NYHEDER BØGER PRODUKTANBEFALINGER

Ny bog: Bushcrafthåndværk – Slip din kreativitet løs i naturen

Bushcrafthåndværk bog

Bushcrafthåndværk‘ er en opfølger til bogen Bushcraft i Norden, som handler om alt, hvad man skal vide for at klare sig i vildmarken. Foto: Muusmann Forlag

I ‘Bushcrafthåndværk‘ lærer du at lave hverdagsting som borde, stole, skeer, tallerkener, lim og meget mere ud af naturens egne ressourcer.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

Elsker du at tage på ture i naturen? Og er du en af dem, der sidder klistret til skærmen, når DR sender Alene i vildmarken? Så er den nye bog ’Bushcrafthåndværk’ lige noget for dig.

Bushcrafthåndværk fører dig ind i en kreative verden og giver dig opskrifter på mere end 50 forskellige projekter, som du kan lave på din næste tur i naturen.

Bogen er lavet som en felthåndbog med let forståelige instrukser i alt fra pilefelt til shelterbygning og træ- og læderarbejde.

”Mange af de ting, vi bruger i dagligdagen, kan fremstilles af naturens materialer. Bogen er til alle, både nybegyndere og erfarne, med interesse for primitivt friluftsliv, bushcraft og gamle håndværksfærdigheder. Den indeholder trin for trin-gennemgange af alle projekterne og masser af billeder, der viser, hvordan de udføres”, siger forfatter Jesper Hede.

Om Bushcrafthåndværk

Bushcrafthåndværk bog

Titel: Bushcrafthåndværk

Forfatter: Jesper Hede

Forlag: Muusmann Forlag

Sider: 237

Format: 200 x 260 mm

Omslag: Hardback

Udgivelse: August 2022

Vejledende pris: 299,95 kroner

Køb Bushcrafthåndværk her

Bushcrafthåndværk fås også som E-bog til 189.95 her.

Bushcrafthåndværk’ giver ejerskab og bedre forhold til naturen

Mange traditionelle håndværk er i risiko for at uddø i vores moderne hverdag. Bushcrafthåndværk er skrevet for netop at holde liv i de gamle håndværkstraditioner og give glæden ved at selv at kreere brugbare ting videre.

For hvert projekt er der en beskrivelse i Bushcrafthåndværk af, hvordan den pågældende ting historisk set er blevet udarbejdet og anvendt. Du bliver også præsenteret for det nødvendige værktøj, og hvordan du bruger det sikkert.

At lave håndværk i vildmarken giver dig samtidig et helt andet forhold til naturen, ja måske endda en følelse af ejerskab for den. Dermed får du en forståelse for, hvor vigtig den er for os og vores eksistens, uanset om vi er på tur eller sidder hjemme i sofaen.

”Det at være i stand til på primitiv vis at opholde sig længere tid i naturen med hjemmelavet udstyr føles for mange som en rigtig god oplevelse. Selvom en sådan tur kan være fysisk anstrengende, så føler man sig ofte mentalt opladt, når man kommer hjem”, siger Jesper Hede.

Om forfatteren

Bushcrafthåndværk bog
Udover at være forfatter til Bushcrafthåndværk er Jesper Hede også forfatter til bogen Bushcraft i Norden. Foto: Muusmann Forlag

Jesper Hede har gennem hele livet interesseret sig for håndværk og det primitive friluftsliv og har siden 2013 haft netop dette som sin levevej.

Jesper Hede underviser årligt hundredvis af mennesker i bushcraft og håndværk, både gennem sin egen virksomhed, Bushcraft Danmark, men også mange andre steder, både nationalt og internationalt.

Desuden er Jesper Hede forfatter til bogen ‘Bushcraft i Norden‘ samt konsulent for diverse TV- og radioprogrammer som eksempelvis DR’s Alene i vildmarken.

Køb Bushcrafthåndværk her.

Similar Posts