NYHEDER BØGER PRODUKTANBEFALINGER PRODUKTTEST

Sæt hverdagen på pause: Hærvejen – På vandretur mod nord

Hærvejen på vandretur mod nord bog (1)

“Vandring er en gratis gave til alle, og de danske veje og stier venter på os lige derude”, fortæller Simone Jespersen, der er bogaktuel med ‘Hærvejen – På vandretur mod nord‘. Pressefoto

Bogen ’Hærvejen – På vandretur mod nord’ er en personlig bogguide, der sætter hverdagen på pause. Bogen giver gode råd, erfaringer og værdifulde informationer om Hærvejen.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

For Simone Jespersen er vandring og de danske veje og stier en gratis gave til os alle. Særligt Hærvejen, den historiske 500 kilometer lange rute fra Padborg til Hirtshals, bør være højt på listen for alle, der elsker at vandre.

I ’Hærvejen – På vandretur’ tager Simone læseren mod på en eventyrlig vandrerejse nord med, når hun gennem indlevende og ærlige dagbogsbeskrivelser og billeder beretter om livet på Hærvejen.

En rejse, hvor hverdagen sættes på pause, naturen indtages, og hvor tilgangen til livet tages op til overvejelse, i takt med at kilometer efter kilometer tilbagelægges.

”’I Hærvejen – På vandretur mod nord’, oplever vi naturen, møder mennesker og besøger spændende steder. Vi støder også på udfordringer i form af et knæ, der gør knuder allerede på turens første dage og dage med regn i stride strømme og overnatningssteder, som er lidt for uhyggelige”, fortæller forfatter og fortsætter:

”Men mest af alt er ’Hærvejen – På vandretur mod nord‘ en rejse, hvor hverdagen sættes på pause, naturen indtages. Tilgangen til livet tages op til overvejelse, i takt med at kilometer efter kilometer tilbagelægges. Det er følelsen af frihed, glæden ved at mærke styrken i kroppen og den personlige sejr, da det endelige mål nås”, siger hun.

Outdoor & Camping anbefaler: 3 vandresko fra Marrell:

GRATIS FRAGT
Merrell Alverstone 2 GTX Mens, Black / Black
Merrell Alverstone Vandresko Vandresko med Vandtæt og Åndbar GoreTex Membran. Sålen er opbygget med en ydersål der giver et godt greb i underlaget, både på bløde og mudrede underlag, eller hårde sten og klipper. Går du hårde underlag, vil du også ople
Pris fra 1.300
GRATIS FRAGT
Merrell Moab 3 Mens, Olive
Moab 3, Herre Vandresko Moab 3 er en super lækker vandresko fra Merrell. Der er tale om en moderne udgave af en vaskeægte klassiker, idet Moab skoene har været populære blandt vandrere i over 15 år. Overdelen på vandreskoene er lavet af svinelæder og
Pris fra 1.200
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 360
Merrell Moab FST 2 GTX Mens, Black
Merrell Moab FST 2 GTX Mens Black, Vandresko Moab FST 2 GTX vandreskoen fra Merrell kombinerer de traditionelle vandrestøvlers støtte og komfort med nye og moderne teknologier, som sikrer en utrolig åndbar, holdbar og fleksibel sko. For det første har
Pris fra 840

Naturen kalder i Hærvejen – På vandretur mod nord

To år efter at have vandret Den Franske Camino begynder det igen at rykke gevaldigt i Simone Jespersens vandresko. Naturen kalder, og det er ikke bare til en endagstur, men til længerevarende luft – med tasken på ryggen, fuld tilstedeværelse og plads til dybere tanker.

Denne gang bliver hun dog i de hjemlige egne, idet hun beslutter at tilbagelægge de mere end 500 kilometer på Hærvejen fra Padborg til Hirtshals.

Hærvejen – På vandretur mod nord‘s dagbogsskildringer er kombineret med praktiske spørgsmål og svar, hvor Simone med udgangspunkt i sine egne erfaringer på Hærvejen giver gode råd og informationer til dem, der gerne vil vide mere og måske selv har planer om at prøve kræfter med Hærvejen.

Hærvejen – På vandretur mod nord er 22 dage på landevejen fra Sønderjyllands endeløse grønne marker, frodige skove og spændende historiske områder, Midtjyllands bølgende hedelandskaber og storslåede søområder til den endelige afslutning i Nordjyllands majestætiske klitlandskab langs kyststrækningen ved vestkysten på vej mod Hirtshals”, fortæller Simone Jespersen og fortsætter:

”Min opvækst et stenkast fra havet har fra barnsben gjort mig opmærksom på naturens indflydelse på mig som menneske. I dag kan jeg nærmest ikke leve uden naturen. Men jeg har nok ofte underkendt, hvad vores danske natur faktisk kan”, siger Simone Jespersen.

Om forfatteren

Hærvejen på vandretur mod nord forfatter (1)
Udover at være forfatter til ‘Hærvejen – På vandretur mod nord‘ har Simone Jespersen og skrevet bogen ’Kvartlivskrise på Caminoen’. Pressefoto

Simone Jespersen (født 1993) er cand.mag. i dansk og kulturforståelse fra Aalborg Universitet, og hun arbejder med kommunikation og sociale medier.

Derudover har hun en stor passion for det frie liv i naturen, som hun dokumenterer gennem Instagram-profilen @simonejespersen.

Derudover holder Simone Jespersen sideløbende både vandreretreats og foredrag i Danmark.

Køb Hærvejen – På vandretur mod nord her.

Om Hærvejen – På vandretur mod nord

“Vandring er en gratis gave til alle, og de danske veje og stier venter på os lige derude”, fortæller Simone Jespersen, der er bogaktuel med ‘Hærvejen – På vandretur mod nord‘ PRessefoto

Titel: Hærvejen – På vandretur mod nord

Forfatter: Simone Jespersen

Forlag: Muusmann Forlag

Sider: 136

Format: 170 x 240 mm

Omslag: Hardback

Udgivelse: Januar 2023

Vejledende pris: 199,95 kroner

Køb Hærvejen – På vandretur mod nord her.

Similar Posts