NYHEDER GUIDE SOMMER

Outdoor-messe med masser af oplevelser: Brahetrolleborg Game Fair 2021

outdoor messe event brahetrolleborg game fair 2021

Brahetrolleborg Game Fair er Danmarks formentligt største jagt-, fiskeri- og outdoor-messe. Udover cirka 200 udstillere kan de cirka 14.000 gæster opleve et sandt overflødighedshorn af spændende outdoor-events som eksempelvis falkejagt som billedet her. Foto: Jonas Nørregaard, Brahetrolleborg Game Fair

Danmarks formentligt største jagt-, fiskeri- og outdoor-messe åbner for anden gang. Brahetrolleborg er et event med alt fra træklatring til MTB og mange andre spændende aktiviteter for både børn og voksne.

Fra fredag den 6. august til søndag den 8. august kan børn, voksne, barnlige sjæle og fagnørder få en fed outdoor-oplevelse. Her løber anden udgave af hele Danmarks outdoor-messe, Brahetrolleborg Game Fair 2021, nemlig af staben.

Brahetrolleborg Game Fair blev afholdt første gang i 2019. Det var med så stor succes, at værterne bag messen ikke kunne andet end at gentage det store outdoor-event.

”Brahetrolleborg en stor succes i 2019 med cirka 14.000 glade gæster og begejstrede udstillere. Der er kommet så mange positive tilbagemeldinger, at vi nu gentager eventet og planlægger at fortsætte hvert andet år som en fast tradition på smukke Sydfyn”, siger Jonas Nørregaard, der er presseansvarlig hos Brahetrolleborg Game Fair og fortsætter:

”Vi har dedikeret et større areal til alverdens outdooraktiviteter som træklatring, vandreture, mountainbike, grej og gear og meget andet. Derudover er programmet pakket med konkurrencer med fantastiske præmier, og spændende foredrag”.

Det kan du opleve på Brahetrolleborg Game Fair 2021

Konkurrencer i bueskydning, riffel- og haglskydning, knivbygning og meget mere.

Foredrag, debatter og talks, hvor du blandt andet kan møde Lars Simonsen, der sejlede 2.000 kilometer ind i vildmarken i Canada og Alaska med sin kone og to små børn.

Opvisninger og shows med alt fra en falkoner med sin jagtfalk til præsentation af jagthunderacer og meget andet.

Outdoor aktiviteter som blandt andet træklatring, vandreture og mountainbiking.

Aktiviteter specielt til børn som fiskeri i herregårdens damme, cook camp, laser lerdueskydning og andet.

Mad og aftenhygge med madboder, Brahetrolleborgs egen øl ’BTGF Muddy Boots’ og god stemning omkring bålet, når udstillingsteltene lukker.

200 udstillere, der repræsenterer alle hjørner af jagt-, fiske- og friluftslivsverdenen.

Outdoor-messe med over 200 udstillere

I alt har cirka 200 udstillere meldt deres ankomst i år. Udstillerne repræsenterer alle hjørner af jagt-, fiske- og friluftslivsverdenen, hvor man kan gå på opdagelse, gøre et kup, eller finde noget uventet og spændende til ønskelisten.

Én af udstillerne er ECCO Outdoor, hvor man kan opleve alle sæsonaktuelle ECCO Outdoor-modeller, samt de største Forår/Sommer 2022 nyheder. Det fortæller ECCO Outdoor’s chef Nikolai Rabæk Christensen:

”Vi tager tilmed en håndfuld sko med, som gæsterne kvit og frit kan prøve på en gåtur i slotsparken eller på gå-ruterne omkring godset. Vi kører desuden en konkurrence for gæsterne på udstillingen, hvor præmien er et par af den helt nye ECCO EXOHIKE vandrestøvle til en værdi af 1.600 kroner”, siger han og fortsætter:

”Vi glæder os til at komme ud og deltage i et større fysisk arrangement igen, hvor vi kan skabe en aktivitet og møde gæsterne i øjenhøjde. Brahetrolleborg Game Fairs smukke og autentiske rammer ville vi simpelthen ikke gå glip af. For de små laver vi et lille kreativt værksted. Her vil der være mulighed for at lave en lille ko af læder, som man får med hjem som et minde fra en god dag”, siger Nikolai Rabæk Christensen fra ECCO Outdoor.

outdoor messe event brahetrolleborg game fair 2021
outdoor messe event brahetrolleborg game fair 2021 (3)
outdoor messe event brahetrolleborg game fair 2021 (4)
outdoor messe event brahetrolleborg game fair 2021 (5)
outdoor messe event brahetrolleborg game fair 2021 (6)
outdoor messe event brahetrolleborg game fair 2021 (7)
outdoor messe event brahetrolleborg game fair 2021 (7_1)
outdoor messe event brahetrolleborg game fair 2021 (8)
outdoor messe event brahetrolleborg game fair 2021 (9)
outdoor messe event brahetrolleborg game fair 2021 (10)
outdoor messe event brahetrolleborg game fair 2021 (11)
outdoor messe event brahetrolleborg game fair 2021 (12)
outdoor messe event brahetrolleborg game fair 2021 (14)
outdoor messe event brahetrolleborg game fair 2021 (18)
outdoor messe event brahetrolleborg game fair 2021 (17)
outdoor messe event brahetrolleborg game fair 2021 (16)
outdoor messe event brahetrolleborg game fair 2021 (19)
previous arrow
next arrow

Brahetrolleborgs historie rækker helt tilbage til 1172. I dag danner herregården en smuk rammer om outdooreventet Game Fair. Se de flotte billeder fra den første outdoor-messe i 2019 herover. Foto: Jonas Nørregaard, Brahetrolleborg Game Fair

Vilde outdoor-events: Træklatring og vilde eventyr i vildmarken

Når portene går op fredag klokken 12.00, er det med et tæt pakket program af oplevelser, som fortsætter til søndag klokken 16.00. Her kan man opleve et hav at outdoor-events, som en falkoner der giver opvisning med sin jagtfalk, og du kan dyste i bueskydning, riffel- og haglskydning, og smage diverse kulinariske oplevelser. Børnene kan blandt andet fiske i slottets damme eller prøve laser-lerdueskydning.

Her bliver der også mulighed for at prøve kræfter med træklatring for både store og små med FS Træklatring, der er Danmarks eneste træklatreklub for amatører. Her kan man blandt andet komme til helt til tops i de solbeskinnede trækroner.

Derudover byder outdoor-messen på et væld af spændende foredrag. Lørdag fra klokken 14.45-15.30 kan man blandt andet høre Lars Simonsen fortælle om sin 2.000 kilometer lange kanotur ind i Canadas og Alaskas vildmark med sin kone og to små børn.

”Jeg glæder mig helt vildt. Det er altid dejligt at genopleve gode oplevelser og at dele dem med andre. Folk kan forvente nogle super fede historier om et femilieventyr fra en verdensdel, som de færreste kommer til”, siger Lars Simonsen og fortsætter:

”Gæsterne kommer blandt andet til at se flotte billeder og videoer fra det smukke og vilde landskab og fra vores møde med lokalbefolkningen deroppe. Vi kommer til at grine, og der kommer spændende og neglebidende øjeblikke, og så skal vi høre om, hvordan man forbereder sig til sådan en ekspedition”, siger Lars Simonsen.

Om Brahetrolleborg Game Fair

I 2021 er det anden gang Brahetrolleborg Game Fair løber af staben.

Outdoor-messen varer fra den 6. august klokken 12.00 til søndag den 8. august kl. 16.00.

Brahetrolleborg ligger på Reventlowsvej 1C, 5600 Faaborg, mellem Faaborg og Ringe på Sydfyn.

Området strækker sig over et areal på mere end 150 hektar, hvilket svarer til lidt over 200 fodboldbaner.

Cirka 14.000 gæster besøgte messen i 2019.

Du kan opleve udstillinger, konkurrencer, opvisninger aktiviteter og meget andet, og cirka 200 udstillere deltager på messen.

Billetter koster:
Dagsbillet, voksen (16 år +): 130 kr
Dagsbillet, børn 10-15 år: 60 kr
Dags-familiebillet (2 voksne + 2 børn): 320 kr
Partoutbillet fredag-søndag, voksen: 250 kr
Partoutbillet fredag-søndag, barn 10-15 år: 120 kr:

Madboder, eget øl og bålhygge på Brahetrolleborg Game Fair

Brahetrolleborg, der danner rammen om sommerens store outdoor-messe, ligger smukt placeret mellem Faaborg og Ringe. Herregårdens historie rækker helt tilbage til 1172, og området strækker sig over et areal på mere end 150 hektar, svarende til lidt over 200 fodboldbaner.

”Brahetrolleborg Game Fair har i år ekstra fokus på hele outdoor- og friluftslivsområdet. I 2019 lagde mellem 13.000 og 15.000 gæster vejen forbi Brahetrolleborg Game Fair. Vi håber, at lige så mange eller måske endda endnu flere gæster kommer i år. Det vil være dejligt”, siger Jonas Nørregaard og fortsætter:

”Vores gæster kan blandt andet vandre gennem smagsoplevelser i et nøje udvalgt potpourri af lækre madboder og smage vores helt egen øl ’BTGF Muddy Boots’. Når udstillingsteltene lukker, er der hygge og stemning omkring bålet i det centrale madområde, så der er rigeligt med plads, frisk luft og højt til himlen”.

Similar Posts