.

Autocamper-leje giver enorme friheder, fordi man her får mulighed for at bevæge sig og overnatte, på steder man ellers aldrig ville få mulighed for. Ved at leje autocamper eller campervan får man samtidig mulighed for at prøve forskellige indretninger, inden man eventuelt selv køber én.

Det koster campervan- og autocamper-leje

De fleste, der tilbyder autocamper-leje, angiver en ugepris, som varierer afhængig af, om det er i lavsæson, mellemsæson eller i højsæson. derudover får du typisk et stort antal kilometer, som du må køre, inkluderet i prisen. Det er i mange tilfælde helt op til 2.000 kilometer, som svarer til en tur fra København til München i Sydtyskland og tilbage igen.

Døgn- og weekendleje er oftest kun muligt uden for højsæson. En god idé er dog at forhøre sig de enkelte steder, før man opgiver håbet, hvis man blot ønsker at leje autocamper eller campervan et par dage.

Ugepriser for leje af campervans

Lavsæson: Fra cirka 3.500 kroner til cirka 5.800 kroner

Mellemsæson: Fra cirka 4.500 kroner til cirka 8.200 kroner

Højsæson: Fra cirka 5.500 kroner til cirka 9.900 kroner

Priserne er typisk inkl. forsikring og et større antal frie kilometer.

Ugepriser for autocamper-leje

Lavsæson: Fra cirka 5.700 kroner til cirka 8.000 kroner

Mellemsæson: Fra cirka 7.750 kroner til cirka 9.400 kroner

Højsæson. Fra cirka 7.600 kroner til cirka 10.575 kroner

Priserne er typisk inkl. forsikring og et større antal frie kilometer.

Priserne på autocamper-leje og leje af campervans afhænger også af, hvor mange sovepladser, der er i bilerne og om det er nyere eller ældre biler, der lejes ud. Det giver sig selv, at steder, der lejer ældre biler ud, er væsentligt billigere end steder med helt nye campere.

Vælger man en ældre autocamper eller campervan, skal man derfor være opmærksom på, at man også går på kompromis med komforten. Det behøver dog ikke at spolere turen. Tvært imod, så giver livet på fire hjul en fantastisk oplevelse, næsten uanset hvilket køretøj man vælger.

Brug delebilsplatformer til privat leje

En rigtig god ide, når du vil leje autocamper eller campervan, er at undgå private udlejere, som lover guld og grønne skove på sociale medier som Facebook og lignende. Det kan ofte give problemer med manglende dækning på forsikringer, og i værste fald kan udlejeren vise slet ikke at have den autocamper eller campervan, som de lover.

Du kan derfor risikere at stå med skægget i postkassen, en lang næse og lænset pengepung. Derfor anbefaler Outdoor-Camping, at du benytter dig af en af de eksisterende delebilsplatforme, hvis du ønsker at leje autocamper eller campervan privat. Her anbefaler Outdoor-Camping Out2Camp og GoMore.

Se kortet: Her kan du leje autocamper og campervan

En omlægning af afgifterne i 2017 gjorde, at priserne på nye autocampere og campervans er styrtdykket. Du kan derfor købe en helt ny autocamper eller campervan til under 500.000 kroner i Danmark i dag.

Fordelen ved et mobilt hjem i forhold til eksempelvis et sommerhus er, at du slipper for al stressen med at slå græs, klippe hæk, give huset træbeskyttelse og meget andet. Med en camper har du typisk en serviceaftale og kan køre camperen på værkstedet, hvis der skal strammes en skrue, eller vognen skal efterses.

Ved at leje en camper, inden du køber, får du en idé om, hvilken type bil, og hvilken type indretning som passer til dig. Det er uanset om det er en ny eller en brugt camper, du ønsker. Outdoor-Camping har derfor samlet et stort udpluk af de steder, der tilbyder campervan- og autocamper-leje i Danmark på kortet her.

Similar Posts