BØGER NYHEDER PRODUKTANBEFALINGER PRODUKTTEST

Hyldemor ’Blandt urter & elverfolk’: Populær influenser med ny bog:

hyldemor bog Blandt urter og elverfolk

Vidste du, at du kan forebygge forkølelse med en hjemmebrygget firecider med hvidløg og chili? Eller at du kan lindre kløe fra insektstik med vejbred, som gror både i skov og parcelhushave? Med sin nye bog ’Blandt urter & elverfolk’ guider Hyldemor læseren til healende urter i naturen. Foto: Muusmann Forlag

Med ’Blandt urter & elverfolk’ giver Hyldemor inspiration til et liv i harmoni med naturen og gode råd til dit eget naturlige husapotek. Køb bogen her.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

Blandt urter og elverfolk‘ er en indbydende og reflekterende håndbogscollage af naturpoesi, urtekraft og inspiration fra Moder Jords store medicinskab.

Bogen er perfekt til alle, der interesserer sig for natur, urter og det langsomme, bevidste og enkle liv med et strejf af eventyr. Både øvede ”hekse” og nysgerrige naturelskere kan være med, når Hyldemor lukker op for skovens magi.

Som en almanak til det naturlige husapotek vandrer bogen gennem årets måneder og inspirerer os til at blive klogere på naturens gaver. Både i form af nemme, effektive opskrifter til det naturlige husapotek og som en mere fordybende og forbindende væren i naturen, som mange længes efter i dag.

Bogen er dermed også en guide til en hverdag i harmoni med naturens rytmer, med mere ro og i dybere forbindelse til nordens ældgamle visdom. Det fortæller forfatter Maria Lisette Jacobsen, også kendt som Hyldemor:

“Det er i arbejdet med jorden, at mit liv er i flow. Jorden er råmaterialet, urkraften, the great void, fra hvilken alting kan skabes. Det er i jorden, vi næres, her vi forbinder os til over 10.000 års historie forankret i landskabet. Det er her, vi kan søge trøst”, siger hun.

Find flere bøger om sankning her

Hyldemor i harmoni med naturpoesi i ’Blandt urter og elverfolk

Blandt urter og elverfolk‘ er en indbydende og reflekterende almanak af naturpoesi, urtekraft og inspiration fra Moder Jords store medicinskab. Bogen har til formål at inspirere læseren til at blive klogere på naturens mange gaver og vise vej til en hverdag med mere ro og harmoni med naturens rytmer.

Om ‘Blandt urter og elverfolk

Fulde titel: ‘Blandt urter & elverfolk – Årets gang i Hyldemors Have

Forfatter: Maria “Hyldemor” Lisette Jacobsen

Antal sider: 145

Vejledende pris: 229,95 kr.

Udgivelse: Oktober 2023

Forlag: Muusmann Forlag

Køb Blandt urter & elverfolk – Årets gang i Hyldemors Have her.

Find flere bøger her

Maria Lisette Jacobsen giver i sin bog vejledning i de mest almindelige urter og deres anvendelse, samtidig med at hun tager os med på en poetisk rejse ind i livet i skoven.

På sin jordnære facon bringer hun verdenerne sammen i en nordisk inspireret shamanisme og er både unik og banebrydende med sit fokus på anvendelse af urter, spirituel naturterapi og smukke fortællinger.

På den måde er bogen på mange måder også en værdig efterfølger til heksen Dannie Druehylds håndbogsklassiker.

”Se det skjulte. Så vigtigt, som det er at kunne åbne op for den florlette åndelige verden, mindst lige så vigtigt, er det for mig at have begge ben solidt plantet på den gode jord, så vi ikke flyver væk i intergalaktiske tåger og mister fornemmelsen for det levede liv,” siger Maria Lisette Jacobsen.

Om forfatteren

hyldemor bog Blandt urter og elverfolk om forfatter

Maria Lisette Jacobsen er kendt som den nordiske shaman Hyldemor fra DR2-dokumentaren Heksen, Hedningen og Hyldemor. Foto: Muusmann Forlag

Som uddannet arkæolog og med en fortid i museumsbranchen er Maria Lisette Jacobsen i dag kvinden bag den succesrige kursusvirksomhed Hyldemors Have.

Hun har tusindvis af følgere på Instagram, Facebook og YouTube, hvor hun dagligt inspirerer og videregiver sin viden om helbredende urter, en hverdag i takt med årstidernes skiften og sit enestående liv som moderne shaman.

I bogen ‘Blandt urter & elverfolk – Årets gang i Hyldemors Have‘ udmærker forfatteren sig ved sin ligefremme, levende og inspirerende formidling af urtemedicin og naturspiritualitet.

Køb Blandt urter & elverfolk – Årets gang i Hyldemors Have her.

Similar Posts