GUIDE NYHEDER

Backpacker pakkeliste: 5 råd til backpacking-rejsen

backpacker pakkeliste backpacking

Lysten til backpacking er stigende. I hvert fald viser tal fra Europæiske ERV en stigning på 40 procent i antallet af solgte rejseforsikringer til backpackere under 36 år. Her får du derfor gode råd alt alt, hvad der skal være på din backpacker pakkeliste. Pressefoto: Europæiske ERV

Backpacking er blevet populært. Her får du den ultimative backpacker pakkeliste samt fem gode gode råd til backpacker-eventyret.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

Hvert år rejser rigtig mange især unge ud på backpacking i udlandet, og tallet er stigende. Tal fra Europæiske ERV viser nemlig en stigning på 40 procent i antallet af solgte rejseforsikringer til backpackere under 36 år.

Stigningen ses ved at sammenligne januar til oktober i 2023 med samme periode i 2022. Ifølge tallene fra Europæiske ERV, der er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab, er især Asien, Australien og Europa de mest populære destinationer for unge backpackere i 2023.

Outdoor-Camping anbefaler: Startpakke til backpacking

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 500
Pro-pakke til backpacking
Pro-pakken er til dig, der gerne vil have alt det vigtigste rejseudstyr, så du er godt klædt på til din backpackingtur og ikke kommer til at mangle noget undervejs. Pakken indeholder alt hvad light-pakken og essentials-pakken indeholder samt en pandelamp
Pris fra 1.799
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 400
Essentials-pakke til backpacking
Essentials-pakken er til dig, der gerne vil have det essentielle rejseudstyr til din backpackingtur. Pakken indeholder alt hvad light-pakken indeholder men udbygger pakken med yderligere fem produkter, som vi finder essentielle for den velforberedte backp
Pris fra 1.299
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 120
Light-pakke til backpacking
Light-pakken er til dig, der kun skal bruge det højst nødvendige for en sikker rejse, men ikke vil rejse med for stor oppakning. Vi anser elementerne i light-pakken for det udstyr man som minimum skal have med, når man begiver sig ud i verden. Light pakk
Pris fra 479
Find flere pakketilbud til backpacker rejsen her

Hvis du er en af de mange, der planlægger at udleve backpacker-drømmen, er det godt at være forberedt, inden du drager afsted. Det tyder tallene fra Europæiske ERV altså på, at den unge generation er.

Således er antallet af backpackere, der køber rejseforsikring mere end 3-4 måneder før afrejse, steget med 100 procent, hvis man sammenligner januar til oktober 2023 med samme periode i 2022.

Hvis du er en af de mange, der er i gang med planlægningen eller tænker på at booke billetten til din drømmerejse med rygsæk, får du her den ultimative backpacker pakkeliste samt fem gode råd, inden du begiver dig ud på nye eventyrer i udlandet.

Backpacker pakkeliste: Det skal du have med på rejsen

Outdoor-Camping anbefaler: backpacker rygsæk til rejsen

GRATIS FRAGT
The North Face Terra 65L
North Face Terra 65 Vandrerygsæk Solid og fuldt justerbar Rygsæk på 65 liter, hvor du kan pakke til både dage, uger eller måneder på farten. Terra 65 er en af de bedste Vandrerygsække fra The North Face, med et kraftigt og polstret hoftebælte, og fuld
Pris fra 1.300
GRATIS FRAGT
The North Face Terra 65L
North Face Terra 65 Vandrerygsæk Solid og fuldt justerbar Rygsæk på 65 liter, hvor du kan pakke til både dage, uger eller måneder på farten. Terra 65 er en af de bedste Vandrerygsække fra The North Face, med et kraftigt og polstret hoftebælte, og fuld
Pris fra 1.300
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 600
Osprey Womens Ariel Plus 70 (Blå (NIGHT JUNGLE BLUE) XS/S)
Rummelig, velventileret og komfortabel rygsæk med uundværlige features, der gør de lange vandreture og ekskursioner ud i vildmarken til en sand fornøjelse. Også velegnet som en rejserygsæk til den velberejste backpacker.Osprey Ariel Plus 70 er Ospreys stø
Pris fra 2.399
Find flere rygsække og tasker til backpacking her

Fem gode råd til backpacking i udlandet

1. Undersøg destination

Inden du booker billetten til din backerpackerrejse anbefales det, at du undersøger destinationen, og særligt de spændende steder, du drømmer om at opleve på din rejse.

Undersøg gerne i god tid, om der er behov for at søge om visum, og hvordan du i så fald ansøger om det. På Udenrigsministeriets hjemmeside kan du under deres rejsevejledning finde relevant information om bl.a. sundhedsforhold, kriminalitet og andre sikkerhedsrisici, der kan være godt at vide, inden du tager afsted.

Her kan du også se, om Udenrigsministeriet anbefaler rejser til landet, så det er en god ide, at du løbende holder øje med um.dk.

2. Billige tog. og flybilletter

Når du har besluttet dig for destinationen, kan du begynde at lede efter fly- eller togbilletter. Du kan ofte finde billige billetter, hvis du er fleksibel i forhold til tidspunktet.

Hvis du booker dine billetter i god tid kan du ofte spare en del penge, som du i stedet for kan bruge på spændende oplevelser på din backpackerrejse.

I 2023 er priserne på flybilletter ofte billigere 71 dage før afrejse, viser tal fra Google Flights. Et godt tip er at tjekke de forskellige søgemaskiner, så du er sikker på at få den bedst mulige pris til din rejse.

3. Vaccinationer

Det er en god ide at undersøge om det land eller de lande, du påtænker at rejse til, kræver vaccinationer mod smitsomme sygdomme.

Du kan nemt blive vaccineret hos din egen læge eller hos en vaccinationsklinik. Husk at få en aftale i god tid inden afrejse.

Statens Serum Instituts hjemmeside kan du nemt danne dig et overblik over hvilke vaccinationer, der anbefales baseret på det valgte land, og varigheden af opholdet.

4. Rejseforsikring

Du kan godt medbringe det blå EU-sygesikringskort, hvis du skal rejse indenfor EU, men du er ikke dækket ved f.eks. hjemtransport.

Hvis du planlægger en backpackerrejse i Vietnam eller Frankrig, så er det altid trygt at have en rejseforsikring, hvis du eksempelvis skulle være så uheldig at komme til skade eller miste din rygsæk.

Det tager under 5 minutter at købe en rejseforsikring til din backpackerrejse, så du kan slappe af og nyde oplevelsen fuldt ud. Læs mere om rejseforsikringer i Europa her.

5. Backpacker pakkeliste

Det er en god ide at lave en pakkeliste over alle de ting, du skal have med på din backpackerrejse. Særligt er det smart ikke at fylde alt for meget unødvendigt i din rygsæk, da det kan blive noget tungt at bære på.

Her kan du f.eks. lægge alle dine ting ud på bordet eller gulvet, så du lettere kan danne dig et overblik over alle de ting, du skal pakke og hurtigt se, om der er noget, du måske ikke behøver.

Similar Posts