NYHEDER BIL & CAMPER EFTERÅR FORÅR HAVEN PRODUKTANBEFALINGER SOMMER TELT- & SHELTERTUR VINTER

Kikkert hitter blandt danskere: Her er de bedste kikkerter

kikkert natkikkert kikkert til børn

Det er blevet moderne at gå med kikkert. Siden corona-pandemien ramte, er flere og flere danskere nemlig begyndt at gå på opdagelse med kikkert efter dyr i den danske natur. Foto: Kikkert Shoppen

Flere og flere danskere opdager glæden ved en kikkert. Corona-pandemien har nemlig gjort, at danskerne har fået øjnene op for den danske natur.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

Flyveture til udlandet er blevet aflyst. Krydstogtskibene må blive i havnene. Og grænserne til store dele af Europa og resten af verden er lukkede. Corona-pandemien har gjort mange oplevelser og ferieplaner umulige. Samtidigt har den sendt flere danskere hjem fra arbejde og skole.

Det har i stedet sendt utallige danskere ud i naturen. De aflyste ferieplaner har dermed åbnet manges øjne for det danske land og den danske natur. Det har de kunnet mærke hos Kikkert Shoppen.

”Salget af fugle- og fritidskikkerterne steget efter corona. Flere danskere har været ude i naturen på grund af coronapandemien, og derfor er der også flere, som har opdaget det sjove ved at have en kikkert med i tasken. Det mærker vi meget tydeligt”, siger Jonas Morbech, der er indehaver af Kikkert Shoppen.

Oplev naturen på helt tæt hold med kikkert

Den prisvenlige kikkert:
Cotswold til kun 199 kroner

kikkert natkikkert kikkert til børn Cotswold

Cotswold-kikkerten er kompakt og let, og lavet af skotske Highlander. Kikkerten er ideel til vandring og trekking, hvor du eksempelvis står og kigger ud over store områder. Kikkerten måler 10 x 25 cm, og forstørrer dit syn 10 gange. Cotswold koster 199 kroner og kan købes her.

Kvalitetskikkerten:
Barr & Stroud Sahara til 999 kroner

kikkert natkikkert kikkert til børn barr-og-stroud-sahara-8x25

Barr & Stroud Sahara 8×25 er en robust og kompakt kikkert af høj kvalitet med hurtig fokusering. Kikkerten er vandtæt ned til 1,5 meters dybde og armeret med gummi. BaK-4 prismerne og de coatede linser giver skarpe og farveklare billeder. Barr & Stroud Sahara koster 999 kroner og kan købes her.

Natkikkert: Se nattens dyr med Bresser digital NV 3×20

Bresser digital NV 3×20 natkikkert (6)
Bresser digital NV 3×20 natkikkert (5)
Bresser digital NV 3×20 natkikkert (4)
Bresser digital NV 3×20 natkikkert (7)
Bresser digital NV 3×20 natkikkert (3)
Bresser digital NV 3×20 natkikkert (1)
Bresser digital NV 3×20 natkikkert (2)
previous arrow
next arrow

Bresser digital NV 3×20 har et digitalt nattesyn med stor skærm. Den store overeksponering af billedet giver en overraskende god billedkvalitet, som gør natkikkerten perfekt til at spotte flagermus i skumringen og ræve, kronvildt og andre morgenfriske dyr i daggryet. Den gode billedekvalitet gør, at Bresser digital NV 3×20 også kan bruges i total mørke. Natkikkerten her koster 1.699 kroner og kan købes her.

Danmarks natur er mere vild og mangfoldig, end mange er klar over. Det vrimler både med dyre- og planteliv. Men desværre bliver det ofte overset, når bilerne fræser forbi på vejene. Og selv når du går udenfor, er det nemt at misse naturens mange vidundere.

Ifølge Kikkert Shoppen er kikkerten en god måde at komme tættere på naturlivet. Ved at bruge en kikkert giver du dig nemlig ofte god tid til at udforske dine omgivelser.

Det gælder også om natten, hvor eksempelvis ugler og flagmus kommer frem. Her er natkikkerter en rigtig god ide, og de fås tilmed til rigtig gode priser i dag.

”Da landet lukkede ned, var der pludseligt tid til at opleve naturen i et roligt tempo. Det er derfor, at flere danskere har investeret i en kikkert under coronapandemien. Mange prøver at spotte fugle, egern eller andet vildt ude i horisonten, og det er der helt sikkert mange, som vil fortsætte med, når pandemien slutter”, siger Jonas Morbech.

Lær mere om det danske landskab og dets beboere med kikkert

Kaptajn Sharky: Populær børnekikkert til 191 kroner

Die Spiegelburg børnekiggert
Die Spiegelburg børnekiggert 2
Die Spiegelburg børnekiggert
Die Spiegelburg børnekiggert 2
previous arrow
next arrow

Kaptajn Sharky børnekikkert kommer fra det populære Die Spiegelburg, som har specialiseret sig i underholdende friluftsgrej til børn. Kikkerten kan forstørre objektet, der fokuseres på, fire gange, hvilket er perfekt til prisen, som ligger på 191 kroner. Kaptajn Sharky børnekikkert kan købes her.

Danmark er ikke kun bøgeskove og enge. Det er meget mere. Der findes et væld af forskellige typer af landskaber som eksempelvis hede, nåleskove og åløb. Og hvert landskab har et unikt plante- og dyreliv.

Hvad var det eksempelvis for en fugl, der lettede fra bøgetræet? Og var det en mus eller en vandrotte, der pilede forbi i jordbunden? Mange opdager en helt ny verden. Derfor er der også mange nye kikkertbrugere, der investerer i en fugle- eller dyrelivsbog.

Både kikkerter og fugle- eller dyrelivsbøger er derfor enormt populære, også for børn. På den måde kan man øve sig i at spotte og navngive skovens forskellige beboere.

”Det er også en sjov aktivitet for børn, og derfor findes der også specielle børnekikkerter. Det lærer dem at værdsætte naturen, og de får en større miljøbevidsthed. Så hvis du planlægger en tur i skoven, bør du overveje at investere i en fritidskikkert til tasken, både til dig selv og dine børn”, siger Jonas Morbech.

Similar Posts