CAMPER NYHEDER

Camper-gigant får ny dansk partner: Her åbner ny Reimo-butik

Carbest Reimo Pro Partner Kronjyllands Camping Center

Reimo har på 40 år opnået en status som en af Europas førende producenter af campervan-opbygninger og camper-udstyr. Den tyske gigant, som også omfatter kvalitetsmærket Carbest, udvider nu sin Reimo Pro Partner forhandlerliste i Danmark med Kronjyllands Camping Center i Randers. Pressefoto

Europas førende producent af camper-opbygning og -udstyr får ny dansk forhandler. Kronjyllands Camping Center bliver Reimo Pro Partner.

ANNONCE

Det koster penge at lave god journalistik.

Alle links til produkter i artiklen er derfor såkaldte affiliatelinks.

Det betyder, at du støtter Outdoor-Camping økonomisk, når du foretager køb via vores affiliate-links.

På den måde kan du være med til at sikre, at Outdoor-Camping også i fremtiden kan udkomme med relevante artikler som denne.

Kronjyllands Camping Center er blevet medlem af en lille eksklusiv klub. De kan nu kalde sig Pro Partner hos Europas førende producent af campervan-opbygninger og distributør af campingudstyr, Reimo.

Reimo Pro Partner forhandlerne er en gruppe af premium forhandlere og specialister i Reimo udstyr og teknik, som også omfatter Carbest. For at sikre kvaliteten gennemfører de kontinuerligt kurser og træning hos Reimo.

Reimo Pro Partner forhandlerne, som Kronjyllands Camping Center nu er blevet, fører derudover et bredt sortiment af Reimo udstyr, som både tilbydes i en fysisk butik/showroom samt online. Reimo Pro Partner forhandlerne har desuden et værksted, hvor de tilbyder montering og servicering af Reimo’s produkter.

Udover Reimos eget brand har den tyske camper-gigant også over en række andre producenter i porteføljen som Carbest, der leverer kvalitetsudstyr til opbygning af campere.

Find kvalitetsudstyr fra Carbest her

”Vi har igennem de seneste 10 år arbejdet med en udvalgt forhandlergruppe som består af cirka 35 campingforhandlere i Danmark. Her er fem af forhandlerne nu opgraderet til premium forhandlere; Reimo Pro Partner, som er geografisk godt fordelt over hele landet”, siger Torben Qvist Lauritsen, der er eksport manager hos Reimo GmbH og fortsætter:

”Denne forhandlergruppe ser vi, i lyset af den voksende interesse for camping og fritid, et behov for at udvide med yderligere én Reimo Pro Partner forhandler.  Det er derfor med stor fornøjelse og stolthed, at jeg kan byde velkommen til Kronjyllands Camping Center i Randers, som vores nye Reimo Pro Partner”, siger Torben Qvist Lauritsen.

Find tilbud på camper-udstyr fra Carbest her:

Her er Reimos forhandlerliste

Aabybro Camping & Fritid
Knøsgårdsvej 121, 9440 Aabybro
www.campshop.dk

Kronjyllands Camping Center
Grenåvej 29-31, 8960 Randers SØ
www.as-kcc.dk

Silkeborg Caravan Center
Priorsvej 11, 8600 Silkeborg
www.silkeborgcaravan.dk

Ny Vejle Caravan
Isabellahøj 6, 7100 Vejle
www.vejlecaravans.dk

Camping & Outdoor Center Brohallen
Randersvej 8, 4800 Nykøbing F
www.campingdeals.dk

Slagelse Camping & Outdoor Center
Karolinevej 2c, 4200 Slagelse
www.campingsalg.dk

JP Caravan & Campervans
Hovedgaden 5323, 2640 Hedehusene
www.jpcaravanshop.dk

Reimo og Carbest med forhandlernet over hele Europa

Fra Reimos tyske hovedkvarter i Weiterstadt nær Frankfurt, producerer og distribuerer firmaet deres produkter. Her forsyner camper- og campingspecialisten deres forhandlernet i mere end 60 lande, europæiske såvel som oversøiske, med campingudstyr, reservedele og opbygningskomponenter til Reimo campervans samt kvalitetsmærket Carbest.

Her er Kronjyllands Camping Center blevet autoriserede forhandlere, og samtidig har de indgået en samarbejdsaftale omkring salg, montering og service af Reimo’s fulde udstyrssortiment i Danmark.

Find udstyr til opbygning af campere her

”Med vores forhandlernet udover hele Europa samt Norden, er det vigtigt for os at kunne tilbyde en professionel servicering af campister, uanset hvor ferieturen med campingvogn, autocamper eller campervan går hen”.

”Derfor udvider vi forhandlernettet i Danmark med yderligere én Reimo Pro Partner. Tiltaget med Kronjyllands Camping Center er et særdeles stærkt tiltag med et forrygende team, og jeg glæder mig til samarbejdet med dem”, slutter Torben Qvist Lauritsen.

Similar Posts

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at benytte denne side, accepterer du, at vi bruger cookies.  Læs mere