NYHEDER CAMPER

TJ Camper gentager succes: Åbent hus kommer igen

Ved åbent hus-arrangementet hos TJ Camper i Hedensted i weekenden den 3. oktober til den 1. november kom der folk helt fra Sjælland og fra Nordjylland. Den store succes får derfor TJ Camper til også at holde åbent hus i weekenderne i uge 45 og 46. Foto: Outdoor-Camping

Åbent hus hos TJ Camper i Hedensted i weekenden var en bragende succes. Op mod 600 mennesker lagde vejen forbi den midtjyske udlejer og sælger af autocampere og campervans. Succesen med åbent hus gentages derfor i de kommende weekender.

Aflysningen af Autocamper Show i Fredericia i weekenden den 30. oktober til den 1. november fik TJ Camper i Hedensted til at tage sagen i egen hånd. De fik hurtigt stablet et åbent hus-arrangement på benene med foredrag, ølsmagning og lokale pølser fra panden fra den lokale slagter.

Grafiker, fotograf og foredragsholder Anja Robanke har indgået en aftale med TJ Camper om leje af en autocamper XMK i 590 FT. Følge hendes eventyr på Instagram. Foto: Outdoor-Camping

Her kunne man blandt andet møde den 40-årige grafiker og fotograf Anja Robanke, der holdt foredrag om sine mange rejser i sin lille autocamper, Bumle. Det bød blandt andet på hæsblæsende foredrag med flotte billeder, skøn natur og mange utrolige anekdoter fra blandt andet Island, Tyskland, Østrig, Schweiz, og ikke mindst Spanien, da coronaen slog allerhårdest ned.

Det store punktum blev sat, da Anja Robanke søndag afslørede en spritny aftale med TJ Camper om leje af en helt ny Ilusion XMK i 590 FT-autocamper med blandt andet helt nye 330W solceller.

Det var derfor en tydeligt glad arrangør, der gjorde status efter weekendens arrangement.

”Jeg er overrasket over så mange mennesker, der er kommet, og det er gået over al forventning. Der har både været gamle kunder, men også rigtig mange nye mennesker, som vi ikke har set før, siger Tonny Jørgensen, der er indehaver af TJ Camper og fortsætter:

“Vi vurderer, at der har været omkring 600 personer inde hos os i løbet af fredag, lørdag og søndag. Vi har derfor besluttet at holde åbent hus igen i de kommende weekender”.

Ekstraordinært åbent hus i uge 45 og 46

Det var corona, der tvang Autocamper Show til at aflyse den allerførste rene autocamper og campervan-messe nogensinde på dansk jord. Den magt havde coronaen dog ikke over JT Camper. Her var man meget påpasselige med at overholde alle myndighedernes retningslinjer for at undgå smitte.

Det vil man også være, når der i de kommende weekender bliver holdt åbent hus. Det bliver dog uden Anja Robanke, der er kørt ud på landevejene for at fortsætte sit work-and-travel-eventyr. Til gengæld bliver der mulighed for at købe Pintrip-tripbogen til en meget favorabel pris. Pintrip giver folk i campingbiler adgang til mere end 250 gratis overnatningspladser med unikke oplevelser som Læsø Salt, Daugbjerg Kalkgruber, Byens Gårdbutik i Svendborg og mange andre steder.

”I søndags løb vi tør for pølser klokken 14, så jeg måtte en tur i Brugsen for at købe 150 mere. De holdt kun halvanden time, så var de også væk”, siger Tonny Jørgensen og griner”, inden han fortsætter:

”Det er dejligt at have tid til gæsterne, så det er lige mig, sådan noget her. Vi har fået henvendelser fra mange, som af den ene eller anden årsag ikke kunne komme i weekenden, men som gerne ville være her. Derfor holder vi ekstraordinært åben hus i weekenderne i uge 45 og 46, og alle er velkomne”, siger Tonny Jørgensen.

Om åbnet hus-arrangementerne

Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 11.00 – 16.00
Søndag kl. 11.00 -16.00
I weekenderne uge 45 og 46
Det er muligt at købe Pintrip-bogen med et hav af gode oplevelser til kun 150 kr.

Pintrip
Pintrip giver folk i campingbiler adgang til mere end 250 gratis overnatningspladser med unikke oplevelser som Læsø Salt, Daugbjerg Kalkgruber, Byens Gårdbutik i Svendborg og mange andre steder. Det er muligt at købe bogen for kun 150 kroner hos TJ Camper i de kommende to weekender. Foto: Outdoor-Camping

Similar Posts