NYHEDER CAMPER GUIDE

Autocamper Show er “kæmpe succes”: Her er datoen for 2022

autocamper show campervan messe c fredericia udstilling

Autocamper Show 2021 var den første rene autocamper- og campervan-messe på dansk jord. Allerede fra første fløjt fredag formiddag strømmede gæsterne ind i den store udstillingshal i Messe C i Fredericia. Både udstillere og arrangør betegner showet som en gigantisk succes. Foto: Outdoor-Camping

“Kæmpe succes”. Sådan siger udstillerne om første udgave af Autocamper Show. Den populære autocamper-messe kommer igen i uge 44 i Messe C i Fredericia.

9090 gæster til Autocamper Show 2021. Det var de flotte besøgstal til Danmarks første rene messe for autocampere i Danmark.

74 udstillere fra hele landet og op mod 200 spritnye vans og autocampere venter de mange gæster i Messe C i Fredericia, når startskuddet lyder til Autocamper Show 2022.

I forhold til Autocamper Show 2021 er der lidt 50 procent flere udstillere i år. Den store stigning er meget sigende i forhold til autocampernes popularitet, og én af gengangerne er Camping Agenten fra Nibe i Nordjylland.

Få en rundtur på Autocamper Show 2021 i videoen herover.

”Det var en kæmpe succes med 9090 besøgene. Det viser, hvor populær en ferieform autocampere er blevet herhjemme, så det var en rigtig god beslutning, vi alle tog om lave en messe kun med Autocampere, og reaktionerne fra publikum var meget positive. Vi glæder os derfor meget til Autocamper Show 2022”, siger Peter Outzen, der er indehaver af Camping Agenten.

Om Autocamper Show 2022

autocamper show campervan messe c fredericia udstilling 2

Tid: Den 4. til den 6. november i 2022.

Sted: Messe C i Fredericia.

Størrelse: Udstillingsområdet fylder 16.000 m², svarende til tre fodboldbaner.

Antal udstillere: 31

Antal biler: Ikke offentliggjort endnu

Se programet her.

Priser:
Endagsbillet: 110 kroner inkl. gebyrer
Partoutbillet: 195 kroner inkl. gebyrer
Overnatning i Camp C (kun med partoutbillet): 150 kroner

Billetter kan købes her eller i døren.

Læs mere på Autocamper Showets hjemmeside her.

Romantik på Autocamper Show:
Gæst gik på knæ og friede

Udover de mange spændende udstillinger, kunne alle gæsterne høre spændende foredrag fra blandt andre den 40-årige grafiker og fotograf Anja Robanke, som bor fast i sin autocamper og få inspiration til det frie liv på fire hjul.

Et stort antal gæster havde derudover valgt at tage imod arrangørernes invitation om at overnatte i deres autocampere på Messe C’s parkeringsplads.

Alle de mange positive tilkendegivelser kulminerede søndag, da en kunde skulle hente deres bil til Autocamper Show. Her gik en manden på knæ foran hele den samlede messe for at fri til sin nu kommende kone. Det er derfor en meget glad arrangør, som nu kan gøre status over Autocamper Show 2021.

”Vi er mere end blæst bagover af den store tilslutning til Autocamper Show. Samtidig oplevede vi høj tilfredshed blandt vores udstillere og at sceneprogrammet trak godt med publikum – særligt de erfarne der var på jagt efter inspiration. Som arrangører er vi derfor ovenud tilfredse med hvordan det er gået og det været en overvældende følelse at se de mange overnattende autocampister i området omkring Messe C”, siger Nicolai Fast, der er projektkoordinator hos Messe C.

Ny dato for Autocamper Show 2022 i Messe C

Når Peter Outzen siger, autocampere er blevet populære, har han noget at have det i. Således steg salget af vans og autocampere fra 2019 til 2020 med godt 50 procent. Derfor forventer arrangørerne også et stort rykind af gæster i weekenden i uge 45.

Autocamper Show 2021 var da også så stor en succes, at værterne allerede nu kan melde en dato ud for Autocamper Show 2022. Det bliver den 4., 5. og 6. november 2022.

Også denne gang bliver det hos Messe C i Fredericia, der kommer til at lægge tag over begivenheden, som fylder, hvad der svarer til hele tre fodboldbaner.

Her vil man endnu engang kunne møde Camping Agenten, og se nærmere på de tre mærker Benimar, Autostar og Randger. Sidstnævnte havde danmarkspræmiere på dette års autocamper Show.

”Vi havde vores tre mærker, Benimar, Autostar og Randger med til Autocamper Show samt tilbehør og lufttelte, og publikum købte af alle tre typer autocampere, vi havde med. Randger blev taget rigtig godt imod, og der bliv solgt noget stykker af dem. den vil fremover kunne ses hos vores tre forhandler Aabybro Camping og Fritid, KG og Slagelse Camping og Outdoor”, siger Peter Outzen.

Similar Posts